matjazz 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 OK Se bom probal naslednji mal več razgibat pa bom videl kaj bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 santos oz. To je pa pomlad na silvestrovo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 santos oz. To je pa pomlad na silvestrovo zelo spomladansko hmmmm, a veš da js tebe vem na videz pomojem sm te u trohi kdaj vidu ej Santos , tko sm mal opazoval tvoje fotke, pa sm opazu, da maš full močan vrat, res tak živalski(kitast). Se vid po vratu, da si težko premgaljiv oz. ne premagljiv Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 OK Se bom probal naslednji mal več razgibat pa bom videl kaj bo. Obvezno ! Pa javi, kako si ga odnesel... santos oz. To je pa pomlad na silvestrovo Kot pravi Seal, tukaj si prav taka spomladanska, prav posebna ! ej Santos , tko sm mal opazoval tvoje fotke, pa sm opazu, da maš full močan vrat, res tak živalski(kitast). Se vid po vratu, da si težko premgaljiv oz. ne premagljiv Kak se zdaj fajn počutim, ko si mi to povedal !! Ponosen, thanks ! p.s.žal nimam tistega smeškota, ko se klanja...v glavnem, thankju še enkrat. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 - Santi evo ti ga...... Drugače pa.....fotke....hm.... Santos je tak dedec pa pol...... Pomlad pa luštna bejba, ki sem si jo predstavljala popolnoma drugačno....ampak si fejst, da veš......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 - Santi evo ti ga...... Drugače pa.....fotke....hm.... Santos je tak dedec pa pol...... Pomlad pa luštna bejba, ki sem si jo predstavljala popolnoma drugačno....ampak si fejst, da veš......... Hvala Koki ! Tukaj pa reakcija na slednji tvoj komentar ! Saj pomlad je mal menjala look pa to...prej je bila bolj temna, če se ne motim ! a je tako ?! V glavnem se vid, da si čist nova, taka pomladanska Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 aha, mal sem blond, prvič v življenju. Zmer bla črna Bom kmal spet, ampak mi trenutno paše, da moj videz soupada z inteligenco Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 aha, mal sem blond, prvič v življenju. Zmer bla črna Bom kmal spet, ampak mi trenutno paše, da moj videz soupada z inteligenco Vedno lepa, kar je pomembno. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 aha, mal sem blond, prvič v življenju. Zmer bla črna Bom kmal spet, ampak mi trenutno paše, da moj videz soupada z inteligenco Si te ne predstavljam črne.....ti ful paše ta barva, taka sveža zgledaš.....res fajn si..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Itak pri nam so povečini poveljniki... :xx!: Uniforma ti kr fajn leži ! bom najdel tud jaz kako fotoko iz vojske...da vidiš, kako je men sedla p.s.kje pa si služil vojaški rok ?Jaz sem ga v KR prve štiri mesece, nato pa šel v Lj. v Šentvid. Ma bil sm posod.Najprej Vrhinka prva druga faza,pol Nov mest en mesec, nakonc pa še Slovenska bistrca....no vsaj dovgcajt ni blo..blo je pa 2001. Po vedu sm pa puškomitraljezec..he he m-72 ruls hehe Evo tukaj ene par, ko sem bil v vojski leta 98. http://www.shrani.si/pics/scan0001226053.jpg Kva si bil dežurni...hehe z opasačem Kva, sej teb tut sede uniform...itak..ako biče rata bičemo spremni..pa lepi...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Ma bil sm posod.Najprej Vrhinka prva druga faza,pol Nov mest en mesec, nakonc pa še Slovenska bistrca....no vsaj dovgcajt ni blo..blo je pa 2001. Po vedu sm pa puškomitraljezec..he he m-72 ruls hehe Kva si bil dežurni...hehe z opasačem Očito res ti ni bilo dolgcajt...heheJaz pa sem običen strelec...so me dal za ostrostrelca...sam, ko sem glumu, so me kajti hitr izločli iz programa ! Pol pa so mi dal na izbiro, kam hočem v prekomando (glede nato, da sem bil eden redkih od katerih sem šel po izbiri, mislim, da edini ) Lj. - Vipava - Ankaran !? Sem izbral Lj-Šentvid CVŠ, pa še so mi dal kot šoferja za pooha ! V glavnem sem užival zadnje tri mesece...lj pa to...saj veš, nočni život ! p.s.takrat sem bil gujo...zato sem imel opasač, prvi mesec ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 p.s.takrat sem bil gujo...zato sem imel opasač, prvi mesec ! aja.pr ns smo mel gujoti (ble sta dve skupine po 4i vode) eni rdeče drugi zelen oznake.Pa še une strajce so vn pršle z primkom prpopanmu odspredej.Pizda, mene so mel povelniki kuj nadrkanga kuko se pišem. Drgač smo pa opasače razen na terenu nosil sam takrat kadar smo bli požarni, dežurni voda.Drgač ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Pizda, mene so mel povelniki kuj nadrkanga kuko se pišem. Drgač smo pa opasače razen na terenu nosil sam takrat kadar smo bli požarni, dežurni voda.Drgač ne. A vi ste imel priimke gor !? Mi nismo imel tega. Kar se pa tiče opasače...po drugem mesecu smo imel enako opcijo...! Heh, vojska, kaj jo pogrešam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 A vi ste imel priimke gor !? Mi nismo imel tega. Heh, vojska, kaj jo pogrešam... Ni blo slab ja.Sam men je šlo na kurac zarad povelnikov.Ma sam jest sm mel še kr dobre ampak drugje