Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 mačona, še eno!!! Da vidimo še obraz maš res lepe lase, lohk se pa še drugač pokažeš na koži imam preveliko razdejanje, da bi se še kdaj kazala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 na koži imam preveliko razdejanje, da bi se še kdaj kazala. od česa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 na koži imam preveliko razdejanje, da bi se še kdaj kazala. A dej no pomoje se ti pa samo zdi in ni tko grozno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Da se mal urinem v zgornjo polovico To sem jst na Mangartu http://img216.imageshack.us/img216/5841/navrhumangarta2679nmv0py.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Da se mal urinem v zgornjo polovico To sem jst na Mangartu http://img216.imageshack.us/img216/5841/navrhumangarta2679nmv0py.jpga to so te s helikopterjom dol dal al si šla peš gor? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 nordika.... ...za fotko...pa za podvig.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irenica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Danes sem si gor dala ikono.Pa je tako lepo zgledala na svetli podlagi.Pol pa je gor prišla takšna. Ima kdo kakšno idejo,kako bi jo popravila.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 a taka si !? sam povezava pa ne deluje... ...To sem jst na Mangartu se da ja. Danes sem si gor dala ikono.Pa je tako lepo zgledala na svetli podlagi.Pol pa je gor prišla takšna. Ima kdo kakšno idejo,kako bi jo popravila.Hvala! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irenica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 se da ja.A je težko?Kaj naj naredim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 A spet eni vidite slikico, drugi pa ne? , čudno to. Amis....hvala ! Full je blo dobr. Od takrat naprej me sam še v hrbe vleče ( glih dons sem si dereze kupila ) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 povej kaj bi rada in mi poslji slikco na mail!that's all. se da ja.A je težko?Kaj naj naredim? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 eeeeeeeeeeeeeeee---narode moj---res že komaj čakam na rojstvo svojega prvega novorojenčkapravijo---nije bitno šta je,samo da je zdravo muško---hehehehe----No jaz ne razmišljam tko---res mi je vseen kaj je,samo da je zdravo in že se fuuuuuuuul veselim---tam okol novega leta sem bil ful on line in so me nekaj napadal da sem nezvest,ker sem se tud z ženskim spolom zgovarjal,pa ni bitno,ker so itak no--je bla itak lj.zadrgnjenka,ki ni imela sreče v lajfu,pa vseeno---ženo mam ful rad in življenje bi dal zanjo,se pa že veselim otroka,ki bom(če bo treba )umrl zanj.Rojstvo je zame najlepša stvar na tem svetu in ni je lepše stvari na tem svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!to naj bo v info osebi , ki je takrat sklepala po svojih življenskih izkušnjah ---- ve pa naj,da tudi moški in ženska kot nasprotna si spola lahko komunicirata ne da bi se pecala---tko da utihne naj zlo in na dan naj pride dobro---kriva vest pa naj te peče in žge kolkor le more,če ti je namenjeno!!!!!!!!!!1-----čao narode moj!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 O, Didl, tebe pa res dolgo ni bilo. škoda, meni se zdiš fajn. za ženo in otroka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 še moja malenkost...s svežo frizuro Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Rada bi te videla s crno cupco Pa celega, da se vid napredek tudi v oblacilih! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Rada bi te videla s crno cupco Pa celega, da se vid napredek tudi v oblacilih!no, ti bom ustregel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 najdu eno staro poletno slikco z jointm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 no, ti bom ustregel Jaz ne bi mela vec pramenov na tvojem mestu Drugac si pa suhii! Se naprej tko deli, pa bo! Ce bi jaz nate padla, bi te razdrobila najdu eno staro poletno slikco z jointm ce bi pa nate padla, te pa neb razdrobila skoda, da nism sprejela tistga prej dobr dobr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Jaz ne bi mela vec pramenov na tvojem mestu Drugac si pa suhii! Se naprej tko deli, pa bo! Ce bi jaz nate padla, bi te razdrobila ce bi pa nate padla, te pa neb razdrobila skoda, da nism sprejela tistga prej dobr dobr ooh ooh ooh sm bil s kolegom okol jezera, kok romantično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 a ti si res mislu, da bi sla OKOL JEZERA? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 a ti si res mislu, da bi sla OKOL JEZERA? ja resno, sam ti si prelena, ma se mi ni dal na fitness, sm mel drugač namen, pa sm pol skenslu zadn trenutk pa šou s kolegm okol jezera, sej pravm bla romantika hahah , eh mišeljko, drugič pa psa prpel s sabo, da se bom lahko igral Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ah jaz sem mislila, da bi prav tekla...ne pa sprehodek...pa ne okol jezera, ampak dlje! okej selčy, bom pripeljala zverinico s seboj in opazovala, ce si mu kos! *** nikol nism lena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 najdu eno staro poletno slikco z jointm Joint not good for health Drugače pa fajn slikca, ja Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ma kašn tek dones, veš da sm skurjen, bla burna noč kwa pol, tvoji zverinci bom KOST? ej lahk prpeleš še uni dve sošolki pa gremo grupnega snemat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Grize pa ne, je priden fantek resnicno mislis, da bi lahko zadovoljil 3 punce naenkrat? A dej no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.