Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pikica, jaz ti bom pomagala, da se boš oborožila s čokolado, pol pa v napad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 On je zadet že od rojstva! ..cist nikol vec ti nic ne zaupam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pikica, jaz ti bom pomagala, da se boš oborožila s čokolado, pol pa v napad! Eh, za njega so tud konjske fige dobre...pa menda ga ja nom sčokolado obmetavala. Jo je škoda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 He he.Mars ta forum ga mal biksa.Piše da mam placa za priponke 250 k, hočem sliko gor dat k ma 220 pa mi prav: Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova. svašta pa tko lepo vojničko sliko sm hotu gor dat iz mijih zlatih časov služenja v armiji oz SV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena (drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 vnuk mojega deda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne, jaz sem mislila, da se boš ti tok nabasala s čokolado, da boš zadeta, da bota enakovredna tekomvalca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 On je zadet že od rojstva! to je sicer res...sam kaj, ko ga pa štekam revčka....k ma tistga urana, pa....ah cel kup enih reči..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena (drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...) vnuk mojega deda Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Aliana, hot chick! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena (drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...) Prov fejst si! Amis, res je revčk...že tko ga je narava že dost kaznovala, ne mormo ga še me. Mačona...vredi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena (drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...) mmmmmm... fukiš očala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena (drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...) kup ena z tanšimu okvirjem(očala) da ti učke bolj do izraza pridejo...maš lepe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kok mi je všeč, k vsi gor fotke popate...dejte še ostali, no. Samson, kje je tvoja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 oooooo....aliana..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ti se kr zgovarjaj iz strahu ja cvikalica, heeeeePejt pogledat, kaj ti je Aliana napisala v dnevnik, pa bomo prec vidl, ko je cvikalica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 mah ne ga opravičevat... jst mam še huj urana od njega (čeprav on to ne prizna), pa nisem čist nič zadeta sam tebe kozorog rešuje.... ...pišuka, tle komentarji tolk hitro letijo, da sploh ne dohajam....grem na eno čik pavzo raj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ne vem, če je čist uspel.. ampak tale je Samsonajtu posvečena (drgač pa ta nova očala - še niso v uporabi, sam tolk, za test...)...a ste se ve to zmenle??najprej se vse nad mene spravjo... seveda sem z mocjo svojega intelekta postavu zadeve na svoje mesto... pol ste pa se zadnjega asa iz rokava potegnle in tole zajcico gor nalimale, da zdej pa res ne morm vec razmisljam... nizki udarci so tole punce... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sam tebe kozorog rešuje.... ...pišuka, tle komentarji tolk hitro letijo, da sploh ne dohajam....grem na eno čik pavzo raj.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 mmmmmm... fukiš očala Vidi ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 tale so pa od prej... razlika je ful, sam se še nisem čist navadla.. sam se mi zdi, da je ful boljš zdej.. *** Indigo, sej fora je v tem, da te ful bolj poudarijo učke, kljub temu, da so debelejši okviri.. zarad barve, oblike... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ...a ste se ve to zmenle??najprej se vse nad mene spravjo... seveda sem z mocjo svojega intelekta postavu zadeve na svoje mesto... pol ste pa se zadnjega asa iz rokava potegnle in tole zajcico gor nalimale, da zdej pa res ne morm vec razmisljam... nizki udarci so tole punce... Ne, ne, ti še kr uspeva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 valcek..ti nimas mocnejsega urana kt jest!!!! pr teb ni egzaktno!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Vidi ga Pravi gangsta si stane ! tale so pa od prej... razlika je ful, sam se še nisem čist navadla.. sam se mi zdi, da je ful boljš zdej.. aliana,ma dobra si tud brez...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 tale so pa od prej... razlika je ful, sam se še nisem čist navadla.. sam se mi zdi, da je ful boljš zdej.. Ej, razlika je več kot očitna in definitivno izboljšava! sn reako januara, kaj bi zaj rada, potrpi malo Kdo se pa kej buni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.