triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Če ji ni dovolj, da jo dam na k, pod sebe, na sebe, pred sebe, pa še na kolena......pol pa jo naj kar sosed, men je 4x dost. Al pa začneš od začetka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hehehe.......mah ni treba (na mojo srečo haha ) , k pol še oba sam predeva v objemu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jao..pejte delat,ne pa sam govort.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Tak se dela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 itak...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jao..pejte delat,ne pa sam govort.... Češpli a že dolg nisi? itak...... Sm vedu, hehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hahahahahaha naj ti bo...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jao..pejte delat,ne pa sam govort.... Lubčika, nea se sekiraj, nismo med tistimi k velik govorijo, pol pa hiter mrknejo k je treba kaj ornk nardit Mogoč pa ma tripl prav, boš mogla še ti z ritko mignit mal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 nkar me namakat v zonl.....pravm sam,raj delat kot pa govort......tko Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...mah kaj morm, če rad oboje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jz med namakanjem ne govorim, ni cajta, pa še spodob se ne, hehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj da ne..še bolj podžge......ne morš bit čist tih.....mislim ko namakaš pa to....ni tko' Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jz med namakanjem ne govorim, ni cajta, pa še spodob se ne, hehehehe! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj da ne..še bolj podžge......ne morš bit čist tih.....mislim ko namakaš pa to....ni tko' No Češpi povej kaj bi rada d rečm? Huu, prasička, pokavsi me! Al kej druzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Da ne boste sam gobcal pa sexal...bom dal še eno pozersko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 čaki,ne morem jest tkole pisat kaj...... a ni dober da ti kej nepričakovanega reče,da tebe še bolj podžge....aaa....al bolj da molči......ti pa opraviš ....bemti.... kje mate rajcanje....ehhh domišlija,.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 čaki,ne morem jest tkole pisat kaj......a ni dober da ti kej nepričakovanega reče,da tebe še bolj podžge....aaa....al bolj da molči......ti pa opraviš ....bemti.... kje mate rajcanje....ehhh domišlija,.... Mam svoj mnenje kr se tega tiče tak d ne bi js o tem tlele! Ti že veš! Santos care! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Saj en dan ga bom prišel obiskat...pa ti javim, da se tud s tabo srečava ! ojej, zaj sem ga pa najebu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ojej, zaj sem ga pa najebu In to oreng !! Triple=Care Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Da ne boste sam gobcal pa sexal...bom dal še eno pozersko ! kake dobre hlačke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 santos macho totalen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 santos, da nom kr u hiš ostau ko boš pršu, če si boš sploh upu prit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 In to oreng !! Triple=Care ja santose ti si care, ampak kako pa lahko rečeš da je triple care??? zame je on navadna pičkica oz. seronja, nej da kako svojo fotko tu gori, potem pa bo car(zarad poguma ) do takrat je pa navadna pičketina ne zamerte, povem tko k mislm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kake dobre hlačke santos macho totalen santos, da nom kr u hiš ostau ko boš pršu, če si boš sploh upu prit Kaj se ti mene tolk bojiš...kaj misliš, da sem napadalen al kako ?!?!?! ja santose ti si care, ampak kako pa lahko rečeš da je triple care??? zame je on navadna pičkica oz. seronja, nej da kako svojo fotko tu gori, potem pa bo car(zarad poguma ) do takrat je pa navadna pičketina ne zamerte, povem tko k mislm Seal,cool ta tvoj post...nič proti njem oz. tvojemu mišljenju ! Glede nato, da poznam osebo, kjero morda tudi ti (osebno) in mi je velik povedala o njem...in ti povem, da ta človek obstaja in še kako...pa tud ustvarja v lajfu, to absolutno ! V glavnem to je vajina vojna... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kaj se ti mene tolk bojiš...kaj misliš, da sem napadalen al kako ?!?!?! Seal,cool ta tvoj post...nič proti njem oz. tvojemu mišljenju ! Glede nato, da poznam osebo, kjero morda tudi ti (osebno) in mi je velik povedala o njem...in ti povem, da ta človek obstaja in še kako...pa tud ustvarja v lajfu, to absolutno ! V glavnem to je vajina vojna... sploh ni vojna, emmm tista oseba, ki ji ti tolko zaupaš ali verjameš, pa je pri meni ravno nasprotno, čisto nič ji ne verjamem... aja, pa še neki, samo naivneži dones verjamejo besedam, jaz dam na dejanja in verjamem tistemu kar vidim!(pa še to ne vedno) jebiga, fest bod! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.