tanaja* 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Če bo kdaj prišlo do tega, bosta mogla to obvezno arhivirat(da vsi to vidmo)!Mislim na šeškanje. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Če bo kdaj prišlo do tega, bosta mogla to obvezno arhivirat(da vsi to vidmo)!Mislim na šeškanje. a se javiš za fotografa oz. snemalca? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jest sem za. Vidva sam povejta, kje in kdaj! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 bom ti raj dal slinček gor ma sej se hecam boš dobila po nagi riti!!! dogy dogy Jest sem za. Vidva sam povejta, kje in kdaj! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ko smo ravno pri porokah.... jaz sem si bila ful grozna, ampak sva spet tko norela, da se ni dalo nič popravit...nič mi ni všeč...ne obleka, ne frizura, ne make-up Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Men s pa prov lušna, sam roža mi ni všeč kle zravn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Men s pa prov lušna, sam roža mi ni všeč kle zravn. ja, če je una mela tak pušlc...jaz sem pa kot priča nujno mogla met to rožo prpeto Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Aha, nev esta s slabim okusom. Ampak res si u iber lušna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ej, bom zdej eno dala....tako k sva jaz pa un moj....fotka, ki naju predstavlja...čak zdej...k jo morm pol dol dat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Hihi, kaj se pa tok kremž kle? A to je ta, Matija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 ja, to je ta k trpi k bi ga na križ prbila ene tri leta nazaj je tole... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jest sem za. Vidva sam povejta, kje in kdaj! evo tanaja, bo zgledalo približno takole na začetku slikanja drugač pa to stara fotka že 2 leti ne morem verjet, kako hitro gre čas, aja pa moja bivša punca (najdaljša veza) je pred mano na sliki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Seal, noro dobr tole bejbo si pa moral kar na očeh imet, da ti jo ni kak konkurent s plaže speljal ... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Seal, noro dobr tole bejbo si pa moral kar na očeh imet, da ti jo ni kak konkurent s plaže speljal ... Hm...ampak jo zgleda ni mel dost na očeh......je napisal BIVŠA..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 al je mel pa še preveč drugih na očeh Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 al je mel pa še preveč drugih na očeh heh, če ti tko rečeš... še ena fotka iz tega obdobja 2 leti nazaj, ta fotka je pa čist spontana, me je en prtisnu ponesreč no se vsaj vidi 1 al pa 2 mozolja na vratu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 iiihihi mozolj,.. pa ritka... kolk je to luštno. a mozolj ti je lušten pol ti bom pa jest sigurno nadüber všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Evo ene dve današnje iz Pohorja-gondola (MB). http://www.shrani.si/pics/pohorje1243125.jpg http://www.shrani.si/pics/pohorje2243126.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 na uni 1. si pa ful lep Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 na uni 1. si pa ful lep Kjeri ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Evo ene dve današnje iz Pohorja-gondola (MB). http://www.shrani.si/pics/pohorje2243126.jpg Ne znaš na pir povabit, če si že tu ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ne znaš na pir povabit, če si že tu ? Glede nato, da sem slučajno zašel na tvoje konce...pa sem bil zmenjen z enimi kolegi od fotra...tako da smo neki pojedl na hitro v eni koči na Pohorju...in gasa nazaj za Lj. še do enega mojstra. Nimam tvoje cifre ! Itak, da bi te poklical...pa še pomislil sem najprej nate, ko sem vstopil v MB ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja, valjda, da je nimaš, fajteru..... si jo bl bejbam v MB talal, valjda...... No, kul, si jih treba zmenjat, jaz sem polet tud relativn pogost v tvojih koncih..... Hehehe, faca, na belem Pohorju sav u crnom..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Kjeri ? ka prauš, 1. je tista ki si jo prvo prlepu, se pravu na uni k si sliku iz gondole dol proti meriboru! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.