Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Tudi tvoja (smrekica) je lepa, koki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 še naša zadevica, oz. od stare mame, ko je najlepša, sam je slika bolj slabe kakovosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Matr, je pisana. Kul. Še hočmo smrekeeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 tretjičhttp://www.shrani.si/pics/116_1667192085.jpg uspelohttp://www.shrani.si/pics/116_1668192087.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Zelo všeč....sploh, k je ena sama barva, hudo dobr do izraza pride! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 še dve slikci ena od naše smrekce pri bratcu in ena iz kuhinjskega kota no, 2. slikca Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Micena, ampak fajn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Cashy, zaradi tebe sem skoraj oslepel! Glede na zadnjo sliko imate tudi v kopalnici smrekco? Nič tazga, bo vsaj dlje držala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 seba-----zakon izjava---umru sm od smeha--lol smrekce so v glavnem vse lepe in ceu let se bomo pol spominjal božiča------!!!!!! PRIJETNO BOŽIČNO VZDUŠJE! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 lepa, sam manjka vata! hocm vato! vaaaaaaatooooooooooooooooooooo!!! bela mora bit! ------- kwa??? --------Jao, free....zamujaš. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Didl, res lepa smrečica, čist po mojem okusu .Zaradi tega se splača celo stran mal raztegnt . Sploh so pa prazniki in vsak pošten državljan se bo mal raztegnil . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Cashy, zaradi tebe sem skoraj oslepel! Glede na zadnjo sliko imate tudi v kopalnici smrekco? Nič tazga, bo vsaj dlje držala... ne, ne, je v kuhinjskem kotu, kjer mamo položene ploščice, veš...zato, da se zlahka očisti, če kaj špricne s pulta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 hmmm v kopalnici smrekco z lučkami met je pa mal nevarno, a ni? kaj če se prevrne v banjo ali pod tush ups Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 hmmm v kopalnici smrekco z lučkami met je pa mal nevarno, a ni? kaj če se prevrne v banjo ali pod tush ups HEHEHEHE-pol pa še un zasvet,k je glih u ban-----lol pa še žive jaslce mamo poj--hehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 luštno ste jo okrasili smrečico Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 kr neke smreke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Hypnerotomachia poliphili, matr imate dobro veliko flat screen TV , seveda, da o smrekci ne govorim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Hvala, za tvoj trud glede tipkanja imena pa Glede imena pa sem tu nekje že nekomu napisal. Vse je OK, tudi, če bo okrajšano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Naš kranjski božiček: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 lol... metalica Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 lepa, sam manjka vata! hocm vato! vaaaaaaatooooooooooooooooooooo!!! bela mora bit! --------Hvala.... Ne dam vate......... **************************** Tinal......lepa smrečka.............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Tinal----zelo lepa smrečica!!!!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hvala, hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Mystica ... ja ja eni kozorogi smo se za ta druge zraven divji hehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.