tutti-frutti 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 kašna klasika neki!! btw sm ti že odpisu ja hvala lubi priden bodi grem zej, moram po sestrico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 ja pozdrav sekico Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Že, ko dajete tukaj ene fotke...bom še jaz dal eno ! Levo: Cajner, jaz, Simson, Breidela Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 ej, Santos, long time no see. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 ej, Santos, long time no see. I see, I see... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 uau. Ti in oni na sredini sta šikana. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Mal demostracije pa to ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Uff...tole pa zgleda zanimiv ...sam mi ni čist jasn, kako lahko to visok skočš kokrkol...zgledaš fajn Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Uff...tole pa zgleda zanimiv ...sam mi ni čist jasn, kako lahko to visok skočš kokrkol...zgledaš fajn S treningi se da veliko dosežt...sam ustrajat je treba pa bo ! Thanks. Bolj kok on lhk tak visoko skoči, me zanima, kako ga je lahko tisti s fotoaparatom tko dobro ujel Eh, Jasmin obvlada te zadeve...kako...hehe Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Mal demostracije pa to ! http://www2.shrani.si/pics/img0129dlamau_resized.jpgwau Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Santi, a je tale, ki se nemočno brani udarcev, kak Sealosov dvojnik, al kaj? Mal demostracije pa to ! http://www2.shrani.si/pics/img0129dlamau_resized.jpg Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Santi, a je tale, ki se nemočno brani udarcev, kak Sealosov dvojnik, al kaj? Mislim, da ne...zakaj, a mu je tolk podoben ? Ne bi rekel ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 wtf??? mal večji in mal več me pa je skup tko, da Piko js in Santo se še nisva srečala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 wtf??? mal večji in mal več me pa je skup Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Santos dobra fotka Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Santos dobra fotka Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ena čisto od blizu, brez pudra in tega sranja, z mozoljčki, podočnjaki, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Da, ne bi o podočnjakih, kje jih pa maš kej? Bi mogla mene videt k sem že 1 teden na bolniški :xx!: vsa brez barve, nobene frizure katastrofa Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 O, mačica! Pa z rožico na okenski polički. Kul! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 valda jih mam, take vijola pod notranjimi kotički očes. morda mam kaj z ledvicami. to mam že od nekdaj. sam bolje to kot pa vrečice, teh nimam pa nikoli, hvala bogu. O, mačica! Pa z rožico na okenski polički. Kul! take "rože" jaz ne bi imela nikoli. je od cimre, ki je očitno slepa in ma minimalni občutek za estetiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ste fajn vsi po vrsti No, pa še mene pa mojo frendico http://www.lajf.com/admin/media/data/image/galerija/548/00000017521.jpg Jst sm ta rdeča Lp Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 kaj pa maš to v roki? drugač pa kul aaaaaaaaaaaa ti si iz železnikov?!?!? muhahahahahah, a take ste tam??? hahahahahah, se smejem, ker je tip od moje sestre iz železnikov muhahahahah kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 kaj pa maš to v roki? A ne vidiš dobr? Niso vse take v Železnikih, ene se pa ne skrivamo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 A ne vidiš dobr? Niso vse take v Železnikih, ene se pa ne skrivamo in ti to s sabo nosiš?? a jebat ga, kad mora se, mora se! hahahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 in ti to s sabo nosiš?? a jebat ga, kad mora se, mora se! hahahaha Ne nosim drugač tega s sabo Ni moj Valkira, hvala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.