Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 en kveščn..kako slike dodaš not??? te k se povačajo pol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Valkira, no, pa dej ne ga srt! Prov fletno dete si! Lepi laski....a to je blo pol, po pirovskem tretmanu? Indigo, pojma nimam, kaj te zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 en kveščn..kako slike dodaš not??? te k se povačajo pol če malo poskrolaš ko dodajaš komentar maš spodi priponke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 indigo, klikneš komentiraj pa maš spodi prebrskaj am ja, za v kako kriminalko bi bla ful dobra (ne resn vzet ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ena moja... "pozerska"... mene fotkiš čist umori ... meni čist živa deluješ tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 A je ratal, mala, a? Zdej se je v bistvu hotla pohvalt, da ma webcam, k jo je za Božička dobila, tko da bojo zdej kr nojn-stop njene fotke gor, a ne? Fajna si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Naj še jaz dodam svojo malenkost. Slika je mal čudno slikana Helow ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sn mislo da Samsona vidim ...Boby s5 bobke dela po forumu... bo treba deratizatorje poklicat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Smotka- zdej si me pa že ti pohvalila Ja...zdej me ne boste spravli izi te teme. Vsaka moja poza bo tle gor Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vnuk z ognjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Smotka- zdej si me pa že ti pohvalila Ja...zdej me ne boste spravli izi te teme. Vsaka moja poza bo tle gor kr začni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Smotka- zdej si me pa že ti pohvalila Ja...zdej me ne boste spravli izi te teme. Vsaka moja poza bo tle gor Ajde, da vidmo! vnuk z ognjem Reči vnuku, da se z ognjem igra! Ta bo še lomilec ženskih src. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vnuk z ognjem ..rdeci francek-piromancek.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vnuk z ognjem hehe...mali je prava pojavca ! čestitke mamici ! Pikica & Santos Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pikica & Santos I've never seen you looking so lovely as you did tonight I've never seen you shine so bright I've never seen so many men ask you if you wanted to dance They're looking for a little romance, given half a chance I have never seen that dress you're wearing Or the highlights in your head that catch your eyes I have been blind The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight I've never seen you looking so gorgeous as you did tonight I've never seen you shine so bright you were amazing I've never seen so many people want to be there by your side And when you turned to me and smiled, It took my breath away I have never had such a feeling Such a feeling of complete and utter love, as I do tonight The way you look tonight I never will forget, the way you look tonight The lady in red The lady in red The lady in red My lady in red (I love you.) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pikica & Santos Uu, kaj sm fejst kle! Sej se lohk sama pohvalm, a ne? Ja, pa si res zravn mene sedel takrat! samson... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pika, pa ti si milina od miline Sej sm ti rekla, pa mi nisi verjew. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Uu, kaj sm fejst kle! Sej se lohk sama pohvalm, a ne? Ja, pa si res zravn mene sedel takrat! samson... Dobro jutro gospodična ! Evo še ena Nincy & Conti, kjero pogrešam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ki so pa fife? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Dobro jutro gospodična ! Evo še ena Nincy & Conti, kjero pogrešam ! Sej obeh ni nikjer na forumu videt. Lušna sta...oba tko zasanjano zgledata! Ja, bobi, a ti nisem? Ups, pol se pa opravičujem...ti bom pa zdej...Ej, bobi, jst sm prov fejst, veš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Tukaj pa še ena posebna dušica ! Jo prepoznate ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kwa ste to imel za eno lunatično srečanje...kake tortožerke?lepe slikce, vse pohvale osamljeni, valkiri, santosu, pikici, elninu, contessi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ... pa Boby ja, u bistvu sm jst Samson... sam ne nobenmu povedat ..everyone wants to be a cowboy... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kwa ste to imel za eno lunatično srečanje...kake tortožerke?lepe slikce, vse pohvale osamljeni, valkiri, santosu, pikici, elninu, contessi Kaj pa Aliančki ? Thanks Cashi ! V bistvu smo imel srečanje pri men na obali...cela ekipa v glavnem, razen Marse, kar me je tud mal razočaralo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Tukaj pa še ena posebna dušica ! Jo prepoznate ?...a je to slucajn tinka??glede na to da ne vem kdo je... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.