santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 sploh ni vojna, emmm tista oseba, ki ji ti tolko zaupaš ali verjameš, pa je pri meni ravno nasprotno, čisto nič ji ne verjamem... aja, pa še neki, samo naivneži dones verjamejo besedam, jaz dam na dejanja in verjamem tistemu kar vidim!(pa še to ne vedno) jebiga, fest bod! Kolega,tukaj smo na forumu...in iskreno povedano kar dogaja v virtualnem lajfu...mene ne gane kaj preveč...morda je edino to, kar praviš (zaupanje), sam več, kot tolko mi ne more škodit, če človek naklada ali ne govori iskreno...štekaš !!? Kljub temu to je forum in tukaj se mi zdi 'zaenkrat' še najbolj skuliran folk, kjer lahko marsikomu kaj poveš...potolažiš, zaupaš...itd. Kar se pa tiče tiste osebe...kjera mi je o njem pravla...verjami, da je vredna zaupanja, ker kar se tiče ljudi, ko jih enkrat spoznam (vidim) je zame več, kot dovolj, da vem s kom imam posla...pač psiholigija pa tud intuicija me ni še nikol prevarala...razen, ko me ljubav jebe (čustva)... Kljub temu zame ni več placa za čustva...ljubav (morem se sprijaznit, da sem kozorog=hladen) ! Sam to je že druga priča...ko me boš spoznal (osebno), boš dojel zakaj tako pravim !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hočem objavt eno nasty fotko, pa ne gre. pa ni prevelka al kaj podobnega, pač ne gre, to se mi je že dogajalo, pa brez fotk, z golim besedilom, klikneš objavi, pa kar nič. pa taka fajna fotka no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ...bom jaz zrihtou.. kar poslji k men na mail... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pošli sem, se bomo potrudli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ma, kaj čem, bom še probala. očitno je fotka zakleta in ne gre. bi dvignila preveč prahu al pa bi bla še obtožena za kak herc infarkt! to pa ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mačona...kok ponudb...zdej pa hit zber. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jaz mam nizek pritisk, ti samo lepi lej jo šunjarko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ma, kaj čem, bom še probala. očitno je fotka zakleta in ne gre. bi dvignila preveč prahu al pa bi bla še obtožena za kak herc infarkt! to pa ne! dej ne rajci tle lunatke, blefiraš kot bi igrala poker Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ne blefira, nekaj ziher ma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ne blefira, nekaj ziher ma ja joške pa tamalo med nogam ima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Zdej pa še mene zanima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja joške pa tamalo med nogam ima to še ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 to še ne vem khmmm no js tud ne, ampak mislm pa da ima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja joške pa tamalo med nogam ima Sm prebrala joške, pa TAMALGA med nogam ma. TO bi blo pa res neki za videt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 dokler se ne prepričam, ne vrjamem! pika a bo treba dioptrijo naštimat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 MačonaTorej Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kr ena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kr ena Nosa! Kje si mali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 evo, niakkor ne gre, sem objavila sam smeškota, pol hotla kao popravit besedilo in sem prištulila fotko - nea gre,še odjavla sem se, ponovno prjavla, ne ne in ne! ne gre. zakleto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 evo, niakkor ne gre, sem objavila sam smeškota, pol hotla kao popravit besedilo in sem prištulila fotko - nea gre,še odjavla sem se, ponovno prjavla, ne ne in ne! ne gre. zakleto! sliko daj kot priponko al pa link strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 evo, niakkor ne gre, sem objavila sam smeškota, pol hotla kao popravit besedilo in sem prištulila fotko - nea gre,še odjavla sem se, ponovno prjavla, ne ne in ne! ne gre. zakleto! Morda nimaš dovolj prostora...si dala ostale fotke dol, kjere si pripopala na zadnje !? Kako, da se ne da...moreš in konc, zdaj, ko si nas narajcala...ne gre, halo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Nosa! Kje si mali? kaki nos, to je surla bemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaki nos, to je surla bemo Ja, k si tko sliku...punce, drgač ma lepga. (nosa) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mam plac! ni problem v fotki, pač forum jebe včasih, pa kaj, ne bom se zdaj klala tu zaradi tega. bo že kdaj drugič. sej nisem za videt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.