Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

santos :2src: oz. x:px

To je pa pomlad na silvestrovo

zelo spomladansko x:Dx x:px x;)x hmmmm, a veš da js tebe vem na videz :ph34r: pomojem sm te u trohi kdaj vidu x:o)x

ej Santos , tko sm mal opazoval tvoje fotke, pa sm opazu, da maš full močan vrat, res tak živalski(kitast). Se vid po vratu, da si težko premgaljiv oz. ne premagljiv :palec: x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

OK

Se bom probal naslednji mal več razgibat pa bom videl kaj bo.

x^x

Obvezno ! x:)x Pa javi, kako si ga odnesel... x:o)x x:Dx x;)x :palec:

santos :2src: oz. x:px

To je pa pomlad na silvestrovo

:2src: Kot pravi Seal, tukaj si prav taka spomladanska

, prav posebna ! xsrcx

ej Santos , tko sm mal opazoval tvoje fotke, pa sm opazu, da maš full močan vrat, res tak živalski(kitast). Se vid po vratu, da si težko premgaljiv oz. ne premagljiv :palec: x:o)x

x:Dx Kak se zdaj fajn počutim, ko si mi to povedal !! x^x Ponosen, thanks ! x;)x :palec:

p.s.žal nimam tistega smeškota, ko se klanja...v glavnem, thankju še enkrat. xcivx xcivx xcivx x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

- Santi evo ti ga...... :palec:

Drugače pa.....fotke....hm.... :inocent:

Santos je tak dedec pa pol...... :2src: :2src: :2src: x;)x x:Xx

Pomlad pa luštna bejba, ki sem si jo predstavljala popolnoma drugačno....ampak si fejst, da veš......... :palec: x^x x;)x

Smisel življenja je največja sreča

- Santi evo ti ga...... :palec:

Drugače pa.....fotke....hm.... :inocent:

Santos je tak dedec pa pol...... :2src: :2src: :2src: x;)x x:Xx

Pomlad pa luštna bejba, ki sem si jo predstavljala popolnoma drugačno....ampak si fejst, da veš......... :palec: x^x x;)x

Hvala Koki ! x:Dx :palec:

Tukaj pa reakcija na slednji tvoj komentar ! x:Ix x:px x:Dx

Saj pomlad je mal menjala look pa to...prej je bila bolj temna, če se ne motim :inocent: ! a je tako ?! x:o)x

V glavnem se vid, da si čist nova, taka pomladanska x:Ix

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

aha, mal sem blond, prvič v življenju. Zmer bla črna x:Dx

Bom kmal spet, ampak mi trenutno paše, da moj videz soupada z inteligenco x:Dx x8Dx

x:Dx :palec: Vedno lepa, kar je pomembno. x:Ix x;)x

aha, mal sem blond, prvič v življenju. Zmer bla črna x:Dx

Bom kmal spet, ampak mi trenutno paše, da moj videz soupada z inteligenco x:Dx x8Dx

Si te ne predstavljam črne.....ti ful paše ta barva, taka sveža zgledaš.....res fajn si..... :palec:

Smisel življenja je največja sreča

:o|o: Itak pri nam so povečini poveljniki... :xx!: Uniforma ti kr fajn leži ! x^x

bom najdel tud jaz kako fotoko iz vojske...da vidiš, kako je men sedla :wOOt: x:Dx

p.s.kje pa si služil vojaški rok ?

Jaz sem ga v KR prve štiri mesece, nato pa šel v Lj. v Šentvid. :palec:

Ma bil sm posod.Najprej Vrhinka prva druga faza,pol Nov mest en mesec, nakonc pa še Slovenska bistrca....no vsaj dovgcajt ni blo..blo je pa 2001. Po vedu sm pa puškomitraljezec..he he m-72 ruls hehe

Evo tukaj ene par, ko sem bil v vojski leta 98. xDDx

http://www.shrani.si/pics/scan0001226053.jpg

Kva si bil dežurni...hehe z opasačem

Kva, sej teb tut sede uniform...itak..ako biče rata bičemo spremni..pa lepi...hehe

