Michelle 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Wow Todi melody, tebe sem pa že videla...100% sem, da imaš manjšega psa... Mysti jaz pa nisem dočakala tvoje fotke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Pošlji mi na mejL! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 melody, tebe sem pa že videla...100% sem, da imaš manjšega psa... http://img55.imageshack.us/img55/360/slika246fa1.jpg Cukrček Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Ena redkih mojih fotk iz osnovne šole Danes dobil, z nekaj desetletno zamudo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 iiiiiiiiiiiiiii ... Onix s čupo ... to pa so skomine Se skoraj nisem prepoznal, sem že pozabil da sem kdaj imel toliko las Skomine po 13 letnikih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 pomoje je missla, da jih imas ti, po cupi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Niti ne, je zdaj precej preprosteje Wash & go jaz jih operem in oni odidejo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Ko mi je bilo 13 let, sem izgledal precej podobno Onixu Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ja in? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Ni skomin Mi pa nariše nasmeh ta lasati golobradec Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Sstane jz sem te pa zadnjič enkrat gledala na Tv Celje..Kolk si pa star,če ni skrivnost?? Ni 58,45 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 matr nobene slikce še nism z morja dala......lejte kok sm se fajn mela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 fajn da ti je tolk všeč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ful lepa rdeča obleka in mladostna postavca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 in kakšne nogice! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ni 58,45 Ja pol pa napiš kolk si star,a ne..Jz pač ne vem in me zanima... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Joj Todika ti si pa tko fajn osebica na vsaki slikci fajn izpadeš, čeprav v živo si itak še bolj fajn!Aja pa tok ti vse paše da ti čist konkretno zavidam Ksenia, mladostna na kvadrat... ja zdej se mi je pa po morju zaluštal Ostalih se pa ne spomnim točn razen...hmm Melodie ki sem itak že rekla da je na pogled prav posebna punca, luštna full iiiiiinnnnn ... ah pozabla, kjut ste vsi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 pa sem takoj zbrisala in prestavila v blog...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja sej mi ni blo čist jasno, kako to da sem vidla tvojo fotko pol je pa kr ni blo več halucinacije Škoda da si jo izbrisala no, fajn je bla fotka, obe vbistvu ampak prva mi je bila všeč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 evo, zate... sej če je v blogu je lahko tudi tukaj anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 OOOOOOOOooooo Ksenia Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Vejš de Mmm, spet je neki po morju pridišalo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Madona, Ksenia, vsakič s bl fejst. Todi, k bi samo sebe gledala...tud zmer na gugalnce treba, pa otroka v seb razvajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 sej je napisal joj,ti si tud ena tečnoba Pač sem pozabla,da lahko pogledam na njegovo vizitko,al kako se temu reče-kdaj je rojen..Big deal..Sem pa zdj pogledala in zdj vem... Približno istih let kot moj foter... Ksenia-fajna si.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 kok sta tečne, a vama še koža ni prav a?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.