Pika Pikica 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Mystiiiiiiiiiiii...kok si fejst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 kwa je pa to v kozarcu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ČAŠA OPOJNOSTI---hehehehehee Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ja ti pujsa naša Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 No pa dejmo ! Iz mojega zadnjega dvoboja 23. december v Trbovlju !Zmaga s TKO v tretju rundi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 svaka čast Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 samo da jih nisi ti dobiu pa je ql Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Čestitke zmagovalcu! Pa napiše se "v Trbovljah", ostalo se pa s tiskarskim škratom zmen. Nea, ti si pa tudi fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 joj sebasiciraj! al si slovist al slavist al kak se reče?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Čestitke zmagovalcu! Pa napiše se "v Trbovljah", ostalo se pa s tiskarskim škratom zmen. Zdaj pa me boš še ti učil, kako se kaj piše... Vseeno hvala za čestitke, jih ne rabim...ker ta zmaga mi ne pomeni NIČ !Sam dokaz folku, kjeri mislijo, da so neki preroki...v bistvu so navadni loserji (to ni bilo namenjeno tebi) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Zdaj pa me boš še ti učil, kako se kaj piše... Vseeno hvala za čestitke, jih ne rabim...ker ta zmaga mi ne pomeni NIČ !Sam dokaz folku, kjeri mislijo, da so neki preroki...v bistvu so navadni loserji (to ni bilo namenjeno tebi)!Bolje navaden LOSAR, kot pa prvoklasni MESAR! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Santos Nea, lepotička Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Zdaj pa me boš še ti učil, kako se kaj piše... Vseeno hvala za čestitke, jih ne rabim...ker ta zmaga mi ne pomeni NIČ !Sam dokaz folku, kjeri mislijo, da so neki preroki...v bistvu so navadni loserji (to ni bilo namenjeno tebi) ! Kaj naj bi to pomenil santos? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 to panavad sam iz obupa ---------Mystica ... ja ja eni kozorogi smo se za ta druge zraven divji hehehehe Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 a se še kr smrekce gor popa? No pa še eno, da popravim vtis. Da ne bo kdo reku, d kozorogi ne ... mistiii naliiiii Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 JAO Lunatik---s ke je ta smrekca? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 JAO Lunatik---s ke je ta smrekca? pr men doma u dnevni sobi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ke pa si doma---hehehehehehee te dol butnem ko SKB banko-hehehehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 na bledu, dobe, gradnikova... kaj ma tle SKB banka? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hehehehehe---kera hišna številka lol----pravm da te dol butnem-----SLOVAR:dolbitnt---oropatlol---maš tak lepo smrekco Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hehehehehe---kera hišna številka lol----pravm da te dol butnem-----SLOVAR:dolbitnt---oropatlol---maš tak lepo smrekco aja, ja pol boš mel pa z mojo sestro upravka k te bo razbila ko kanto Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hehehehe---jokea je natrenirana?borilne veščine----hehe---tudi sam sem v teh vodah Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hehehehe---jokea je natrenirana?borilne veščine----hehe---tudi sam sem v teh vodah ma ne, to ne, je pa zelo temperamentna, kot se spododbi za črnolaske Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ahaaaaaaaaaaa---to pa je nekaj---to je great-----temperamentna črnolaska---tja pa res ne bi upou---verjamem da me dol butne---pa ne da bi se branu--hehehehee Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 u, fajn smrekca naliiivam ... a boš malo? joj, bi pa ne bom, sm se odloču, da nam tud za nov let, grem trezen v 2006! amen ahaaaaaaaaaaa---to pa je nekaj---to je great-----temperamentna črnolaska---tja pa res ne bi upou---verjamem da me dol butne---pa ne da bi se branu--hehehehee heheheh, se ne bi branu, če bi ti hotla jajca odrezat? muahahah Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.