untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 se bo treba zamislit... mene ste en kurc hvalil... :xx!: osamljena bom kr jst tvoj nick vzela... ja daj limaj slike limaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 se bo treba zamislit... mene ste en kurc hvalil... :xx!: osamljena bom kr jst tvoj nick vzela... Pa daj eno tako...mal brez...pa boš vidla komentarčke...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hmmmm, tale grimasa z usti pa zna ob vizualizaciji bit mau nemoralna Boby ti si čudn..Pogovarjala sem se s fotografinjo itak pa sm tko na mal usta odprla, da res ne morš met kakih čudnih asociacij, no..(uf... bom jaz rajš nehala dons, vsaka stvar k jo napišem, se čist drgač sliš, kot je mišjena ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 iz teme se vse vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ....aja mormo se valcka pohvalit... dobra baba!!! ..ce ne bo jokala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sstane...kle si pa kao en darker, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 tale so pa od prej... razlika je ful, sam se še nisem čist navadla.. sam se mi zdi, da je ful boljš zdej.. *** Indigo, sej fora je v tem, da te ful bolj poudarijo učke, kljub temu, da so debelejši okviri.. zarad barve, oblike... kva pa vem...men se zdi da bi ti bol pasale z tankim pa podolgovate bi ble ne tok okrogle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Uau, same neke hude fotke...... Vsi ste.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 valcek... ..TI bolj kul od MENE??? nic nimas ekzaktno...jaz mam:uran konj. asc.uran trigon merkur uran inkonj. venerauran kvadrat vozelna os...vse egzaktnopol pa se:mars sextil uransaturn sextil uranuran opozicija kiron punca, tole je bigboys league... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sstane...kle si pa kao en darker, a? Ja, vnuk je prst pozabil na flešu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, vnuk je prst pozabil na flešu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ena moja... "pozerska"... mene fotkiš čist umori ... pa še res, kot bi bila od samsona23 sestra dvojčica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ena moja... "pozerska"... mene fotkiš čist umori ...mene tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 pa še res, kot bi bila od samsona23 sestra dvojčica jao....seal... sstanči pa čist u formi danes..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 jao....seal... kaj te matra Amiska? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 pol pa iz mene butla delajo..ni treba nic delat.. mi te sam spominjamo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 mene tudi stane kwa pa teb dones dogaja? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 He he svašta..piše mi Do sedaj porabljeno 0bytov od 250k pa hočem fotko gor dat pa prav Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova. ....fotka pa velka 45 k ..svašta...spet sm nekej zjebov...nč novga...indigo vs tehnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kaj te matra Amiska? pa kako lahko valkiro daš za samsonajtovo dvojčicooooo..... ...... ma hecam se... ..ni treba nic delat.. mi te sam spominjamo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 He he svašta..piše mi Do sedaj porabljeno 0bytov od 250k pa hočem fotko gor dat pa prav Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova. ....fotka pa velka 45 k ..svašta...spet sm nekej zjebov...nč novga...indigo vs tehnika probaj zmanjšat sliko HxW Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ... in kaj prav vnuk na to, k deda tkole pozira? malo on meni, malo jaz njemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Neki ne morem komentirat sem!!! zdej mi je po 10ih poskusih ratalo, pa še to sm mogla enga citirat!!! Ej, halo!!! Sam a ni Samson ful cute boy, tak mal poženščen... k ena ful ful huda bejba Seveda sem fotko že skinila!!! šit...pa zakaj si skinla fotko ....prou fajna je bla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 pa kako lahko valkiro daš za samsonajtovo dvojčicooooo..... ...... ja pa če sta res pljunuta ej res pljunuta ja samson je k ena kjut pičkica, valkira pa to dejansko je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja samson je k ena kjut pičkica......seal, dej nehi no... bos vse fanice kle gor zgubu, ce bos take govoru... kdo pa pol uffff govoru pa srcke limal na tvoje objave fotk???.. mors mal stratesko razmisljat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ja pa če sta res pljunuta ej res pljunuta ja samson je k ena kjut pičkica, valkira pa to dejansko je ...seal, dej nehi no... bos vse fanice kle gor zgubu, ce bos take govoru... kdo pa pol uffff govoru pa srcke limal na tvoje objave fotk???.. mors mal stratesko razmisljat... ...kakšne imate danes....kaj je s temi planeti.... ....to sam majhen premor al kaj...preden nas spet začnejo šraufat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.