Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uff...tole pa zgleda zanimiv :palec: x:Ox ...sam mi ni čist jasn, kako lahko to visok skočš :eek: kokrkol...zgledaš fajn x;)x x:px
V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)
Deli na socialnih omrežjih

Uff...tole pa zgleda zanimiv :palec: x:Ox ...sam mi ni čist jasn, kako lahko to visok skočš :eek: kokrkol...zgledaš fajn x;)x x:px

:8): S treningi se da veliko dosežt...sam ustrajat je treba pa bo ! x:Dx x;)x

Thanks. x:Ix x:o)x x:Dx

Bolj kok on lhk tak visoko skoči, me zanima, kako ga je lahko tisti s fotoaparatom tko dobro ujel x:Dx x:Dx

:P Eh, Jasmin obvlada te zadeve...kako...hehe x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Santi, a je tale, ki se nemočno brani udarcev, kak Sealosov dvojnik, al kaj? x:o)x x:Dx x:o)x

Mal demostracije pa to ! x:px x:Dx

http://www2.shrani.si/pics/img0129dlamau_resized.jpg

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Santi, a je tale, ki se nemočno brani udarcev, kak Sealosov dvojnik, al kaj? x:o)x x:Dx x:o)x

x:Dx Mislim, da ne...zakaj, a mu je tolk podoben ? :inocent: x:Dx Ne bi rekel ! xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Da, ne bi o podočnjakih, kje jih pa maš kej? Bi mogla mene videt k sem že 1 teden na bolniški :xx!: vsa brez barve, nobene frizure xrolleyesx katastrofa
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest mačona

valda jih mam, take vijola pod notranjimi kotički očes. morda mam kaj z ledvicami. to mam že od nekdaj. sam bolje to kot pa vrečice, teh nimam pa nikoli, hvala bogu. :palec:

O, mačica! Pa z rožico na okenski polički. Kul! :palec: xsrcx

take "rože" jaz ne bi imela nikoli. je od cimre, ki je očitno slepa in ma minimalni občutek za estetiko. :o|o:

:lol: kaj pa maš to v roki? :lol: drugač pa kul :palec: x:o)x

aaaaaaaaaaaa ti si iz železnikov?!?!? muhahahahahah, a take ste tam??? hahahahahah, se smejem, ker je tip od moje sestre iz železnikov :lol: muhahahahah kul :palec:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...