metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 mhm...mi2 sva že dala svoje fotke gor...a bi bli vi tut lah(še mau bol kt ste) prjazni pa bi še vas prlimal gor?prosimprosimprosim Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 je bučko...ful te mam rada!!!!ampak nočm se hvalt s svojo grdoto!!! res...js si nism ušeč...če sm pa teb...pol pa nevem ka ti je!!!!hvala da si tak dobr ej vsi mate prav ja!!!moj bučko je pravi sonček...rada te mam!!!! ej ti tamala, ne govor takih traparij, sej te štekam 14 let si stara lih una puberteta k se najbl sam s sabo ukvarjaš, sploh ženske, ej to bo minilo, globoko v sebi veš da si fejst punca,simpatična,pametna in zanimiva, samo si pač v takih letih, ko rabiš veliko potrjevanja z druge strani... zej pa nehi s tem, pa reč si da si fejst punca! kar tudi si! pa sej se še razvijaš tako in tako, boš postala še prava ženska, brez skrbi! pa da ne berem več takih! jasno!? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 okok... no bom rekla...sej mugoč simpatična že...ok..no prav... pa ti dej kako fotkico gor da te vidmo Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...fajna sta, vsak posebi... in tut ful skupi paseta! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 seal ma prau! ful si luštna in puno jih/nas bo še za tabo norel... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pa levčica mensezdi, se prav potrjevanjex100, po mojih izkušnjah Tko da fantje, kar hvalte še mal, škodit ne more (enako velja za ostale levčice v temi ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja ampak sam js bom teb ustregla mwa!!!ej hvala ful ste mi vsi polepšal tale večer hvalahvala...rada vas mam!!! Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 seal ma prau! ful si luštna in puno jih/nas bo še za tabo norel... ee točn tko, še eno olimpijado da skos, pa maš konkurenta! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sej ti ni treba strežt, moja bot pa bo ja levčice ste prau fejst, čeprau sm zaenkrat sam od svoje fotko vidu in po tam sklepam da ste? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 okok... no bom rekla...sej mugoč simpatična že...ok..no prav... pa ti dej kako fotkico gor da te vidmo evo me http://solair.eunet.yu/~tasa/tasa.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ee točn tko, še eno olimpijado da skos, pa maš konkurenta! si prestar Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hehe svdi ti si ene 20-25 str če si neki čez 80 letnik!!!! Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 evo me http://solair.eunet.yu/~tasa/tasa.jpg..mater... mal si men podoben... da nimava slucajn istega fotra... ker postar je leta 82 pr vas raznasal??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 seal sej lahko daš res svojo fotko...sej luškan ji boš sam bo vseen pr men ostala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..mater... mal si men podoben... da nimava slucajn istega fotra... ker postar je leta 82 pr vas raznasal??? Jusufe a kod vas? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jusufe a kod vas? Jusef Hasanfeđic istotatko!!! Jeboga, đe si mi brace??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 mhm...svdi moj luby!!!!pa poglej kak podpis maš seal!!!a neb raj se "odkriv"??? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jusef Hasanfeđic istotatko!!! Jeboga, đe si mi brace??? ma nije bio Hasanfeđic, nego hasanfegič evo eno starejšo wanna be "smart ass" zate svizec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ma nije bio Hasanfeđic, nego hasanfegič ..ma znam ja to, ali ne mozes vakve tajne pricati na nacionalnoj televizji, bogami!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..ma znam ja to, ali ne mozes vakve tajne pricati na nacionalnoj televizji, bogami!! a jebiga, takav mi je život Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pa dj ta se sploh ne vidi če si al ne... daj uno z unim alkoholom v rok k se te vsaj vidi... uno za mizo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hehe...sigurn si ga tut mau spiu ko si take pisu prej o men ajjja sorysory si reku da nesmem veš takih blesarij gor metat alne:Phihi Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ne, pijačo je dau že skus al ne? pa zihr ni pjan, k pol sm jst umsko prizadet Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hehe..jao js kr nemorm verjet da taki ljudje sploh obstajajo na svet no!!!!res si dobr fant svizec!!!no...a bo kej seal???al boš objavu fotko pr 90-ih:Shehe joke no Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hehe...sigurn si ga tut mau spiu ko si take pisu prej o men ajjja sorysory si reku da nesmem veš takih blesarij gor metat alne:Phihi alkohola nism vidu od lanskega leta, ne se hecat punčke in fantje da nau pokal, zej pa dost! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.