santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ooo santose fajteruuu šta ima? Hojla,ma šta nema... Kod tebe ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Hojla,ma šta nema... Kod tebe ? ima ima swaštaaaa ajde da razbijemu čaše! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ima ima swaštaaaa ajde da razbijemu čaše! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 haj, santos.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 haj, santos.... hoj, Amis Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kwa bi ti, da te mal po ritki al kako !? Ne bo nič več s Krškem, sem dal križ na Slo. reprezentanco in slo. promoterja ! Žal od zdaj naprej me boš lahko gledal le na eurosportu ! :xx!: ok... te pa nič, sm mislu da jih bom vsaj enkrat ornk dubu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 :xx!: ok... te pa nič, sm mislu da jih bom vsaj enkrat ornk dubu Ti bom poslal Jazbinška iz Krškega...saj ti jih lahk tud on da ene dve tri... te bo prec minil vse skupaj... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 OOOOOOO, Santos lepo, da si spet med nami........ Čestitke za zmago. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 OOOOOOO, Santos lepo, da si spet med nami........ Čestitke za zmago. Thanks Koki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj pa moja slikica?...... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ti bom poslal Jazbinška iz Krškega...saj ti jih lahk tud on da ene dve tri... te bo prec minil vse skupaj... aha, z njim se pa poznam, vrjem da me nau razbiu! pa še ko je karate trenirau sma ga skup Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj pa moja slikica?......Fletna aha, z njim se pa poznam, vrjem da me nau razbiu! pa še ko je karate trenirau sma ga skup Se mi je kr zdel, da se poznasta... ...pa čak mal, kolk si ti star, da sta še skup karate trenirala...ker to je minil kr neki let...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Tukaj pa ena nova (pravkar dobil potem maila), Santos in Action ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kakšen pomen imajo tisti trakci, ki jih imaš na rokah? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kakšen pomen imajo tisti trakci, ki jih imaš na rokah? Kaksn uprasanje! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kakšen pomen imajo tisti trakci, ki jih imaš na rokah? Enak, kot tisti, ki ga imaš na glavi 'Mongkol', med tem, ko prihajaš na ring...spada v ritual, kjerega zaplešeš pred borbo..'budizem'...! Sam to nima nobene veze z mano 'budizem'...meni jih je naredil trener na tajskem...in od takrat se počutim bolj sexy v ringu. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kakšno? Predvidevam, da imajo neko simboliko, pa pač vprašam..... Aha, kul. Saj vreji zgleda.......dokler zmaguješ. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Caki Mickec, se bom jest ublekla enga dne u moj vijolcast kimono, obroblen s crno svilo, na glavo pa si bm dala eno velko soncino. Me prou zanima, kwa me bos uprasu? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hm....ja......če se ti je mal sfuzlal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Uprost Bimbo! Najbrz se je tep, ce ene navadne spage ne razumes! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Če sem santosa prav razumu ni ena navadna špaga........ Sicer pa, ki se mi te da..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Če sem santosa prav razumu ni ena navadna špaga........ Sicer pa, ki se mi te da..... Upros, a je to ene vrste DO RE MI FA ....? Ce ne pa n razum'm! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Paz, k boš od začela škilit...... Tota Binga ga res Bonglja, pa še štajerščine ne razume, pih........pričaj štajersko i razumiče te cio svet.......razen Bonge Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 evo tuky mene ene 2 leti nazaj, ko sem mela še drede. tista bela pika na čelu je čakra. saj ne, fotka je poškodovana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kakšno? Predvidevam, da imajo neko simboliko, pa pač vprašam..... Aha, kul. Saj vreji zgleda.......dokler zmaguješ. Seveda jo imajo...poglej mojo ikonco...(to izraža muay thai, kar pomeni duh bojevnika), pač tej 'trakovi', žal sem pozabil, kako se njim reče (vem samo za tisto na glavi, kjeremu se reče Mongkol) ! V glavnem bom uprašal, kolega, ker on si je zapolnil...in že ene petkrat sem ga uprašal...pa se mi je začel kr smejat, da kako mi znese pozabit...hehe...pa, če imajo eno čudno ime Če sem santosa prav razumu ni ena navadna špaga........ Tako je, prav si me razumel ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.