seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 hahahah, dej se zej izgovarji oooh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 hahahah, dej se zej izgovarji oooh Hmmm, ja in kateria si ti, seal? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Hmmm, ja in kateria si ti, seal? ahhh, jaz bi kar vse tri,štir!!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Uf, ScorpioGirl ti si tud zgledaš čarovnica (kar je seveda dobro) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Uf, ScorpioGirl ti si tud zgledaš čarovnica (kar je seveda dobro) ej ti bjondaa!!! kdaj te bomo vidl u nude???!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Seveda. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Seveda. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ja, ne še zdej, ok? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Scorpiogirl, hudooo take imam rad ne pa pridne punčkaste punčke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ko sem ravno v dnevniku omenjala Dalmacijo, in ker je ta fotka že nekje drugje na forumu in ker je že bila nekoč tudi tule in ker sneguje in blabla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ne, hčera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Uf, ScorpioGirl ti si tud zgledaš čarovnica (kar je seveda dobro) Tud čarovnice moramo bit Znam bit tud pridna, če je treba, samo mi gre to s težavo. Samo, če je res nujno Mam pač v sebi čarovnico pa hudička ... kaj se hoče Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Tud čarovnice moramo bit Znam bit tud pridna, če je treba, samo mi gre to s težavo. Samo, če je res nujno Mam pač v sebi čarovnico pa hudička ... kaj se hoče ker škorpjon pa zan bit pridn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ker škorpjon pa zan bit pridn Ne vem, če sem že spoznala kakšnega pridnega škorpijona Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ne izzivaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Joj, Ksenia, moooooooooorje!!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Klarus ti zanš bit pridnajs se sam delam pridno I'm no angel it's only in your mind Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 huh, Ksenia, kolk more bit ta mala ponosna nate Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Scorpiogirl, hudooo take imam rad ne pa pridne punčkaste punčke :lol: zakaj pa si ti tok pridn? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 zato, da ustvarim dopolnjujočo polovico, ki manjka do popolnosti porednim puncam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Midva sva bila pa zadnjič na izletu v Peklu in sem slišala najboljšo izjavo ever od Ninčija, sam ne morem povedat kaj je Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Midva sva bila pa zadnjič na izletu v Peklu in sem slišala najboljšo izjavo ever od Ninčija, sam ne morem povedat kaj je a to sta kekec pa mojca? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Bemu, pa si naju razkril a ti si pa Bedanc pravš hehe, pa še Druidka je Pehta Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Bemu, pa si naju razkril a ti si pa Bedanc pravš hehe, pa še Druidka je Pehta Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Midva sva bila pa zadnjič na izletu v Peklu in sem slišala najboljšo izjavo ever od Ninčija, sam ne morem povedat kaj je Mooojcaaaaa... Keeeekeeeec, haha v glavnem Ninči "vozi na relaciji od pekla do nebes..." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.