druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 taka lušna, nežna dušica Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 kul! zadnja mi je sploh kulska. a mam kej sans? aaa bbb in žnjjj... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ja dianca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 dve od danes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 aaa bbb in žnjjj... +Bemti, ne veš, katera sestra je lepša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ja, a so tukej gor same temnolaske??!! sej drgač ni nč slabga v tem...k vam fuuuuuul paše obe sta prov cort tko diana kot druidka.... hmmm...mogoče bi se tud jst mogla mal farbat začet... nimam jajc...k ne vem, če bi tko dobr izpadla k vidve Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 zdaj si puščam dolge.Kaj to, noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ja, a so tukej gor same temnolaske??!! sej drgač ni nč slabga v tem...k vam fuuuuuul paše obe sta prov cort tko diana kot druidka.... hmmm...mogoče bi se tud jst mogla mal farbat začet... nimam jajc...k ne vem, če bi tko dobr izpadla k vidve hmmmm kokr te poznam....mislm, da bi bla zelo zelo sexy,mamljiva,vroča črnolaska Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 jaz se ne barvam. v loncu sem skuhala pribl 1 kg orehov in dobila orehov sok in si vsake toliko časa namočim glavo v njem oz polijem po laseh. pride temno rjava do črno-modrikasta barva in obžalujem da sem se ploh kdaj barvala z umetnimi barvami, ampak sem morala tudi skozi to fazo. zdaj si puščam dolge. in ta orehov zvark deluje hm..zanimivo, to je pa treba probat...dej mi povej, kolk časa je treba to kuhat. To daš sam orehe v vodo, pa zavreš in to je to, al je kej bl zakompliciranga? Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 dve od danesŠik dvojčici jjj...a. Pokaži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hmmmm kokr te poznam....mislm, da bi bla zelo zelo sexy,mamljiva,vroča črnolaska mogoče pa probam ...pa da vidm, če tvoje trditve držijo Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hvala Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 mogoče pa probam ...pa da vidm, če tvoje trditve držijo sam pol se mi morš obvezno prit pokazat! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 sam pol se mi morš obvezno prit pokazat! seveda...bom pršla k teb, da me ocenš, k sm slišala, da se na črne pa na blondne spoznaš ...šele poj bom stopla na ulco Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 seveda...bom pršla k teb, da me ocenš, k sm slišala, da se na črne pa na blondne spoznaš ...šele poj bom stopla na ulco ahh...hmmm..spoznam...mja.. všeč so mi take, ni pa mus to se sam tak reče... ma ni važn kaj je na glavi, važno kaj je v njej tko nekak... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 mogoče pa probam ...pa da vidm, če tvoje trditve držijo hmmm....kaj pa če ti ne bo všeč? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hmmm....kaj pa če ti ne bo všeč? se pa nazaj prebarva saj zato se pa barvamo, kajne?meni moja svetla barva ni bla všeč Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ...uuh DIANA...kok si zožala to slikco... rajš bi jo pustila kot je bila... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 piše vse tukaj: klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 se pa nazaj prebarva saj zato se pa barvamo, kajne?meni moja svetla barva ni bla všeč Ja, pa si lase fentaš.... :xx!: pa take lepe lase mate, škoda jih je, no ...a ni kr neki dela prešaltat iz skrajno blond na črno in obratn? Ponavad če si želiš drastične spremembe, je verjetn kej druzga prej za popravt...ane? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 je pa res, da naravni laski oz. barva pa da so lepo urejeni, čisti, nežni....mmmmmm to je neki najlepšega za crkljat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 je pa res, da naravni laski oz. barva pa da so lepo urejeni, čisti, nežni....mmmmmm to je neki najlepšega za crkljat uhh...stari , se že podpisujem pod ta odgovor... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 uhh...stari , se že podpisujem pod ta odgovor... Staromodneža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Staromodneža Ne rečem, obožujem umetne barve, sam soglašam pač... Očitno naravne stvari prihajajo zopet na površje... tut neki druzga je bolš naravnga kot umetnga... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 je pa res, da naravni laski oz. barva pa da so lepo urejeni, čisti, nežni....mmmmmm to je neki najlepšega za crkljat hmm...kpa če se ti jst pridm pokazat še preden se probam pofarbat Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.