seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 a sm mu bil podobn s tole čefursko frizuro? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 a sm mu bil podobn s tole čefursko frizuro? Kle si pa res k en pocukran makaronar. Ti kratke bolj pašejo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kle si pa res k en pocukran makaronar. Ti kratke bolj pašejo. se jst tudi strinjam s tem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kle si pa res k en pocukran makaronar. Ti kratke bolj pašejo. na še ena s tistga obdobja čupce, js pa direktor oz. lastnik sportine Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 na še ena s tistga obdobja čupce, js pa direktor oz. lastnik sportine Ja, sam tuki pa neki "zmatran" zgledaš. Oke rudeče. Drugače pa si tu že kjud, spet. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ja, sam tuki pa neki "zmatran" zgledaš. Oke rudeče. Drugače pa si tu že kjud, spet. ah ne, to je od koke pa alkohola.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Sploh ne vem, o kakšnih fotkah pišete, ker ne vidim nobene. To niso virtualne podobe, že imaginarne! Bravo Mačona, si takoj šteknla eno od 3 osebnih sporočil v mojih dveh fotkah! PikiPokici pa nalimam en kisko! Drugi dve osebni sporočili sta še bili: 2 - ni me strah, ko iščem zaščito v naravi, pa ni me strah, da me bo kdo napadel. 3 - raje dam gor sliko z rastlino kot z bejbo. Tudi mi ni potrebno razlagati, koliko beljakovin je za njeno osvojitev potrebno pojesti. Narava me sprejema takšnega kot sem. Aja, še 4. sem ta hip našel, povedano samemu sebi: Piko, preveč mesa uživaš za trenutne razmere. Počasi zmanjšuj na optimum, proti pozitivni ničli... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 gospod Gunter :lol: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Mislim Seal, ful dobro govoriš slovensko skor tko dobr k izbacivači, ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ah ne, to je od koke pa alkohola.. A dej dej?! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 iščem, gledam, iščem..... Kere slike pa vi komentirate sploh? jst pa nbene ne vidm... booh?? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 tud jst bi kej pokomentirala....pa nč ne vidim Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 men je tud žal, da sem vse Sealove fotke zamudu...ta jih nima gor niti eno uro, pa jih dol rukne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 tud jst bi kej pokomentirala....pa nč ne vidim dej tigrčk raj ti kako svojo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ne vem, če zna jst svojo slikco sploh pripet...no da probam sam ne se mi smejat...če ne bo ratal Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja...jst nikjer ne vidm svoje slikce... sej sem vedla, da jst nism lih mojstr za take stvari tko da seal...če me hočš tukej gor vidt...mi morš pomagat Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ufffffff...končno mi je ratal... no...to sem pa jst Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 luštna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ufffffff...končno mi je ratal... no...to sem pa jst O, imaš velike roke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 luštna hvala, klarus O, imaš velike roke velike roke?? Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Tigrčk a je lnf mogoče kak zbor potencialnih misic? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Tigrčk, lušna bejbika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Luštna si, taprava mačka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ti si pa še men luštna Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.