Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

ti ne morš, nimaš jajc, tko k še marsikdo ne :inocent: x:Dx jebiga al si dec al pa si pička, to tko je...

Pismo, Seal, watch your language!!! x;)x Mislm, dec je dec, ampak, da nežnejši spol zmerjaš s pičkami, je pa mal grobo in čist nč gentlemansko x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pismo, Seal, watch your language!!! x;)x Mislm, dec je dec, ampak, da nežnejši spol zmerjaš s pičkami, je pa mal grobo in čist nč gentlemansko x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

no dej, namo se fine delal x:o)x govoru bom tko k bom hotu, pa gentlman gor al pa dol, taprav gentleman ni zaradi besed, ampak zaradi dejanj!!

honor and respect

no dej, namo se fine delal x:o)x govoru bom tko k bom hotu, pa gentlman gor al pa dol, taprav gentleman ni zaradi besed, ampak zaradi dejanj!!

Sej ti noben nč noče, ti govor, kokr hočeš... sam včas morš bit bl nežen z besedami, ker te tut lahko ranijo... Se pa moš odločt, a boš fin al pa ne boš fin. Če pa smo že pr gentlemanu: Gentlemena delajo gentlemeskega tud besede, vedenje, dejanja... vse skupaj. xbookx (joj, kolk sm jest pametna x;)x x:Dx x:Dx )

Je bil pa moj post zgor mišljen kot hec, ti si ga pa tko zares vzel. :sori:

živi in pusti živeti

x:Dx x:Dx :palec: :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

seveda da jo ma rad! :vio:

---------

Bog te nima rad, kaka dama :eek: x:Ix :inocent:

pravjo, da tisti, ki imajo lukno oz. zarezo v bradi.. bodo imeli hcere in ne sinove! :inocent:

glede na to, da ma moj brat 2 hcerki, pa ma tut zarezo... bo drzal, sicer pa je morda vrazeverje a? :inocent:

---------

:vio: Halo,

upam, da nisi vzela vse skupaj resno...?! :inocent:

Ker s tisto luknjico v bradi...imam veliko prijatlov...kar pomeni, da je bilo mišljeno bolj za hec, kot zares...pa še na eno osebo tukaj na forumu...sam ni bilo namenjeno tebi in še manj ostalim, eni sebi sami ! x:Dx :vragec: x;)x

Peace & xsrcx x:o)x

si hotu rect, bodoci stalni job! x;)x

----------

Če izključimo moj šport... xyesx x:Dx :vragec:

seveda da jo ma rad! :vio:

---------

pravjo, da tisti, ki imajo lukno oz. zarezo v bradi.. bodo imeli hcere in ne sinove! :inocent:

glede na to, da ma moj brat 2 hcerki, pa ma tut zarezo... bo drzal, sicer pa je morda vrazeverje a? :inocent:

---------

si hotu rect, bodoci stalni job! x;)x

----------

Sam veš, da bo držalo...imam tud jaz ene kolege, kjeri imajo sam hčere...nič fantkov ! :inocent: x:Dx

Bo držalo ! x:o)x :palec:

Nekak tako ja...! x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x^x :palec:

Santos cel hud... x:px x:Dx x;)x

..santos tale na avatarju pa seka... po hrbtu se spozna borca!! :palec: x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

indigo, santos in pomlad....ful dobre in hude fotke.... x:px :palec:

od enih sem jih pa zgleda zamudila...so ble že odstranjene..... :sori:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja a slučajno kdo kej drugač prav??? x:Dx

:kiss: x:px x:Dx

..santos tale na avatarju pa seka... po hrbtu se spozna borca!! :palec: x8Dx

x^x x;)x :palec:

indigo, santos in pomlad....ful dobre in hude fotke.... x:px :palec:

od enih sem jih pa zgleda zamudila...so ble že odstranjene..... :sori:

Amis :kiss: x:Ix x:Dx

SEJ VEM DA NE PASE TO SEM, SAMO A MA KDO KEJ POJMA O PAINTSHOPU?

