Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mam izpit, sam voz pa moj kozu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mam izpit, sam voz pa moj kozu Ne pustit kozla na cesto!!! Jst mam tud v načrtu letos izpit naredit Pa drugo leto en motorček ... pa akcija Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Hihi, pol lahk pa že skor LN motoklub ustanovimo Jaz bom letos verjetno bolj malo na motorju.. Mam registriranega do sredine maja, tko da mislim izkoristit do takrat (en daljši izlet v Bosno za prvomajske je 100% v planu, ostalo pa bolj tako tako..), pol pa izpiti, poleti grem pa v Španijo za skor 2 mesca in ga verjetno sploh ne bom registrirala..Če bo vreme, ga pol septembra, ko pridem nazaj, registriram in grem do Grčije pogledat.. pa pol mi itak registracija še celo naslednjo sezono velja... evo, še ena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 jst tut, izpit za rolerje Ne pustit kozla na cesto!!! Jst mam tud v načrtu letos izpit naredit Pa drugo leto en motorček ... pa akcija aliana fajn fotka. mal mala ali ipak.sam celada zgleda pa full velka Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 evo, še ena U Alianca, cute motorgirl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 jst tut, izpit za rolerje aliana fajn fotka. mal mala ali ipak.sam celada zgleda pa full velka to zato k mam velko glavo U Alianca, cute motorgirl! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Iiiiii, aliana, sm ti skor mal fovš Ti ful paše motor Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Čist možno, da sva se že vidla Samo ne vem, kje Je bla najbrž res dobra žurka ... Naslednjič, ko se srečava, greva pa na pivo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Uuuu Alianca, ti pa paše veš! Onix huda fotka Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Parkrat sem tud v vaših koncih bil, dokler je še tista hiška malo naprej od Podrošta stala in delovala petek 13. ali nekaj podobnega Lejka Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Parkrat sem tud v vaših koncih bil, dokler je še tista hiška malo naprej od Podrošta stala in delovala petek 13. ali nekaj podobnega Lejka Tam mene nikol ni blo Sva se morala kje drugje srečat. Mene je itak povsod dost Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mene je bilo preveč povsod in ni šans da bi se spomnil več kot 5% ljudi, ki smo se spoznal mi je tvoj tatoo v spominu ostal, mogoče z Bazena (Kr) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 a si bla pa tok pjana da si ceu forum vidla onix - car Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mene je bilo preveč povsod in ni šans da bi se spomnil več kot 5% ljudi, ki smo se spoznal mi je tvoj tatoo v spominu ostal, mogoče z Bazena (Kr) Tud ne Po Kranju me pa skor nč ni blo Kakšna moto zadeva prej a si bla pa tok pjana da si ceu forum vidla Kakšne maš ti Jst si face kar zapomnim, pijača gor al pa dol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Tud zna bit v naši mali državici se srečaš z vsakim vsaj enkrat v lajfu, če imata vsaj malo podoben glasbeni okus Se mi zelo redko zgodi da pridem na koncert ali party pa da nobenega tam ne bi poznal Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 a da ne...hm...men se je pa to lani na rock otočcu gladko zgodilo....sam me ni nč motlo k je bla muzka fajn.... ....sicer pa: super fotka alianina pa....ne bom kometirala....šmrc...ko bom velika bom imela motor...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sam zgleda pa mala, na fotki. to zato k mam velko glavo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hello! meni je spet bil dolgčas in sem se igračkala z digitalcem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hello! meni je spet bil dolgčas in sem se igračkala z digitalcem. a to je mothman!?!?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hello! meni je spet bil dolgčas in sem se igračkala z digitalcem. ful lepi lasje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 hello! meni je spet bil dolgčas in sem se igračkala z digitalcem.Kje imaš nos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 hello! meni je spet bil dolgčas in sem se igračkala z digitalcem.a to je od spredaj al zadaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 od spredaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 mačona, še eno!!! Da vidimo še obraz maš res lepe lase, lohk se pa še drugač pokažeš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 od spredaj a, lepe oči Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.