Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Če bo kdaj prišlo do tega, bosta mogla to obvezno arhivirat(da vsi to vidmo)!

Mislim na šeškanje. :inocent:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jest sem za. Vidva sam povejta, kje in kdaj!
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

ko smo ravno pri porokah....

jaz sem si bila ful grozna, ampak sva spet tko norela, da se ni dalo nič popravit...

nič mi ni všeč...ne obleka, ne frizura, ne make-up :horro-cb:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Men s pa prov lušna, sam roža mi ni všeč kle zravn. :o|o: x;)x x:)x

ja, če je una mela tak pušlc...jaz sem pa kot priča nujno mogla met to rožo prpeto xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ej, bom zdej eno dala....tako k sva jaz pa un moj....fotka, ki naju predstavlja...čak zdej...k jo morm pol dol dat

afriški pregovor

ja, to je ta k trpi k bi ga na križ prbila xnckrivx

ene tri leta nazaj je tole...

afriški pregovor

Jest sem za. Vidva sam povejta, kje in kdaj!

evo tanaja, bo zgledalo približno takole na začetku slikanja x:Dx drugač pa to stara fotka že 2 leti :wOOt: ne morem verjet, kako hitro gre čas, aja pa moja bivša punca (najdaljša veza) je pred mano na sliki x:)x

honor and respect

x:o)x al je mel pa še preveč drugih na očeh x;)x

heh, če ti tko rečeš... še ena fotka iz tega obdobja 2 leti nazaj, ta fotka je pa čist spontana, me je en prtisnu ponesreč :inocent: x:Dx no se vsaj vidi 1 al pa 2 mozolja na vratu x:Dx x:o)x

honor and respect

Evo ene dve današnje iz Pohorja-gondola (MB). x:o)x x;)x

http://www.shrani.si/pics/pohorje1243125.jpg

http://www.shrani.si/pics/pohorje2243126.jpg

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Evo ene dve današnje iz Pohorja-gondola (MB). x:o)x x;)x

http://www.shrani.si/pics/pohorje2243126.jpg

Ne znaš na pir povabit, če si že tu ? :o|o: x;)x xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne znaš na pir povabit, če si že tu ? :o|o: x;)x xDDx

:inocent: Glede nato, da sem slučajno zašel na tvoje konce...pa sem bil zmenjen z enimi kolegi od fotra...tako da smo neki pojedl na hitro v eni koči na Pohorju...in gasa nazaj za Lj. še do enega mojstra. x:Dx

:o|o: Nimam tvoje cifre ! xnckrivx Itak, da bi te poklical...pa še pomislil sem najprej nate, ko sem vstopil v MB ! x;)x xDDx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ja, valjda, da je nimaš, fajteru..... si jo bl bejbam v MB talal, valjda...... x;)x :vragec: x:Dx No, kul, si jih treba zmenjat, jaz sem polet tud relativn pogost v tvojih koncih..... :palec:

Hehehe, faca, na belem Pohorju sav u crnom..... x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...