didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 eh---basa ostane še zmer---heheheheheeee Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 eh---basa ostane še zmer---heheheheheeee hahaha bomo še to odrezal pa spekl na žaru muahahahah pa dal našmu štirinožnemu mukijo za predjed Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 bogi muki se bo zadavu--si nor---pol boš pa še brez mukija----MUAHAHAHAHAHA----ampak---važn da maš smrekco vredno vsega tega--hehehehe---lepa ni kej! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Mysti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Mysti!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Sem ze zanc vidla, ampak potem je prepocas delal, da bi komentirala!Skratka ful lusna! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Še dva mesarja... pa nič več fotk do naslednjega leta ! p.s.tisti, ki me ne poznajo...sem na desni ! Na levi pa je kolega Jasmin (vice svetovni prvak). Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Men se pa zdita podobna! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 bratec rak je ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tkole je pa zlomk DJ-al... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jooo santos jst bi se tok tepu s tabo dj povej ko boš meu kako tekmo v Krškem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 a ga boš zunaj počakal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ja ne noo, gladat bi ga šau, pa paradajze dol metat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 madona sviz-si se pa razjezou-hehehehehe-----jest pridem navijat zate!Verjamem v tvojo zmago-----sicer te pa takle maher zih ne jemle resno--lolPoglej slike---jest bi biu rajš tih!!! al pa----THE REAL POWER IS IN YOU---hehehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ****Pa še ena z mojim bratom. Podobnosti? Zelo sta si podobna, kot enojajčna dvojčka ! tkole je pa zlomk DJ-al... DJ Psiho ?! jooo santos jst bi se tok tepu s tabo dj povej ko boš meu kako tekmo v Krškem Kwa bi ti, da te mal po ritki al kako !? Ne bo nič več s Krškem, sem dal križ na Slo. reprezentanco in slo. promoterja ! Žal od zdaj naprej me boš lahko gledal le na eurosportu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ne bo nič več s Krškem, sem dal križ na Slo. reprezentanco in slo. promoterja ! Žal od zdaj naprej me boš lahko gledal le na eurosportu ! LOL---pa ti bod bolši--nared korak,odpri klub pa zalaufej sceno-tko kt more laufat---Borilne veščine so odlična zadeva zasprostitev,pa še prijetno s koristnim je---obramba pa to-Nauč se kej od njih pa svoje odpri!1 Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ne bo nič več s Krškem, sem dal križ na Slo. reprezentanco in slo. promoterja ! Žal od zdaj naprej me boš lahko gledal le na eurosportu ! LOL---pa ti bod bolši--nared korak,odpri klub pa zalaufej sceno-tko kt more laufat---Borilne veščine so odlična zadeva zasprostitev,pa še prijetno s koristnim je---obramba pa to-Nauč se kej od njih pa svoje odpri!1 Očitno me ne poznaš in še manj mojih sposobnost kaj šele mojih rezultatov (kljub njim, nismo še končali...šele se žačenja), zato pa streljaš kr ene... Kar se tiče gluba ga imamo...(http://obala.net/index.php?show=albumi&action=user&user=tbk_tiger) Tukaj lahko vidiš kaj več...!Pa ne sekat kr ene, če ne veš o čem se gre...(To smo pa Kozli) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 prepametni kozli hihi milo za žajfo saj tam je bilo namenjeno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ne bo nič več s Krškem, sem dal križ na Slo. reprezentanco in slo. promoterja ! Žal od zdaj naprej me boš lahko gledal le na eurosportu ! lol---itak te ne boznam sam napisou si tko,kot da si križ potegnu čez Slo reprezentanco in slo promotrja-koko pa nej bi to vzeu--pač tko kokr si napisou---žalostn bi pa blo,če bi kr puško v koruzo vrgu--tko sm to mislu! Ti že veš koko to laufa in kam greš--ti nč pamet ne solim! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Didl, imam občutek, da ga mal bluziš...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Oj, fajteru Fajn, da si spet tu...... Ostaja se tu zarad tistih, ki so ti fajn in ne.....odhaja zarad tistih, ki ti niso fajn. Pa še v večini so tisti prvi.....a nje a nje...... Al pa greš po starini pujsini modrosti, približn tko : "od ljudi (lunatkov) jemljem (sprejemam ipd.) to, kar mi je na njih všeč". Čeprav včasih ni videt se deep strinjam z njo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Maš prou---dolgcajt mi je---sam res si tak napisu--pa sm pač komentirou---sej to je bistvo foruma----KOMENTARJI Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Oj, fajteru Fajn, da si spet tu...... Ostaja se tu zarad tistih, ki so ti fajn in ne.....odhaja zarad tistih, ki ti niso fajn. Pa še v večini so tisti prvi.....a nje a nje...... Al pa greš po starini pujsini modrosti, približn tko : "od ljudi (lunatkov) jemljem (sprejemam ipd.) to, kar mi je na njih všeč". Čeprav včasih ni videt se deep strinjam z njo......Živjo Mick ...Drži in od zdej naprej bo tako ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Maš prou---dolgcajt mi je---sam res si tak napisu--pa sm pač komentirou---sej to je bistvo foruma----KOMENTARJI Ti kr...sam, če včasih ne bom repliciral...ne se jezit, cool ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Še dva mesarja... pa nič več fotk do naslednjega leta ! p.s.tisti, ki me ne poznajo...sem na desni ! Na levi pa je kolega Jasmin (vice svetovni prvak). ooo santose fajteruuu šta ima? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.