cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 maaačoooooooonaaaaa, forever, maaaačoooooonnnnaaaaa x:Dx Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 maaačoooooooonaaaaa, forever, maaaačoooooonnnnaaaaa x:Dx skor umrla od smeha mačona prava mačona Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vau, kok sem lepa. ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Če bi ti zneslo !? kolk pa si težki?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 joj kolk slik ... Zlomkec - super si morm nujno enkrat pridt pogledat tale vaš K4 Mystica Binga bonga - čist odštekana, super pa smrekce, lepo (jst mam eno 30 cm veliko ) sej si nism zapomnila vseh slik ki sem jih pogledala, v glavnem ste vsi super! enkrat, ko bom doma, bom kšno svojo še dala gor Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 moja frizurca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 dobr "kuštr" look, sam zakaj pa dol gledaš, dej še eno s profila pa od spredi, da se bolje vidi kako zgleda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 nimam druge... razen morsko, ta je pa že bila... mah predstavljaj si aja hvala sej zakaj sem tole dala gor, sem včeraj v dnevniku razmišljala mal na glas (kolkr se tipka na glas), da ne vem če mi bo tole všeč...torej sem v fazi sprejemanja sprememb... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 nimam druge... razen morsko, ta je pa že bila... mah predstavljaj si aja hvala sej zakaj sem tole dala gor, sem včeraj v dnevniku razmišljala mal na glas (kolkr se tipka na glas), da ne vem če mi bo tole všeč...torej sem v fazi sprejemanja sprememb... js nism vidu nobene morske, dej ponovi vajo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja luštna ni kaj Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kolk pa si težki?! 74,9 kg. moja frizurca Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kul, Ksenia, taka navihana frizurca....joj, me še matra, da bi ti kr Se..... rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vau, kok sem lepa. ( )Mačona, zdej pa povej že enkrat?? Kdo je ta DAVE???? k tole ni več ničemur podobno! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 74,9 kg. sam hm... vleku bi te mnde že.... sploh po snegu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sam hm... vleku bi te mnde že.... sploh po snegu Vsekakor, da bi me veleku, še poseben na kakih sankah...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sej ne spada sm, sam prov pogrešam tole sankanje...sploh, da te kdo vleče na sankah. A se kdo jav? Da mene vleče, ne jst njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne, sleku bi te pa v najhuj sneg vleku Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sej ne spada sm, sam prov pogrešam tole sankanje...sploh, da te kdo vleče na sankah. A se kdo jav? Da mene vleče, ne jst njega. Kaj, da ti pošljem deda mraza sa njegovima, kako se jim kaže ona čuda, koje vuku...'jeleni', kaj so že ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ojla svizy;P hehe Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne, sleku bi te pa v najhuj sneg vleku Kaj sm t storila, reva boga, da b me tkole muču? Kaj, da ti pošljem deda mraza sa njegovima, kako se jim kaže ona čuda, koje vuku...'jeleni', kaj so že ?! Ja, severni jeleni so...eh, sej bi bil že ti po moje zadost močn, da bi me kak metr al pa dva vleku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kaj sm t storila, reva boga, da b me tkole muču? Ja, severni jeleni so...eh, sej bi bil že ti po moje zadost močn, da bi me kak metr al pa dva vleku. A se ti zdim tolk švohcan al kaj ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 A se ti zdim tolk švohcan al kaj ?! Ah kje, jst mam težk karakter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ah kje, jst mam težk karakter. Se strinjam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Se strinjam... Jah, kar je res, je res, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jah, kar je res, je res, a ne? Dej no...lepo te prosim. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.