seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Težko najdem fotko kjer bi imela zaprta usta tale cca izpred meseca hmmm a si ti iz kašarije? znana si mi Bom raje eno drugo ... nasmejano, pa še sama sem gor. ooo misti, kok nežna slikca,barve,obrazek... kje pa je še kej fotk? sm vidu, da je mačona napisala, da sm full samovšečen oz. narcis , če ona tko pravi... se ne sekiram, še eno fotko sam za njo, da bo lahko potrdila svoje mišljenje oz. stališče, aja pa za spremembo z očali, da sm mal undercover Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 lepa slika, tut ambiente je fajn Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 lepa slika, tut ambiente je fajn thx Mana, maš dobr okus za ambiente Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 še eno fotko sam za njo No, saj, ostali bomo pa drugam gledali.....: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 če ona tko pravi... se ne sekiram, še eno fotko sam za njo, da bo lahko potrdila svoje mišljenje oz. stališče, aja pa za spremembo z očali, da sm mal undercover lep kot vedno.... čeprav pod krinko sam tle si že mejčken prestar....men si na uni z dolgimi lasmi pa mlajši dost bolj očarljiv Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dons sm si zacev dovge lase puscat. ma pa kr tko, za foro.. oblubim fotko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 komi čakam da si po dolgem času malo spet oči spočijem... obljubi da boš dal zvečer, da nam spet kosila zažgala.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 lep kot vedno.... čeprav pod krinko sam tle si že mejčken prestar....men si na uni z dolgimi lasmi pa mlajši dost bolj očarljiv hmmm lia teb so pa mladi fantje očitno zelo všeč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hmmm lia teb so pa mladi fantje očitno zelo všeč ja no.. ce smo pa ze bli na nabornistvu, pol smo pa legalni.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej,slišijo to kar hočejo, Seal, ko sem pa Staneta hvalila si bil pa tih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej,slišijo to kar hočejo, Seal, ko sem pa Staneta hvalila si bil pa tih sam, da ni blo nobene soli umes.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 če bi tebi žepnino trikrat povečali bi tud sol hvalu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej,slišijo to kar hočejo, Seal, ko sem pa Staneta hvalila si bil pa tih tega pa sploh vidu nism Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dal celo serijo svojih fotk...dobro ohranjen, mladostn in vitaln, zdaj sam še mene čaka, da mu tibetance lastnoročno pokažem.... da začne še telovadit vsako jutro Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dal celo serijo svojih fotk...dobro ohranjen, mladostn in vitaln, zdaj sam še mene čaka, da mu tibetance lastnoročno pokažem.... da začne še telovadit vsako jutro ufff... hmmmm sepravi ti mu boš pokazala, potem naprej pa bo vsako jutro [cenzura] Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 če bi tebi žepnino trikrat povečali bi tud sol hvalu sm reku: "dejte enkat vecjo zepnino, bom reku dobr je! so dal 3x vecjo zepnino, sm reku super je! in res je, ta sol je super.." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...zelenje..... .....aha...men tudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Pa žensko torbico sm opazla na sliki. ne ne, to je njegova Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sej Sealči ve, da se jz hecam mal... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sej Sealči ve, da se jz hecam mal... ...še dobro.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sej Sealči ve, da se jz hecam mal... ja sej veš, da se mi boš mogla odkupit za tole, bom tvojga frajerja zjagal, da se mi boš lahko 100% posvetila pri tej nalogi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja sej veš, da se mi boš mogla odkupit za tole, bom tvojga frajerja zjagal, da se mi boš lahko 100% posvetila pri tej nalogi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 <--- mmhmm z jezikom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 <--- mmhmm z jezikom Mah dej nehi no! že tko se preveč slinm! no pa dej še kakšno fotko gor, da se bom še mal! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Mah dej nehi no! že tko se preveč slinm! no pa dej še kakšno fotko gor, da se bom še mal! bom ti raj dal slinček gor ma sej se hecam boš dobila po nagi riti!!! dogy dogy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.