seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ne krajšat las!!! Nekatere imamo kr fetiš na tipe z dolgimi ... lasmi hmmmmm... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 lol sej sam kuštet tut jaz nisem druga mislu... zenske, takoj na druge stvari mislte... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hmmmmm... Saj ''lasmi'' je že naslednji stavek ane? Ja, z dolgimi ni nič narobe Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kaj pa zdej vidva namigujeta Drugač pa svižček - se ponavadi ne ustavim pri kuštranju Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 lol sej sam kuštet tut jaz nisem druga mislu... zenske, takoj na druge stvari mislte... hmmmm ja no ja... prihajaš v prava leta, mali ti sam fuki pa vse pofuki! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Drugač pa svižček - se ponavadi ne ustavim pri kuštranju no bi te pa jst al ne? hmmmm ja no ja... prihajaš v prava leta, mali ti sam fuki pa vse pofuki! loooll hvala za nasvet Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 no bi te pa jst al ne? mali, mislm da se ti obeta nepozabni sex Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 joj... zdej pa že pisat več ne upa... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 joj... zdej pa že pisat več ne upa... js pa mislm, da so roke zasedene s tistim njenim prijatelskim pripomočkom iz slike Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kak smo mi nesramni... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 js pa mislm, da so roke zasedene s tistim njenim prijatelskim pripomočkom iz slike Sm že nazaj Seal, ti kar domišljijo uporabljaj En kup tem je treba še prebrat, ne čakam skoz, kaj mata za napisat kak smo mi nesramni... A je blo kej nesramnega? Tist pripomoček (žal) ni moj, je bil samo za dekoracijo Pa tud drugač mam rajši kar ta prave ta je bla pa boleča, da so ti druge stvari več... prehitr napisal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Sm že nazaj Seal, ti kar domišljijo uporabljaj En kup tem je treba še prebrat, ne čakam skoz, kaj mata za napisat a ddddej nehiii :P slab igovor! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 A je blo kej nesramnega? Tist pripomoček (žal) ni moj, je bil samo za dekoracijo Pa tud drugač mam rajši kar ta prave a tko... a ne najdeš ta pravega da ti je žau da unga nimaš?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 a ddddej nehiii :P slab igovor! Ne bi bla tolk hitr nazaj, če bi mela kšne take zanimive opravke a tko... a ne najdeš ta pravega da ti je žau da unga nimaš?! Trenutno mi ni do tega, da bi zarad enga ta pravga vzela celga tipa Pol bi pa včasih tud kakšna igračka prav prišla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ne bi bla tolk hitr nazaj, če bi mela kšne take zanimive opravke hmmmm.. a ti lahko kako pomagam? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hmmmm.. a ti lahko kako pomagam? Ti kr prid Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Trenutno mi ni do tega, da bi zarad enga ta pravga vzela celga tipa joj si me spomnla na enga mojga kolega, k eno leto nazaj ni vedeu ka nej ko je ena ga prašala če bi biu z njo... pa postavo je mela res ql, sam faco pa ne glih... in pol je govoru da neve al naj je ne vzame al naj celo vzame sam zarat riti sam pol je ni ker ni sam riti mogu vzet ti si pa ista Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ti kr prid kam nej mi pride? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 joj si me spomnla na enga mojga kolega, k eno leto nazaj ni vedeu ka nej ko je ena ga prašala če bi biu z njo... pa postavo je mela res ql, sam faco pa ne glih... in pol je govoru da neve al naj je ne vzame al naj celo vzame sam zarat riti sam pol je ni ker ni sam riti mogu vzet ti si pa ista Jst se čist lohk odločim In sem se. Ne rabim res zdele tipa v svojem življenju. Če pride kakšen, ki me bo prepričal v nasprotno, pa tud ok kam nej mi pride? Je ful možnosti pa jih ne bi zdej naštevala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 jah, popolnost je v srcu, ne v videzu.Svizec, srček - laske skrajšat, pa boš za popapat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Je ful možnosti pa jih ne bi zdej naštevala uufffff potem mi bo pa mogl tokrat prit, dokler nam vseh mest pobelu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 jah, popolnost je v srcu, ne v videzu.ka si hotu povedat? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 uufffff kaj, a ti je besed zmanjkalo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kako te pa preprica mislm, a on te more al se moras sama? prepricat. Jst se čist lohk odločim In sem se. Ne rabim res zdele tipa v svojem življenju. Če pride kakšen, ki me bo prepričal v nasprotno, pa tud ok Je ful možnosti pa jih ne bi zdej naštevala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kako te pa preprica Nič ni treba namigovat Sem že rekla, da zarad enga kosa mesa ne bom celga tipa vzela Bi ga pa vzela, če bi kliknilo na pravem mestu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.