seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hmm...kpa če se ti jst pridm pokazat še preden se probam pofarbat mmmh... to sploh neb blo slabo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 nagajiv jeziček in fuuuuuuul simpatična Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Joooj, kok ste luškane punčke :*** Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 kaj sn reko sn reko bla bla bla diana ti si pa res ena tak čarovnica z zlado dušico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ti dianca, moram rečt, si pa kr fejst baba.če b bla še nmav manj jezikava in pa bolj kulturna, b te mel prec za sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 joj, Diana, tebi so kaj všeč punčke, ali samo fantki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 joj, Diana, tebi so kaj všeč punčke, ali samo fantki? lol Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 a sta vidva preveč kisika zaužila? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 40% a straight-laced girly girl with just a hint of my butch side sometimes popping outjaz sem pa imela upanje. pa čeprav mam 33 % samo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 anyway, somehow it's not important Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 no da se še jaz po daugem času pokažem slaba slika sam wa čem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 luštkan sam mal bi blo treba grivo skrajašat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 sam mal bi blo treba grivo skrajašat si misnla skrajšat? zakaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 swizoslav! kul. no da se še jaz po daugem času pokažem slaba slika sam wa čem zakwa pa? a ne maras tipov s cupo al kwa? luštkan sam mal bi blo treba grivo skrajašat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hehehehe to sem napisala zato, ker sem vedla da bo tak odreagiral čist fejst kuštravček si v ikonci bi pa lahka tole mel http://www.mobisux.com/album/data/500/1934svizec-thumb.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Uuuu koliko novih fotk odkar me ni bilo Jure in Petra Prav luškan parček! Pa nove, Lipi deluje ful simpatično, ScorpioGirl tudi ful ( huda slika ), Ksenia in TinaL sta lepotički, ki se mi zdi, da vsako leto ( oz. z vsako slikco zgledata bolje kar ne pomeni, da sta kdaj zgledali nedobro, nasprotno ), sealčy ,od Pink frizura je cisto mim za moj okus, Tigerčk si dobila taprave pozitivne odzive ( tudi jaz tako mislim ), melody sem ze na parih forumih videla, ki jih samo čitam, ampak kjut , Nordika mi ne more biti vsec ( mi je pa kuzek blazno ), Tamara...ful luskana familija , klarus zmaga z najboljsima fotkama svojih otrok, res kul , kar se pa tiče Diane:) Postavca, da se sika, res huda, zavidljiva, ful lepo dekle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Uuuu koliko novih fotk odkar me ni bilo Jure in Petra Prav luškan parček! Pa nove, Lipi deluje ful simpatično, ScorpioGirl tudi ful ( huda slika ), Ksenia in TinaL sta lepotički, ki se mi zdi, da vsako leto ( oz. z vsako slikco zgledata bolje kar ne pomeni, da sta kdaj zgledali nedobro, nasprotno ), sealčy ,od Pink frizura je cisto mim za moj okus, Tigerčk si dobila taprave pozitivne odzive ( tudi jaz tako mislim ), melody sem ze na parih forumih videla, ki jih samo čitam, ampak kjut , Nordika mi ne more biti vsec ( mi je pa kuzek blazno ), Tamara...ful luskana familija , klarus zmaga z najboljsima fotkama svojih otrok, res kul , kar se pa tiče Diane:) Postavca, da se sika, res huda, zavidljiva, ful lepo dekle ma to niso fotke mojih otrok to so fotke mene in moje sestre izpred 25 let Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hehe lool, je gleda samo slike in nič brala mene je pa pozabla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Joj oprosti Res nisem brala klarus, samo cez slikce sem sla, ker je bilo preveč tega odkar sem nazadnje gledala.Vsekakor je ful simpaticna slikca, super sta svizec, ti si pa itak luškan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Svizec, srček - laske skrajšat, pa boš za popapat Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Svizec, srček - laske skrajšat, pa boš za popapat ne poslušaj babnic;zard njih sem si jih tud jst postrigu,pa mi je sdej žou Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hja sej ženske zastopt... enkrat bi rade da maš lase drugič spet ne... jst jih bom kr meu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ne krajšat las!!! Nekatere imamo kr fetiš na tipe z dolgimi ... lasmi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ne krajšat las!!! Nekatere imamo kr fetiš na tipe z dolgimi ... lasmi ojoj ja sej nem, nč bat lah me pa kuštrat prideš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ojoj ja sej nem, nč bat lah me pa kuštrat prideš Se mi zdi, da sem mal prestara zate Čeprav se kuštranju težko uprem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.