Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

On je zadet že od rojstva! :lol: x;)x x:Dx

..cist nikol vec ti nic ne zaupam... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

He he.Mars ta forum ga mal biksa.Piše da mam placa za priponke 250 k, hočem sliko gor dat k ma 220 pa mi prav:

Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova.

svašta

pa tko lepo vojničko sliko sm hotu gor dat iz mijih zlatih časov služenja v armiji oz SV

Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena x;)x

(drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

On je zadet že od rojstva! :lol: x;)x x:Dx

to je sicer res...sam kaj, ko ga pa štekam revčka....k ma tistga urana, pa....ah cel kup enih reči..... :inocent: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wub: :wub: :wub:

vnuk mojega deda x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:2src: Prov fejst si! :palec:

Amis, res je revčk...že tko ga je narava že dost kaznovala, ne mormo ga še me. x:Dx

Mačona...vredi. :palec:

kup ena z tanšimu okvirjem(očala) da ti učke bolj do izraza pridejo...maš lepe x;)x

mah ne ga opravičevat... jst mam še huj urana od njega (čeprav on to ne prizna), pa nisem čist nič zadeta x^x

sam tebe kozorog rešuje.... x:Dx ...pišuka, tle komentarji tolk hitro letijo, da sploh ne dohajam....grem na eno čik pavzo raj....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...a ste se ve to zmenle??najprej se vse nad mene spravjo... seveda sem z mocjo svojega intelekta postavu zadeve na svoje mesto... pol ste pa se zadnjega asa iz rokava potegnle in tole zajcico gor nalimale, da zdej pa res ne morm vec razmisljam... nizki udarci so tole punce... :o|o: :o|o: :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sam tebe kozorog rešuje.... x:Dx ...pišuka, tle komentarji tolk hitro letijo, da sploh ne dohajam....grem na eno čik pavzo raj....

x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

tale so pa od prej... razlika je ful, sam se še nisem čist navadla.. sam se mi zdi, da je ful boljš zdej.. :inocent:

*** Indigo, sej fora je v tem, da te ful bolj poudarijo učke, kljub temu, da so debelejši okviri.. zarad barve, oblike...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...a ste se ve to zmenle??najprej se vse nad mene spravjo... seveda sem z mocjo svojega intelekta postavu zadeve na svoje mesto... pol ste pa se zadnjega asa iz rokava potegnle in tole zajcico gor nalimale, da zdej pa res ne morm vec razmisljam... nizki udarci so tole punce... :o|o: :o|o: :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx Ne, ne, ti še kr uspeva. :palec:

valcek..ti nimas mocnejsega urana kt jest!!!! :vragec: :vragec: :vragec: pr teb ni egzaktno!!! :vragec: x:Dx

Frank Zappa

Vidi ga x:Dx

Pravi gangsta si stane ! x:Dx :palec:

tale so pa od prej... razlika je ful, sam se še nisem čist navadla.. sam se mi zdi, da je ful boljš zdej.. :inocent:

aliana,

ma dobra si tud brez...! :vragec: x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...