Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
:vragec:

:eek: kerga to?

a unga z davki al soljo? x:Dx

zlomk...tralala

Jaz davke, on pa sol x;)x

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/tisk/stane%20006.jpg

Deli na socialnih omrežjih

klarus: Jst blondinka pogledam slikco in si rečem, haha hudo, ker tipček pa kok dobr namazan. Pol pa neki časa gledam pa...hmm to bi znala bit pa pomota, zakaj je pa belopolt uč v ikonci x:Dx

Hja Klarus...a ne bila raje Klarusa, Klarisa ali kaj podobnega x;)x ravno tolk da se nebi jst tolk neumno počutila x:Dx

Stane, ti si Juretu bratca ukradel, to že ni tvoj vnuk :inocent: x:Dx :palec:

Aakhut :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

klarus: Jst blondinka pogledam slikco in si rečem, haha hudo, ker tipček pa kok dobr namazan. Pol pa neki časa gledam pa...hmm to bi znala bit pa pomota, zakaj je pa belopolt uč v ikonci x:Dx

Hja Klarus...a ne bila raje Klarusa, Klarisa ali kaj podobnega x;)x ravno tolk da se nebi jst tolk neumno počutila x:Dx

Stane, ti si Juretu bratca ukradel, to že ni tvoj vnuk :inocent: x:Dx :palec:

Aakhut :palec:

:lol:

am tak so me dejansko včasih klical, tak da mi je klarus čist ok....ne rabim bit še na forumu s svojim pravim imenom, ne xrolleyesx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sstane, da ti ne spiješ preveč tele tvoje soli, k imaš take napihnjene podočnjake :vragec:

(si mogu bit kr fejst v mojih letih x;)x )

aakhut...a nisi menjal barve las?

drugače pa: ql oba :palec:

ful paše kakšne nove slikice kdaj vidt....jaz takoj letim gledat, če je kdo kaj novega dal

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

dones nism mel nč počet en tak day off od vsega, več al manj doma ležal na kavču al postli... no ja, sesal, čistil in pospravljal sm kopalnico in svojo sobo x:Ix pa eno slikco sm naredu k mi je blo vroče tko da kr seva x:o)x
honor and respect

nimam nič novega...bom...drug teden

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

dones nism mel nč počet en tak day off od vsega, več al manj doma ležal na kavču al postli... no ja, sesal, čistil in pospravljal sm kopalnico in svojo sobo x:Ix pa eno slikco sm naredu k mi je blo vroče tko da kr seva x:o)x

mmm.. pa ravno na postli si se slikal, da mi delaš lušte... x:px x:Ix

party girl :)

Da vidim, če bom jst komu lušte naredila... samo pomoje mene niti opazil ne bo noben k sem v taki dobri družbi... wrum wrum x:Ix Silči vidš, za tole mašinco morš imet kondicije, če lahko ženska teh par deset konjev kroti, ja kdo pa nov tebe x;)x

http://www.dj-slovenija.si/upload/djslovenija/mo_files/lang_slo/1139778149AHnHf.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

za tole mašinco morš imet kondicije, če lahko ženska teh par deset konjev kroti, ja kdo pa nov tebe x;)x

http://www.dj-slovenija.si/upload/djslovenija/mo_files/lang_slo/1139778149AHnHf.jpg

uuu kakšen konjiček x:Dx :palec: ke pa si to slikana? ammmm ja no ja, ni to isto krotit žvau al pa stroj :lol: x:px x;)x

honor and respect

ja, 5rca fullllll luškna slikica :palec:

afriški pregovor

v franciji, tam je ena taka vasica, kjer se zbirajo mladi iz celega sveta :vio: ko je fotka nastala se je glih črna celina predstavljala...imeli so igrico in z njo predstavili življenje v afriki..prav luštno xsrcx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...