Mick 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Tale bolš, v uno sem ga ful prisilla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja, valjda, da je nimaš, fajteru..... si jo bl bejbam v MB talal, valjda...... No, kul, si jih treba zmenjat, jaz sem polet tud relativn pogost v tvojih koncih..... Hehehe, faca, na belem Pohorju sav u crnom..... (kje je že tisti smeško, ko tepe po ritki) ? Dobiš cifro na OS ! ka prauš, 1. je tista ki si jo prvo prlepu, se pravu na uni k si sliku iz gondole dol proti meriboru! Aliana Diana Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Tale bolš, v uno sem ga ful prisilla luštno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 huh, Santos in Aliana , super sta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Evo ene dve današnje iz Pohorja-gondola (MB). http://www.shrani.si/pics/pohorje1243125.jpg http://www.shrani.si/pics/pohorje2243126.jpg pa to ni res...kak sn te mogla zgrešit..... v pohorski gondoli Tale bolš, v uno sem ga ful prisilla na uni ta drugi bi te blo pa treba na društvo proti mučenju živali prijavit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 huh, Santos in Aliana , super sta Cashy Vidim, da imaš novo ikonco si jo tako odrezal...da mi zdaj deluješ še bolj šlang ! Lia,a ni valda, da si tud ti bila tam, danes ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Cashy Vidim, da imaš novo ikonco si jo tako odrezal...da mi zdaj deluješ še bolj šlang ! Lia,a ni valda, da si tud ti bila tam, danes ?! hehe, sem imel preveliko, pa mi jo je strežnik samodejno priredil in me stisnil ...sedaj me je pa malo poredil, izgleda precej bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 na uni ta drugi bi te blo pa treba na društvo proti mučenju živali prijavit al pa njega, k mu je tole v vsakodnevno zabavo (dam pol dol, k ne paše med fotke) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hehe, sem imel preveliko, pa mi jo je strežnik samodejno priredil in me stisnil ...sedaj me je pa malo poredil, izgleda precej bolje Lih sem ti napisal komentar... si jo že spravil dol ! al pa njega, k mu je tole v vsakodnevno zabavo (dam pol dol, k ne paše med fotke)Lep muc Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Aliana, Santos....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 al pa njega, k mu je tole v vsakodnevno zabavo (dam pol dol, k ne paše med fotke)a tale tvoj muc tako rad grize? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Tukaj pa ene dve poletne z mojim prijatlom, umetnikom ter glasbenikom...pa celo bodoči fighter http://www.shrani.si/pics/dee-i%26sa243309.jpg Tukaj pa Dee-I oz. Kairo Louis Waterflame v elementu http://www.shrani.si/pics/dee-i%26sa243310.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz se bom kar na obalo preselila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz se bom kar na obalo preselila Zakaj že...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 nesejebat.com Dve nikakve fotke z mojim sodelavcem ter prijateljem v Bar-u http://www.shrani.si/pics/thecity243344.jpghttp://www.shrani.si/pics/thecity1243346.jpg :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Dober bar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Dober bar Seveda, če smo mi tam...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Tema je spet oživela? Sem zato moral prižgati lučko... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Hahahaha ......faca! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ke s pa to luč najdu? prodaš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 lol, prebliz luči si šau pool te pa tkole... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 lol, prebliz luči si šau pool te pa tkole... mene pa ne motijo taki, ki jih moti ena dlaka, pa čeprav je v nosu al kako bi rekel - da jim gre v nos ena nosna dlaka kaka, hahahihi šele sedaj sem videl, kako krasno se sveti tista dlačica! Hvala, Valkira... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Tema je spet oživela? Sem zato moral prižgati lučko... Piko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Evo, dve iz današnjega foto sešna... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.