free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 da sm lacn. sam 0 v vezi stabo, da naus narobe razumu kej sm govoru melody. ka si hotu povedat? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Nič ni treba namigovat Sem že rekla, da zarad enga kosa mesa ne bom celga tipa vzela Bi ga pa vzela, če bi kliknilo na pravem mestu ja v glavo... da sm lacn. sam 0 v vezi stabo, da naus narobe razumu kej aha... ok pol... sem že mislu da mi boš lase pojedu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 to je blo meni ze prej jasno, ne rabis ponavljat... se vedno pa nisi odgovorila, kako mesto je to in tk... srce? Nič ni treba namigovat Sem že rekla, da zarad enga kosa mesa ne bom celga tipa vzela Bi ga pa vzela, če bi kliknilo na pravem mestu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 to je blo meni ze prej jasno, ne rabis ponavljat... se vedno pa nisi odgovorila, kako mesto je to in tk... srce?Jp Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ne hvala. mam raj zenski spol ja v glavo... aha... ok pol... sem že mislu da mi boš lase pojedu kako pa? Jp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 s puščico Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kaj, a ti je besed zmanjkalo nej nej, sej sm povedu svoje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ne hvala. mam raj zenski spol kako pa? Ammmmmmm Ne vem. Kakšen mogoče niti ne bi rabil veliko, kdo se lohk pa ful trudi, pa nič ne doseže Ej, svizec, bi morala bit precej čudne puščica Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 nej nej, sej sm povedu svoje Kam si pa zginu vmes So bli kakšni nujni opravki? Dejansko! sam ne se ostrič!!! Dolgolasci so zakon. Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Kam si pa zginu vmes So bli kakšni nujni opravki? morda, morda.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Dobr zgledaš Samo se ni treba tolk skrivat Pa fulllll dobro barvo las imaš morda, morda.. Ammmmmmmmmmmmmmm Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ku ku misti, viiiiidm teee! Dobr zgledaš Samo se ni treba tolk skrivat Pa fulllll dobro barvo las imaš Ammmmmmmmmmmmmmm aHHHmmmmmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Dejansko! sam ne se ostrič!!! Dolgolasci so zakon. mystica: fajna barva las, pa novi okvirji očal tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ku ku misti, viiiiidm teee! tudi jaz a BUM, pa sm te na oko jap res dobra barva las Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 tudi jaz a BUM, pa sm te na oko jap res dobra barva las kwaa??? mulooo, kako lahko na oko, če pa lahk med noge pa.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 aHHHmmmmmmmmm Čist zares? A tole maš kar svetniški sij? Kolkr sem slikce vidla, ti ne paše, veš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Čist zares? A tole maš kar svetniški sij? Kolkr sem slikce vidla, ti ne paše, veš a boš zej rekla, da ne zgledam čist tak nedolžen fantek? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 a boš zej rekla, da ne zgledam čist tak nedolžen fantek? Se ti preveč učki svetijo, da bi kakšna nedolžnost sijala okrog Drugač pa - dobr zgledaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Dejansko! sam ne se ostrič!!! Dolgolasci so zakon. No no Sam sej tvoj nima dolgih las ali pač?Jaz sem zdaj veliko v družbi nabildanega obritoglavca in sem mal spremenila mnenje Vsekakor mi je pa BARVANJE las pri tipih nevšečno. LEPA LEPA LEPA LEPA Ta očala so sexy Boljša kot prejšna, ful huda! a boš zej rekla, da ne zgledam čist tak nedolžen fantek? A lahko jst komentiram? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kwaa??? mulooo, kako lahko na oko, če pa lahk med noge pa.... kje pa ti na uni sliki noge vidiš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 hja sej ženske zastopt... enkrat bi rade da maš lase drugič spet ne... jst jih bom kr meu Maš praw! Ti si kar pusti take laske, kot jih imaš, in ne nobenga poslušat! Te podpiram! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Maš praw! Ti si kar pusti take laske, kot jih imaš, in ne nobenga poslušat! Te podpiram! hvala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Mysti, odlično, res... svizec bo pa še precej oblegan od kolegic...tko, da si kar svojo trdnjavo zgradi, drugače boš hitro podlegel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 svizec bo pa še precej oblegan od kolegic...tko, da si kar svojo trdnjavo zgradi, drugače boš hitro podlegel kak se pa to nardi? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 iz ceglov , kamna in cementa, pa jarek okoli z krokodili.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.