santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hm, ne, sem že stuširana, počesana, v piđami. Jaz tud že stuširan, "počesan" in brez piđame... pridem lahk k tebi v posteljo ? Zebe ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ... Santos Halo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zaradi mene, sam bodi na svoji strani, jaz bom tudi na svoji, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 zaradi mene, sam bodi na svoji strani, jaz bom tudi na svoji, ... Ni panike, kar se tiče mene...za njega pa nau tako...anakondo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 anakondo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 anakondo? Kwa si pa mislila ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 joj, nič si nisem predstavljala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 joj, nič si nisem predstavljala! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 danes nekaj ni v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 danes nekaj ni v redu S tvojim očesom...al kako !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hahaha ) ne z mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 danes nekaj ni v redu kaj pa? učk je u redu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 lepo oko in obrv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kaj pa? učk je u redu.... pa ne oka je v redu še zaenkrat kr neke bedastoče lepim gor... treba zalogo lepila do novega leta porabit mačona ty Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 če ma moški lepe oči, al pa posebne, kakorkoli, to me začara. skoraj. obrvi tudi hitro opazim, glede na to, da moji ni mogoče spregledati na 10 m. poklicna deformacija pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pa ne oka je v redu še zaenkrat kr neke bedastoče lepim gor... treba zalogo lepila do novega leta porabit mačona ty pol pa kr prlepi še kaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pol pa kr prlepi še kaj.... tu pa se pol pojavi problem, da ga enostavno ne morš porabit ni materiala žal kaka deformacija? meni se zdijo čist f(OK)iš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mali, še popaj! Zdaj pa usta...po koščkih se nalimaj, bomo puzzle mele - za božično darilo! Santos, jao! Mačona, jao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 eno pokeraško kao, samo je češka :xx!: pika pa ti nis normarna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 eno pokeraško kao, samo je češka :xx!: pika pa ti nis normarna? Normarna nism, normalna pa tud ne. Ja, tko je. Ja, kr 4 ase s imel, ja....ko si jih iz kupa kart nabral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Normarna nism, normalna pa tud ne. Ja, tko je. Ja, kr 4 ase s imel, ja....ko si jih iz kupa kart nabral. čut bre x!x daj neko željo glasbeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 čut bre x!x daj neko željo glasbeno kaj pa bi...nč kej hudo starga al pa nažigaškega ti ne morm dat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mačona Dreadi čeprav si ne bi niti v sanjah predstavljal, da si jih kdaj imela.Si zdaj čist drugačna Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mačona Dreadi čeprav si ne bi niti v sanjah predstavljal, da si jih kdaj imela.Si zdaj čist drugačna Pa čim voli jamaicu i njenu prirodu , mora da ima i drede ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.