Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent: x:Dx

:vragec: x:Dx :palec:

:o|o: :xx!: ok... te pa nič, sm mislu da jih bom vsaj enkrat ornk dubu x:px

Ti bom poslal Jazbinška iz Krškega...saj ti jih lahk tud on da ene dve tri... x:Dx te bo prec minil vse skupaj... x:Dx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

kaj pa moja slikica?......

Fletna x;)x :palec:

aha, z njim se pa poznam, vrjem da me nau razbiu! x:Dx pa še ko je karate trenirau sma ga skup x:Dx

Se mi je kr zdel, da se poznasta... :palec: ...pa čak mal, kolk si ti star, da sta še skup karate trenirala...ker to je minil kr neki let...?! :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:palec:

Kakšen pomen imajo tisti trakci, ki jih imaš na rokah? :inocent:

Enak, kot tisti, ki ga imaš na glavi 'Mongkol', med tem, ko prihajaš na ring...spada v ritual, kjerega zaplešeš pred borbo..'budizem'...! Sam to nima nobene veze z mano 'budizem'...meni jih je naredil trener na tajskem...in od takrat se počutim bolj sexy v ringu. :vragec: x:Dx x:Dx

x;)x

Paz, k boš od xrolleyesx začela škilit...... x;)x x:px xDDx Tota Binga ga res Bonglja, pa še štajerščine ne razume, pih........pričaj štajersko i razumiče te cio svet.......razen Bonge :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kakšno? :inocent: Predvidevam, da imajo neko simboliko, pa pač vprašam..... x^x

Aha, kul. Saj vreji zgleda.......dokler zmaguješ. :vragec: x;)x x:Dx

Seveda jo imajo...poglej mojo ikonco...(to izraža muay thai, kar pomeni duh bojevnika), pač tej 'trakovi', žal sem pozabil, kako se njim reče (vem samo za tisto na glavi, kjeremu se reče Mongkol) ! V glavnem bom uprašal, kolega, ker on si je zapolnil...in že ene petkrat sem ga uprašal...pa se mi je začel kr smejat, da kako mi znese pozabit...hehe...pa, če imajo eno čudno ime :inocent: x:Dx

Če sem santosa prav razumu ni ena navadna špaga........ x;)x

Tako je, prav si me razumel ! x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...