santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mam plac! ni problem v fotki, pač forum jebe včasih, pa kaj, ne bom se zdaj klala tu zaradi tega. bo že kdaj drugič. sej nisem za videt. Čuj ti, zdaj pa me daje že skicofrenija hitr gor fotko, če ne ti pošljem kak virus do PC-ja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ja, k si tko sliku...punce, drgač ma lepga. (nosa) laži se zaj tu ja mačona i'm all-in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 laži se zaj tu ja mačona i'm all-in Kva se lažem? Kaj ti pa fali? Dedi jedni...tisti, k bi lahko bli mal samozavestni, niste, drugi, k pa nimajo bit za kej, jim pa tko ego vn seka, da ti gr ena kozl...jao. No, dej nej da že en sliko, da v mir. Jst itak grem kidat sneg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 No comment... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 No comment...Pametno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Kaj se ti mene tolk bojiš...kaj misliš, da sem napadalen al kako ?!?!?! ja ka pa vem,... da neuš kr ringa postavu pred mojo bajto Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ma dajte no, če ne morem, ne morem. fuck you all! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja ka pa vem,... da neuš kr ringa postavu pred mojo bajto To pa ne bi bila slaba ideja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 fuck you all! Tud ni slaba ideja jaz sem za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 fuck you all! With You ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 To pa ne bi bila slaba ideja... a jst bi biu gledalec?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a jst bi biu gledalec?! nje nje Tepu bi te, ko "vola" Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a pol bi te mogu vlečt? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 a pol bi te mogu vlečt? Če bi ti zneslo !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 To pa ne bi bila slaba ideja... Tud ni slaba ideja jaz sem za With You ! ....kaj pa spreobračate moje besede! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ....kaj pa spreobračate moje besede! jaz nisem nič obračal, samo komentiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no, pa dam recimo to, ki je že itak bla 2 krat, sam ni tok nasty. sam da bo mir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 mhm , ono nesti pa ti pomagamo, se ni problem noben Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 no, pa dam recimo to, ki je že itak bla 2 krat, sam ni tok nasty. sam da bo mir! Uh,sam bi pasal santos tam zadaj...! pa še moja ena, že ko smo na morju...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Uh,sam bi pasal santos tam zadaj...! tam zadaj na rtu se te nebi kaj dost vidlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 tam zadaj na rtu se te nebi kaj dost vidlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 tam zadaj na rtu se te nebi kaj dost vidlo Ti se sam kesi...ka te bom po ritki ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Santos, jaz bi bla pa tam na tvoji fotki, ampak sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Santos, jaz bi bla pa tam na tvoji fotki, ampak sama. Kaj pa tukaj...bi se mi pridružila ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hm, ne, sem že stuširana, počesana, v piđami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.