Mick 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Indigo Pih gušterji, ki služijo vojsko, da ne omenjam teh piškavih nekaj tednov služenja .......Bil vBG. 15 meseci. :xx!: Hm, tista mamica mi je mal sumljiva......luštkana. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Evo tukaj ene par, ko sem bil v vojski leta 98. http://www.shrani.si/pics/scan0001226053.jpg Tukaj, ko smo se mal repenčili, kod je naj... http://www.shrani.si/pics/scan0003226060.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Tukaj še ena iz Tajske...na enem kotoku ! http://www.shrani.si/pics/scan0004226072.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 se dobr da sam ucas ---------kak buksl prov fajn djed si na take sm js padala včasih Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 solderji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 zakwa so pa uni koluti na palcah (na desni)? --------Tukaj še ena iz Tajske...na enem kotoku ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Santos super Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 zakwa so pa uni koluti na palcah (na desni)? --------V bistvu tisto je Budistični...nevem, kako se mu že reče...v glavnem, kot pri nam, ko se pelješ po kaki potki...pa zagledaš sveto marijo pa krst v hiškah...ipd. Saj veš na kaj se oziram...pač religija...! Santos super ............... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 torej si jih sam postavu? in se bols pocuts, ce mas tist zravn pol? zakaj?--------V bistvu tisto je Budistični...nevem, kako se mu že reče...v glavnem, kot pri nam, ko se pelješ po kaki potki...pa zagledaš sveto marijo pa krst v hiškah...ipd. Saj veš na kaj se oziram...pač religija...! ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 torej si jih sam postavu? in se bols pocuts, ce mas tist zravn pol? zakaj?-------- Nisem jaz nič postavil...sam sem prižgal ene palčke, kjere so tam in, če želiš lahk tud doniraš kak tolarček oz. Bath ...pač duhovna scena !To je to...pa se mi je zdel fajn naredit eno fotko. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Tukaj, ko smo se mal repenčili, kod je naj... http://www.shrani.si/pics/scan0003226060.jpg un na postli! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Kwa je z njim ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ja on je naj na uni fotki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ja on je naj na uni fotki Šmeker ja... V bistvu on je imel eno poškodbo na kolenu...pa mu ni bilo do tega...! Se pa strinjam...je naj...! Evo še ena sam zate ! http://www.shrani.si/pics/scan0002226307.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 in kolk daug si držu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 in kolk daug si držu? Neboš verjel, sem si šel nastavit foto aparat na omarco...naštimal timer, kliknil, stekel, nastavil, čakal, čakal, čakal...klik ! Mislim, da ene pet sekund... Drugač ni panike...lahk držim tud eno uro...saj to ni tako težko, sam vadit je treba ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Šmeker ja... V bistvu on je imel eno poškodbo na kolenu...pa mu ni bilo do tega...! Se pa strinjam...je naj...! Evo še ena sam zate ! http://www.shrani.si/pics/scan0002226307.jpg huda fotka, dobr zgledaš! drugač pa se vidi, da si rojen fighter! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Seal, Lahko povem enako zate, borec v duši ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Neboš verjel, sem si šel nastavit foto aparat na omarco...naštimal timer, kliknil, stekel, nastavil, čakal, čakal, čakal...klik ! Mislim, da ene pet sekund... Drugač ni panike...lahk držim tud eno uro...saj to ni tako težko, sam vadit je treba ! ja ko se navadiš drgač pa eno desko na steno nogo gor pa je Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 ja ko se navadiš drgač pa eno desko na steno nogo gor pa je Še ena na frišno narejena...mal drugače ! A mi sede klobuk ? http://www.shrani.si/pics/pict0150226361.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 bolj bi ti sedla baretka FFL Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 bolj bi ti sedla baretka FFL Hej, sem vedel, da boš to rekel... Pa še staremu sem rekel, da sem, ko pravi legijonarec ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Drugač ni panike...lahk držim tud eno uro...saj to ni tako težko, sam vadit je treba ! Kolk rabiš prej ogrevanja pred tašno vajo. Ker če jaz nardim nekaj podobnega (pozor podobnega in ne istega) mi naprej enkrat nekako pokne v vsakem kolku potem je pa vse normaln Sm mal confused Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Kolk rabiš prej ogrevanja pred tašno vajo. Ker če jaz nardim nekaj podobnega (pozor podobnega in ne istega) mi naprej enkrat nekako pokne v vsakem kolku potem je pa vse normaln Sm mal confused Iskreno povedano, jaz ne rabim ogrevanja za tako sceno...pač sem že obdelan kar se tiče kolkov ! Je pa res, da sem gibčen že od malega...pač od rojstva. Drugač po mojem ne bi rabil več, kot 20 min. ogrevanja oz. raztegovanja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.