svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ojla svizy;P hehe oj! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Dej no...lepo te prosim. To zato govoriš, k me še ne poznaš dost. Pol bi se pa križal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 To zato govoriš, k me še ne poznaš dost. Pol bi se pa križal. Hvala enako !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Hvala enako !! A tko pol...ja, sej enake riti skp tiščijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 slike slike slike! ne samo lapat babe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jezna, ko ris. Noče objavt sikce, klinc vas gleda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 če nimate pojma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 če nimate pojma Zdele jo dobiš prek msn, pa ti objavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 a si to mislila pika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kje je pa pritiklina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kje je pa pritiklina? ha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Si reku, da boš kozarc odstranu pa neki druzga gor dal...tistga, k punčke nimamo, sam fantki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 a si to mislila pika?O ti hudičke...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kdo je pa zraven tebe? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kdo je pa zraven tebe? Vzela besede iz ust oz. tipkovnice ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 O ti hudičke...! Zakaj? Kdo je pa zraven tebe?Ena kolegica. A jo poznaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Si reku, da boš kozarc odstranu pa neki druzga gor dal...tistga, k punčke nimamo, sam fantki. pol se te ne bi vidlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Zakaj? kr tako Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ena kolegica. A jo poznaš? A je Leja? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 pol se te ne bi vidlo Ne deli si utvar! Tinal, ne ni Leja. Saša je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Tinal, ne ni Leja. Saša je.Prow... je mal podobna moji bivši sošolki- Leji. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ena moja... "pozerska"... mene fotkiš čist umori ... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ... kva nej bi pa to pomenil... jo bom prec dol ruknila...Zdaj je že mal boljše...prej se je videl sam friz...obraza pa nikjer...v glavnem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ... ja če še ne znam dobr... sam po moje jo bom kr zbrisala... mi je čist mim... sama sebe sploh ne morem gledat na fotkah in videih, tut poslušat se ne morem... :xx!: :xx!: :xx!:Dej nehi no ! Si prav fletna, pa prav te je fajn brat...!! Pa sem imel občutek, da si mal starejša...ja no, po postih, ko sem te bral...bi rekel, da jih imaš kakih 40..., če pa jih imaš (joke)...dobr zgledaš ! Zakaj si dala fotko dol ?!?!?!?!?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kva 40... fak, jst sm pa mislila, da me majo za otročaja...Kako se naredi, da se slike ne da povečat... mi je čist mim k se poveča :xx!: Sej jo bom dala nazaj, sam nočem, da se poveča... men pa si lih obratno...prava dama ! Dej ti tisto fotko gor...pa nek se vidi raskošje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.