Guest mačona 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 kaj zdaj, to pomeni "da" ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 zmenjeno. se že veselim prve skupne noči ... kaj ti bom delala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 to ste pa čist temo zgrešile Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 ups, saj bove dalje rihtale preko OS-ev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 vroče je ko pes se je blo treba ostričt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 http://freeweb.siol.net/trudi/Eros30.08.200605.jpg Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 o lej jo moja "mala"... pozdravi jo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Dobr, da je tolk velka, da se ga je lahko tudi tam dotaknila bom jo pospravu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Dobr, da je tolk velka, da se ga je lahko tudi tam dotaknila bom jo pospravu No, če bi bila manjša, bi se ga lahko pa malo nižje dotaknila. Kje si sploh mislil "tam"? Evo mene z enga koncerta. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 No, če bi bila manjša, bi se ga lahko pa malo nižje dotaknila. Kje si sploh mislil "tam"? Evo mene z enga koncerta. Piko jst sm skos mislila, da si ti mlajši Mislm, glede na izjave/mnenja - dost podobna mojmu pogledu na svet (jst sm mlajši letnik). Veš (valda da veš, sej tko misliš) kok je luštn obdržat mlado srce.Dobr zgledaš Ikona je stara, fotografijo pa sem menda predvčerajšnjim dal gor (oz. ponovno včeraj). Nič, najboljš, da daš sm gor še kako novejšo (pa bledica gor al dol), da si bomo lah predstavljal vsaj približno. a sm že rekla, da nimam digiča Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 a sm že rekla, da nimam digiča Prosi koga, da te fotografira (ali pa nariše). Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 a sm že rekla, da nimam digiča Police sketch artist...kako se to že po naš rečesam morš neku ušpičt najprej Pikota se pa clo spomnim iz Vikrč Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 cookie....odlično..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uau, Cookie, bejbe, končno te vidimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Biker bejba.... easy rider Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 (popravljeno) Enkat jst na CBR-i tm nekje v Prekmurju...Nardila en šnel kurz kako nekam sliko shrant, pa pol prenest, pa cela drama...Končno te vidimo. Ja, me je že takrta tko gledala: "Stara, ti sploh ne veš, KVA te čaka". Živ hudiček, tale pesjanček Smo mel prave boje, kdo bo koga nadmudrio In kdo je zdaj šef? Popravljeno 3. avgust 2006 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 In kdo je zdaj šef? Valda jst čeprou jo mam na sumu, da me manipulatorka mala, okol prsta navija Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Evo mene nazaj po 100 letih Joj, koliko fajnih fotk sem zgrešila Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 OJ, Chandra, si se le vrnila dobrodošla nazaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 pozdrav z morja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 o, Seal...lepo te je videt...luštno bejbo imaš, ni kaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Še moja malenkost Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Še moja malenkost o poglej jo Zdej mam pa jst eno podpitanje , a se s trojko voziš v šolo in greš pri Drami dol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Psst, a morjo drugi res vedt s kerim busom se vozm Hehe, ja z enko al pa trojko, kera pač prej pride Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.