Ma bil sm posod.Najprej Vrhinka prva druga faza,pol Nov mest en mesec, nakonc pa še Slovenska bistrca....no vsaj dovgcajt ni blo..blo je pa 2001. Po vedu sm pa puškomitraljezec..he he m-72 ruls hehe

Kva si bil dežurni...hehe z opasačem

x:o)x Očito res ti ni bilo dolgcajt...hehe

Jaz pa sem običen strelec...so me dal za ostrostrelca...sam, ko sem glumu, so me kajti hitr izločli iz programa ! x:Dx

Pol pa so mi dal na izbiro, kam hočem v prekomando (glede nato, da sem bil eden redkih od katerih sem šel po izbiri, mislim, da edini x:Dx ) Lj. - Vipava - Ankaran !? Sem izbral Lj-Šentvid CVŠ, pa še so mi dal kot šoferja za pooha ! xg:Dx V glavnem sem užival zadnje tri mesece...lj pa to...saj veš, nočni život ! :vragec: x:Dx

p.s.takrat sem bil gujo...zato sem imel opasač, prvi mesec ! :o|o:

p.s.takrat sem bil gujo...zato sem imel opasač, prvi mesec ! :o|o:

aja.pr ns smo mel gujoti (ble sta dve skupine po 4i vode) eni rdeče drugi zelen oznake.Pa še une strajce so vn pršle z primkom prpopanmu odspredej.Pizda, mene so mel povelniki kuj nadrkanga kuko se pišem.

Drgač smo pa opasače razen na terenu nosil sam takrat kadar smo bli požarni, dežurni voda.Drgač ne.

Pizda, mene so mel povelniki kuj nadrkanga kuko se pišem.

Drgač smo pa opasače razen na terenu nosil sam takrat kadar smo bli požarni, dežurni voda.Drgač ne.

:huh: A vi ste imel priimke gor !? Mi nismo imel tega. xDDx

Kar se pa tiče opasače...po drugem mesecu smo imel enako opcijo...! :palec:

:vragec: Heh, vojska, kaj jo pogrešam... x:Dx

:huh: A vi ste imel priimke gor !? Mi nismo imel tega. xDDx

:vragec: Heh, vojska, kaj jo pogrešam... x:Dx

Ni blo slab ja.Sam men je šlo na kurac zarad povelnikov.Ma sam jest sm mel še kr dobre ampak drugje debili...sm mislu dam znoru parkrat

Santy :2src: xsrcbumx fuuul lep yoko-geri (sej je ane, sem že mal pozabla tele izraze)... I xsrcx soldiers :inocent:

x:Ix ahmjpkjeoirjdn slasapidmndlskjaym...sem pozabil, kako se temu reče :8):

A sam yoko & soldirs xsrcx Santy x:o)x x:Dx

xsmokex

Ni blo slab ja.Sam men je šlo na kurac zarad povelnikov.Ma sam jest sm mel še kr dobre ampak drugje debili...sm mislu dam znoru parkrat

Huh,

jaz v KR sem imel odlične poveljnike...ostale čete v pehotni...pa so imel ene zagrižene oz. tipe čist noter v army...v glavnem fanatike, pa zateženi do amena ! :xx!:

Sam meni niso kaj dosti sikali...saj sem že v prvem tednu imel ene diskusije z enim sovojakom, kjeri je mislil, da se lahk z mano vede, kot z ostalimi...pač pičkice...pa sem mu pred poveljnikom obljubil, da ga bom ubil x:Dx in od takrat so me vsi poveljniki 'respectira'..., če prav do njih sem bil fer pa sem naredil vse kar je bilo za naredit, tako kot se spodobi...pa še ene par rekordov sem zbil...tako da mi niso mogl kaj dosti očitavat...hehe

