Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

sploh ni vojna, emmm tista oseba, ki ji ti tolko zaupaš ali verjameš, pa je pri meni ravno nasprotno, čisto nič ji ne verjamem...

aja, pa še neki, samo naivneži dones verjamejo besedam, jaz dam na dejanja in verjamem tistemu kar vidim!(pa še to ne vedno)

jebiga, fest bod! :palec: x;)x

Kolega,

tukaj smo na forumu...in iskreno povedano kar dogaja v virtualnem lajfu...mene ne gane kaj preveč...morda je edino to, kar praviš (zaupanje), sam več, kot tolko mi ne more škodit, če človek naklada ali ne govori iskreno...štekaš !!? x:o)x x;)x

Kljub temu to je forum in tukaj se mi zdi 'zaenkrat' še najbolj skuliran folk, kjer lahko marsikomu kaj poveš...potolažiš, zaupaš...itd. x:)x

Kar se pa tiče tiste osebe...kjera mi je o njem pravla...verjami, da je vredna zaupanja, ker kar se tiče ljudi, ko jih enkrat spoznam (vidim) je zame več, kot dovolj, da vem s kom imam posla...pač psiholigija pa tud intuicija me ni še nikol prevarala...razen, ko me ljubav jebe (čustva)... :lol: :lol: :lol: :inocent: x:Dx x;)x

Kljub temu zame ni več placa za čustva...ljubav (morem se sprijaznit, da sem kozorog=hladen) ! x;)x :palec: Sam to je že druga priča...ko me boš spoznal (osebno), boš dojel zakaj tako pravim !! x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
hočem objavt eno nasty fotko, pa ne gre. pa ni prevelka al kaj podobnega, pač ne gre, to se mi je že dogajalo, pa brez fotk, z golim besedilom, klikneš objavi, pa kar nič. xrolleyesx pa taka fajna fotka no. xrolleyesx

...bom jaz zrihtou.. kar poslji k men na mail... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
ma, kaj čem, bom še probala. očitno je fotka zakleta in ne gre. bi dvignila preveč prahu al pa bi bla še obtožena za kak herc infarkt! :eek: :inocent: :vragec: to pa ne!

ma, kaj čem, bom še probala. očitno je fotka zakleta in ne gre. bi dvignila preveč prahu al pa bi bla še obtožena za kak herc infarkt! :eek: :inocent: :vragec: to pa ne!

dej ne rajci tle lunatke, blefiraš kot bi igrala poker x:Dx x:o)x

honor and respect

Guest mačona

evo, niakkor ne gre, sem objavila sam smeškota, pol hotla kao popravit besedilo in sem prištulila fotko - nea gre,

še odjavla sem se, ponovno prjavla, ne ne in ne! ne gre. zakleto! :vio:

evo, niakkor ne gre, sem objavila sam smeškota, pol hotla kao popravit besedilo in sem prištulila fotko - nea gre,

še odjavla sem se, ponovno prjavla, ne ne in ne! ne gre. zakleto! :vio:

Morda nimaš dovolj prostora...si dala ostale fotke dol, kjere si pripopala na zadnje !? :inocent: x:Dx

Kako, da se ne da...moreš in konc, zdaj, ko si nas narajcala...ne gre, halo ! :o|o: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest mačona
mam plac! ni problem v fotki, pač forum jebe včasih, pa kaj, ne bom se zdaj klala tu zaradi tega. xrolleyesx bo že kdaj drugič. sej nisem za videt. xrolleyesx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...