Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Indigo :palec: Pih gušterji, ki služijo vojsko, da ne omenjam teh piškavih nekaj tednov služenja :vragec: .......Bil vBG. x^x 15 meseci. :xx!: Hm, tista mamica mi je mal sumljiva......luštkana. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo tukaj ene par, ko sem bil v vojski leta 98. xDDx

http://www.shrani.si/pics/scan0001226053.jpg

Tukaj, ko smo se mal repenčili, kod je naj... x:Dx

http://www.shrani.si/pics/scan0003226060.jpg

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

zakwa so pa uni koluti na palcah (na desni)? :inocent:

--------

V bistvu tisto je Budistični...nevem, kako se mu že reče...v glavnem, kot pri nam, ko se pelješ po kaki potki...pa zagledaš sveto marijo pa krst v hiškah...ipd. :inocent: Saj veš na kaj se oziram...pač religija...! x:Dx

Santos :eek: :inlove: xredx :palec: super

:wOOt: ............... :8): :kiss: x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

torej si jih sam postavu? :inocent:

in se bols pocuts, ce mas tist zravn pol? zakaj?

--------

V bistvu tisto je Budistični...nevem, kako se mu že reče...v glavnem, kot pri nam, ko se pelješ po kaki potki...pa zagledaš sveto marijo pa krst v hiškah...ipd. :inocent: Saj veš na kaj se oziram...pač religija...! ...

torej si jih sam postavu? :inocent:

in se bols pocuts, ce mas tist zravn pol? zakaj?

--------

:inocent: Nisem jaz nič postavil...sam sem prižgal ene palčke, kjere so tam in, če želiš lahk tud doniraš kak tolarček oz. Bath x:Dx ...pač duhovna scena !

To je to...pa se mi je zdel fajn naredit eno fotko. x^x

ja on je naj na uni fotki :rolleyes:

:inocent: Šmeker ja... x:Dx V bistvu on je imel eno poškodbo na kolenu...pa mu ni bilo do tega...! :inocent: x:Dx

Se pa strinjam...je naj...! :inocent: x:Dx

Evo še ena sam zate ! x:Dx

http://www.shrani.si/pics/scan0002226307.jpg

in kolk daug si držu? :D

:lol: Neboš verjel, sem si šel nastavit foto aparat na omarco...naštimal timer, kliknil, stekel, nastavil, čakal, čakal, čakal...klik ! x:Dx Mislim, da ene pet sekund... :lol:

Drugač ni panike...lahk držim tud eno uro...saj to ni tako težko, sam vadit je treba ! x;)x

:inocent: Šmeker ja... x:Dx V bistvu on je imel eno poškodbo na kolenu...pa mu ni bilo do tega...! :inocent: x:Dx

Se pa strinjam...je naj...! :inocent: x:Dx

Evo še ena sam zate ! x:Dx

http://www.shrani.si/pics/scan0002226307.jpg

huda fotka, dobr zgledaš! :palec: drugač pa se vidi, da si rojen fighter! x:Dx x;)x

honor and respect

:lol: Neboš verjel, sem si šel nastavit foto aparat na omarco...naštimal timer, kliknil, stekel, nastavil, čakal, čakal, čakal...klik ! x:Dx Mislim, da ene pet sekund... :lol:

Drugač ni panike...lahk držim tud eno uro...saj to ni tako težko, sam vadit je treba ! x;)x

ja ko se navadiš xrolleyesx drgač pa eno desko na steno nogo gor pa je x:Dx

ja ko se navadiš xrolleyesx drgač pa eno desko na steno nogo gor pa je x:Dx

xsmx xsmx :palec:

Še ena na frišno narejena...mal drugače ! x^x

A mi sede klobuk ? x:Dx

http://www.shrani.si/pics/pict0150226361.jpg

xyesx

x:Ix

bolj bi ti sedla baretka FFL :palec: x^x

Hej, sem vedel, da boš to rekel... xsmx

Pa še staremu sem rekel, da sem, ko pravi legijonarec ! x:Dx :palec:

Kolk rabiš prej ogrevanja pred tašno vajo. Ker če jaz nardim nekaj podobnega (pozor podobnega in ne istega) mi naprej enkrat nekako pokne v vsakem kolku potem je pa vse normaln x?x

Sm mal confused :huh:

Kolk rabiš prej ogrevanja pred tašno vajo. Ker če jaz nardim nekaj podobnega (pozor podobnega in ne istega) mi naprej enkrat nekako pokne v vsakem kolku potem je pa vse normaln x?x

Sm mal confused :huh:

Iskreno povedano, jaz ne rabim ogrevanja za tako sceno...pač sem že obdelan kar se tiče kolkov ! x;)x

Je pa res, da sem gibčen že od malega...pač od rojstva. x;)x

Drugač po mojem ne bi rabil več, kot 20 min. ogrevanja oz. raztegovanja ! x^x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...