Razen eden se je najdel, kjeri me je imel na piki...pač moj priimek ga je mal fukal :vragec: pa, ko smo imel žreb za izhode...tipo vsak je napisal papirček z svojimimenom...pa ga je dal v klobuk...in prvih pet, kjere so izvlekel ven...so moral ostat v vojašnici, kot dežurni...in element mi reče meni pa še enemu s podobnim primerom (priimek), kao naju dva niti ne rabva dajat listeka not, ker tako ali tako bova ostala noter ! :devil: jaz pa njem 'mamu ti tvojo...pa kaj misliš s kom imaš opravka'...pa un men, 'dej umir se, bom poklical VP :lol: jaz njem pa 'ti kr...postrelal bom tebe in njih' :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx s časom se je tud on umiril ! :palec: x;)x

A to so kakšne vojne šifre al kaj? x;)x x:Dx

xsrcx

x:Ix Ljubavne...! :kiss: x:Dx xsrcx

Indigo,

hudi ste ! x^x

Imam podobne...sam jih bom dal jutr, ker jih morem skenirat...! :palec:

He he.Dobra.Pr ns je blo dost psihičov.Men šlo najbolj na kurac, ker jest sm šu u vojsko pr 24 letih in eni povelniki is sosednih vodov so bli mogoče 3 leta stareši od mene in smo valda pr kakšnih varjantak u kp pršli.Njih niti slučajno nism jebov pet posto, pa še najbolj zagreti so bli...hehe.Jest sm mel sobo v prkličju in komando smo mel da čez okno ne smomo skakat(valda mi smo skos hodil čez čevlje pucat in podobo) in jest sm enkrat skakov nakar me dežurni povelnik(temu sm se najbolj smejov ker je bil res čist not hehe) itak vidu.Mene pa še enga.Unga reveža je poslal skakat vn in not čez okn 30 krat.Pol je hotu to tut men rečt (sm mu prov na fejsu vidu) pa sm ga jest sam mirno pogledov v oči in se je premislu...heeh revčki.Tko da sm mogu poj za kazen z unmu en pograd pospravt.

iiiiiiiiiiii :2src: :love: xsrcbumx

xsrcbumx xrainbowx xloveyx ................. xvrtcx xupx

He he.Dobra.Pr ns je blo dost psihičov.Men šlo najbolj na kurac, ker jest sm šu u vojsko pr 24 letih in eni povelniki is sosednih vodov so bli mogoče 3 leta stareši od mene in smo valda pr kakšnih varjantak u kp pršli.Njih niti slučajno nism jebov pet posto, pa še najbolj zagreti so bli...hehe.Jest sm mel sobo v prkličju in komando smo mel da čez okno ne smomo skakat(valda mi smo skos hodil čez čevlje pucat in podobo) in jest sm enkrat skakov nakar me dežurni povelnik(temu sm se najbolj smejov ker je bil res čist not hehe) itak vidu.Mene pa še enga.Unga reveža je poslal skakat vn in not čez okn 30 krat.Pol je hotu to tut men rečt (sm mu prov na fejsu vidu) pa sm ga jest sam mirno pogledov v oči in se je premislu...heeh revčki.Tko da sm mogu poj za kazen z unmu en pograd pospravt.

A se je premislil... :lol: sam, ko te vidim na fotkah...pogled pa to...si ga moral fajn očarat xflirtx :lol: ne ne...sam imaš hud pogled...pa tud tak samozavesten, tipo 'men nauš jebal' ! x:Dx :palec:

:wOOt: Stari ti si ceu (jebač) :vragec: , lej ti njega kak geštel pa frizurca ! :palec: :palec: :palec:

Sej ti maš tut dlih taprav bodi za fajterja.Maš roke sorazmerno močne z telesom.Toj pr fajtu ful pomemben sej veš itak.Pa nisi ni ti slab stari.

...dej raj nehejva nau kakšna kej misla..hehe x:Ix

a indigo od santosa? x:Dx x:o)x

x:o)x Čuj ti... :o|o:

x;)x :palec:

Sej ti maš tut dlih taprav bodi za fajterja.Maš roke sorazmerno močne z telesom.Toj pr fajtu ful pomemben sej veš itak.Pa nisi ni ti slab stari.

...dej raj nehejva nau kakšna kej misla..hehe x:Ix

x:Dx :palec:

x:Ix Valkira,

nič bat, jaz pa Indigo volimo žene ! a i mi se volimo kao drugovi ! x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...