Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Uporabljaj dvojino, sam z Mysty sva se potrudle...kje je vaš božični duh, dejte napopat svoje smrekce, no. Pa kaj, če je moja najlepša. Didl, ti s pa smotan...kle sikaš, da nej damo, pol jo boš pa šele jutr daw....njah, njah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 surprise----popravljam se------baje bo že nocoj zdej pa mam , k silm----morm pomagat--- Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 surprise----popravljam se------baje bo že nocoj zdej pa mam , k silm----morm pomagat--- Tko se govori! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ke je pa vata??? ---------http://www.shrani.si/pics/jelka191280.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sej naša je tudi umetna. Pol ste pa bl bogati, k je tolk velka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ma kaka vata, free? To je iz prazgodovine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Eto jaz tudi vedno za grupne prckarije . Mi mamo tako mickeno umetno ,lucke so pa na mojem balkonu -sicer se ne vidi kaj dobro. Ampak sem s epotrudila in fotkala .. Ja ja bozicek kar poslusaj kolk pridno nagajivo bitje sem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Pridna! Kul...všeč fotke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Dober večer. Nekje je potrebno začeti. Jaz bom začel z fotogafijami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 No, ti kr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 No, ti kr. Jaz bi, ampak fotka pa noče zraven. Rabim pomoč. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Spodaj imas napisano:priponke: ........ brskaj no klikn na brskaj pa poisci pravo fotko pa dej ok..... in potem objavi komentar, in to je to ..... Je pa seveda nujno, da je fotka prave velikosti, ker ce je prevelika, jo ne bos mogu dat gor.... Caw pa.... merry christmas Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 evo---že prihaja Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Saj sem poskusil po zgoraj opisanem. Izgleda, da je 740KB preveč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 evo---že prihaja uUuUu kaj bo kmalu prislo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 no takole---to pa je naša smrečica,pa takole okrašena mizica pri nas doma--- http://www.shrani.si/pics/1191772.jpg http://www.shrani.si/pics/2191773.jpg hehehehehe---pa sm spet celo stran zril----!!!!!!!!!1 Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Jao, didl, ta smreka je za pred WTC, k je tok ogromna...a si jo sam naredu? K je res lepa...pa un okrask na vrhu, bi na mojo pasu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ke je pa vata??? ---------http://www.shrani.si/pics/jelka191280.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Jao, free....zamujaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 hehehehehehe------še vato gor,pa bi u spodn štuk padlahehehehehehe drugače so okraski iz riža---oz----njegovih slamic- aranžma pa ni kuplen!!!!!!!!!!!!!!!!!1vse je HOME MADE!!!!!!!!!!!!!!1 Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 uUuUuUuUu didl superca,pohvalno za home made Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 HEHEHEHEH-hecam se---itak je kr nekilol---hehehehehehehesmrekca je pa lepa---to pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 MYSTICA----KAK SI LEPA-----HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEkako maš to ščedko za zobeke---lol----kaka belina Me je strah da mi boš smreko snedla----al pa--uf----še kaj druzga?????????????? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Jaz bi, ampak fotka pa noče zraven. Rabim pomoč. Hvala Za shranjevat in objavljat slike pojdi na tale link: http://www.shrani.si/ Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.