Kaj te zanima ? x:)x

SEJ VEM DA NE PASE TO SEM, SAMO A MA KDO KEJ POJMA O PAINTSHOPU?

http://www.refdev.com/tutorials/Paintshop/Interfaces/

http://www.grafx-design.com/psp_tut.html

sam ne razumem zakaj se mučiš s painshopom,ko imaš boljše programe--res da mal otežje,so pa boljši,ko se jih naučiš uporabljat---Photoshop je recimo ful boljši----jest sem z njim delou površno,pol sem pa knjigo kupu,pa sem mislu da obvladam,dokler ni pršu strokovnjak na obisk---to je blo pa poj hudo---mislš da ma sam tist orodje , k je tam v paleti na razpolago,pol pa vidiš kak si se motu ves čas----

VSO SREČO,PA ČETUD JE PAINTSHOP PRAVI ZATE!

DIDL-DADL-DOO

Didl,

kaj se da dobit potem neta Photo Shop, ker jaz ga nimam še ?! Imam pa Paint shop, kjerega ne uporabljam kaj preveč...saj za ta program moreš imet malo žilce kar se tiče slikanja oz. risanja ! x^x

oooooo hvala vama!!!

Kaj jest provzaprov rabm.... Na faxu sem dobla za predstavt ta program ... kako se v njem dela, kaj se v njem dela in to.... no in jest pac se nikol nisem tega programa uporabljala prej.... pa sem neki pogruntala in to...sam zdej mene zanima, a v tem programu delas se kej druzga k pa da se iz slik norca delas?!

Uspeh je drznim zagotovljen!

oooooo hvala vama!!!

Kaj jest provzaprov rabm.... Na faxu sem dobla za predstavt ta program ... kako se v njem dela, kaj se v njem dela in to.... no in jest pac se nikol nisem tega programa uporabljala prej.... pa sem neki pogruntala in to...sam zdej mene zanima, a v tem programu delas se kej druzga k pa da se iz slik norca delas?!

S Paint Shop-om lahko rišeš, pišeš, delaš kar hočeš !

V bistvu Photo shop je za se delat norca iz fotk...Paint Shop je bolj za tiste, ki rišejo, oblikujejo, lahko delaš flajerje, jumbo plakate itd....skratka za umetnike ! x;)x

Saj pravim, da jaz ne znam kaj preveč z njim, ker to mi ga je slučajno kolega, kjeri riše...naložil na pc (Paint Shop). Pač je rabil moj pc, ker njegov ni delal...in tako sem ga pustil kr gori, ker nikoli se ne ve, morda ga bom kdaj rabil oz. se naučil delat z njim!? x;)x

S paint Shop-om lahko rišeš, pišeš, delaš kar hočeš !

V bistvu Photo shop je za se delat norca iz fotk...Paint Shop je bolj za tiste, ki rišejo, oblikujejo...skratka za umetnike ! x;)x

Saj pravim, da jaz ne znam kaj preveč z njim, ker to mi ga je slučajno kolega, kjeri riše...naložil na pc (Paint Shop). Pač je rabil moj pc, ker njegov ni delal...in tako sem ga pustil kr gori, ker nikoli se ne ve, morda ga bom kdaj rabil !? x;)x

AJOJJJ in pol se jest hvalim, da sem neki pogruntala?! :eek: :sori: pojma nimam se!!! mah ja no... bom ze neki zmutila x;)x , hvala vseen

Ce pa kdo ve bolj tocno kako in kaj mi pa lahko ZS poslje! Hvala x8Dx

AJOJJJ in pol se jest hvalim, da sem neki pogruntala?! :eek: :sori: pojma nimam se!!! mah ja no... bom ze neki zmutila x;)x , hvala vseen

Ce pa kdo ve bolj tocno kako in kaj mi pa lahko ZS poslje! Hvala x8Dx

Saj že to ti govori (Paint Shop), risati sliko...itd. - (Photo Shop), obdelovat sliko...itd. ! x:Dx

Saj že to ti govori (Paint Shop), risati sliko...itd. - (Photo Shop), obdelovat sliko...itd. ! x:Dx

ja no.....

sej vem, da je tezko povedat k se sama ne vem kaj provzaprow rabm x:Ix xrolleyesx :sori:

HVALA za trud vseen x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...