santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja no..... sej vem, da je tezko povedat k se sama ne vem kaj provzaprow rabm HVALA za trud vseen Malenkost Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Tkole no---če delaš grafično stroko in moraš na faksu kaj predstavit so to: Adobe Photoshop in Adobe InDesigntile dava programa sta kompatibilna za izdelavo revij , knjig in vsega ostalega!!!!Trenutno delam nalogo sestavljeno iz teh programov---lahko pa prašam frndico,ki dela tvoj faks---glede tega programa----! če je res tolk kriza! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Tut mene ma rad! In to zelo! --------Ne njej, tebi pravim "bog te nima rad, kaka dama" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Mystica ta fotka je pa obdelana s programom Photo Shop, ane? Ja kul si jo obdelala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 To ne vela, jst nism vidla...še enkrat jo dej, Mystica...alo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jej jej.... Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Mislm, da ti je s tem hotu povedat, da več jej? To sm že vidla, ne vela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Nova barva? (sem si jo ravno danes kupila, se bomo konec tedna barvali)....... Ja , ni kej, taka nežna deluješ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Bom raje eno drugo ... nasmejano, pa še sama sem gor. Ti si pa en tak srček Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 pol je pa iz une serije predmašnih slik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Bom raje eno drugo ... nasmejano, pa še sama sem gor. Jaz bi tud rad videl tisto, katero nisem videl ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Pijanka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 pa res tko nekak kozorogovsko delujes hi hi --------Bom raje eno drugo ... nasmejano, pa še sama sem gor. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 tkole: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A pol je vidna podobnost med mojo fotko in tole žvauco? Ajoj, ajoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Težko najdem fotko kjer bi imela zaprta usta tale cca izpred meseca Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hecam no... ------- kako pa izgledajo kozorogi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a taka si al kaj jst sm mislu da nis taka no.. mislm, sej sploh nism mislu pravzaprau se mi je pa dozdeval ds bl ostra tut po videzu pa na tej sliki tko bl sramezljivo na prvi hip delujes (men), pol pa 1 tak hodomusen nasmeh in pogled --------Težko najdem fotko kjer bi imela zaprta usta tale cca izpred meseca Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Men ma pa nataly tak skrivnosten pogled, pa hudomušen tud, sam je majhna slikca. A bi se ti dal kšno večjo gor napopat??? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Hm težko..ker jaz totalni loj za te reči in odvisna od dobre volje dobrih ljudi(Pujse)..zaenkrat v miniaturni podobi Skrivnostna ha??? Meni se zdi, da sem folk ravno tule v obup spravljala bluzila nekaj Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 sej sm ze nehu. msilm, z zensko se it kregat pa fajtat... mi se santos ne bi mogu pomagat --------jst pa ne lahk men posles, ti nardim plakat, ce hoces... sam se itak ne upas, tko da brezveze... -------Hm težko..ker jaz totalni loj za te reči in odvisna od dobre volje dobrih ljudi(Pujse)..zaenkrat v miniaturni podobi Skrivnostna ha??? Meni se zdi, da sem folk ravno tule v obup spravljala bluzila nekaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Meni se zdi, da sem folk ravno tule v obup spravljala bluzila nekaj Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 nataly...... ....super.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 nataly luštna punca, res Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.