debili...sm mislu dam znoru parkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Santy fuuul lep yoko-geri (sej je ane, sem že mal pozabla tele izraze)... I soldiers ahmjpkjeoirjdn slasapidmndlskjaym...sem pozabil, kako se temu reče A sam yoko & soldirs Santy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 http://www.shrani.si/pics/1227235.jpg http://www.shrani.si/pics/rotation227238.jpg Še dve timske vojničke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Ni blo slab ja.Sam men je šlo na kurac zarad povelnikov.Ma sam jest sm mel še kr dobre ampak drugje debili...sm mislu dam znoru parkratHuh,jaz v KR sem imel odlične poveljnike...ostale čete v pehotni...pa so imel ene zagrižene oz. tipe čist noter v army...v glavnem fanatike, pa zateženi do amena ! :xx!: Sam meni niso kaj dosti sikali...saj sem že v prvem tednu imel ene diskusije z enim sovojakom, kjeri je mislil, da se lahk z mano vede, kot z ostalimi...pač pičkice...pa sem mu pred poveljnikom obljubil, da ga bom ubil in od takrat so me vsi poveljniki 'respectira'..., če prav do njih sem bil fer pa sem naredil vse kar je bilo za naredit, tako kot se spodobi...pa še ene par rekordov sem zbil...tako da mi niso mogl kaj dosti očitavat...heheRazen eden se je najdel, kjeri me je imel na piki...pač moj priimek ga je mal fukal pa, ko smo imel žreb za izhode...tipo vsak je napisal papirček z svojimimenom...pa ga je dal v klobuk...in prvih pet, kjere so izvlekel ven...so moral ostat v vojašnici, kot dežurni...in element mi reče meni pa še enemu s podobnim primerom (priimek), kao naju dva niti ne rabva dajat listeka not, ker tako ali tako bova ostala noter ! jaz pa njem 'mamu ti tvojo...pa kaj misliš s kom imaš opravka'...pa un men, 'dej umir se, bom poklical VP jaz njem pa 'ti kr...postrelal bom tebe in njih' s časom se je tud on umiril ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 A to so kakšne vojne šifre al kaj? Ljubavne...! Indigo,hudi ste ! Imam podobne...sam jih bom dal jutr, ker jih morem skenirat...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 He he.Dobra.Pr ns je blo dost psihičov.Men šlo najbolj na kurac, ker jest sm šu u vojsko pr 24 letih in eni povelniki is sosednih vodov so bli mogoče 3 leta stareši od mene in smo valda pr kakšnih varjantak u kp pršli.Njih niti slučajno nism jebov pet posto, pa še najbolj zagreti so bli...hehe.Jest sm mel sobo v prkličju in komando smo mel da čez okno ne smomo skakat(valda mi smo skos hodil čez čevlje pucat in podobo) in jest sm enkrat skakov nakar me dežurni povelnik(temu sm se najbolj smejov ker je bil res čist not hehe) itak vidu.Mene pa še enga.Unga reveža je poslal skakat vn in not čez okn 30 krat.Pol je hotu to tut men rečt (sm mu prov na fejsu vidu) pa sm ga jest sam mirno pogledov v oči in se je premislu...heeh revčki.Tko da sm mogu poj za kazen z unmu en pograd pospravt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 iiiiiiiiiiii ................. He he.Dobra.Pr ns je blo dost psihičov.Men šlo najbolj na kurac, ker jest sm šu u vojsko pr 24 letih in eni povelniki is sosednih vodov so bli mogoče 3 leta stareši od mene in smo valda pr kakšnih varjantak u kp pršli.Njih niti slučajno nism jebov pet posto, pa še najbolj zagreti so bli...hehe.Jest sm mel sobo v prkličju in komando smo mel da čez okno ne smomo skakat(valda mi smo skos hodil čez čevlje pucat in podobo) in jest sm enkrat skakov nakar me dežurni povelnik(temu sm se najbolj smejov ker je bil res čist not hehe) itak vidu.Mene pa še enga.Unga reveža je poslal skakat vn in not čez okn 30 krat.Pol je hotu to tut men rečt (sm mu prov na fejsu vidu) pa sm ga jest sam mirno pogledov v oči in se je premislu...heeh revčki.Tko da sm mogu poj za kazen z unmu en pograd pospravt.A se je premislil... sam, ko te vidim na fotkah...pogled pa to...si ga moral fajn očarat ne ne...sam imaš hud pogled...pa tud tak samozavesten, tipo 'men nauš jebal' ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Nauš sam ti mišice kazov hehehttp://www.shrani.si/pics/1227247.jpg Pa ena: "jebem ti pivo"http://www.shrani.si/pics/rotation227249.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Stari ti si ceu (jebač) , lej ti njega kak geštel pa frizurca ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Kaj pa si ti mislil..hehehe jabolko ne pade daleč od drevesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Stari ti si ceu (jebač) , lej ti njega kak geštel pa frizurca ! Sej ti maš tut dlih taprav bodi za fajterja.Maš roke sorazmerno močne z telesom.Toj pr fajtu ful pomemben sej veš itak.Pa nisi ni ti slab stari. ...dej raj nehejva nau kakšna kej misla..hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 a indigo od santosa? Čuj ti... Sej ti maš tut dlih taprav bodi za fajterja.Maš roke sorazmerno močne z telesom.Toj pr fajtu ful pomemben sej veš itak.Pa nisi ni ti slab stari. ...dej raj nehejva nau kakšna kej misla..hehe Valkira,nič bat, jaz pa Indigo volimo žene ! a i mi se volimo kao drugovi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.