seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 ne, ne , ne bo dost za enkrat dej vsaj kuža med hiše ljubljenčke, da ga vidmo kak je.. k ta smrček zgleda zelo luštkan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Sej je, lušna k satan.Kje pa mamo to temo? Al pa ti dam link na en drug forum, da nam kle težila s psi, k pol ne znam nehat. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Sej je, lušna k satan.Kje pa mamo to temo? Al pa ti dam link na en drug forum, da nam kle težila s psi, k pol ne znam nehat. tuki maš, klik pa prpopi to luštno hudobijo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 js pa moj Sly zanalaš se bolj slab vid, ker je sramežljiv Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Imaš že gor sliko! Nej ti bo, k si tok fejst........tole sem posnela pred uno, pa mi ni ratala, zdej se mi pa zdi da je kr cool - mal smešna http://img113.imageshack.us/img113/7800/jst41mu.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Imaš že gor sliko! Nej ti bo, k si tok fejst........tole sem posnela pred uno, pa mi ni ratala, zdej se mi pa zdi da je kr cool - mal smešna http://img113.imageshack.us/img113/7800/jst41mu.jpg maš pa smisel za fotke en luštkan gobček med zapeljivim mačjim pogledom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ah dej nehi no Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ah dej nehi no Ah ne morem no če pa si mi všeč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Sej, če gledam tvoj avatar sem tud mal Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Sej, če gledam tvoj avatar sem tud mal hmmm kwa to pomen? mokra? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ne glih Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ne glih ma se hecam no nism js tko pokvarjen evo ena fotka, da me vsaj vidš kak silček debilček sm, to je še najnovejša(3 mesce stara slikca), da se normlano vidi, čeprou nism v najbolšem stanju tuki gor no vidš da nism pokvarjen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ne nč ne vidim, da nisi Pa kako ''nisem v najboljšem stanju'' ? Kako potem šele zdej zgledaš - kok je pa stara fotka z mačkom? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ne nč ne vidim, da nisi Pa kako ''nisem v najboljšem stanju'' ? Kako potem šele zdej zgledaš - kok je pa stara fotka z mačkom? fotka z mačkm je frišna s telefona... emm digitalca mam u popravilu, pa nimam dobrih fotk... ammm ja na tej fotki sm pa res vs prekurjen pa prepit, sej veš dopustniško rajanje in sproščanje.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 mladi pa lepi.... prav lušna oba Nordika , Seal oba za oči spočit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 mladi pa lepi.... prav lušna oba Nordika , Seal oba za oči spočit ooo hvala mama lia ja Nordika je pa res fascinantno zapeljiva pupa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 kar je res je res....zdajle vidim tud Lipi ma kaj ste lepi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 mladi pa lepi.... prav lušna oba Nordika , Seal oba za oči spočit Hvala, hvalaseal je sicer star tok kot moja mnogo mlajša sestra Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Hvala, hvalaseal je sicer star tok kot moja mnogo mlajša sestra dej da vidm, če je tud taka mačka kot ti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 kar je res je res....zdajle vidim tud Lipi ma kaj ste lepi Kaj je zdaj, bo kak piknik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 dej da vidm, če je tud taka mačka kot ti Ma ne vem ,če bi bla za, da jst njene fotke dajem na internet - jih ona sama da dost - pravjo pa da (pa tud men se zdi) si nisva preveč podobne. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Ma ne vem ,če bi bla za, da jst njene fotke dajem na internet - jih ona sama da dost - pravjo pa da (pa tud men se zdi) si nisva preveč podobne. dej no, sej se hecam, valda da nauš ti njenih fotk gor dajala to se ne spodobi... no ja kakorkoli že, ti si zlo mamljiva... ok. zej pa dost... ammmm nej da še kdo kako fotko gor, da ne bo sam tekst.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 wowwwww....ful dobre fotke Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 jao seal, ce pa to nisi v najboljsem stanju, se te pa ne upam vidt pol, ko si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 fotka z mačkm je frišna s telefona... emm digitalca mam u popravilu, pa nimam dobrih fotk... ammm ja na tej fotki sm pa res vs prekurjen pa prepit, sej veš dopustniško rajanje in sproščanje.... Dobesedno zgleda Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.