Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kaj ti spet ni prav? A ti ne smem nič napist al kaj, zakaj sm tečnoba? Mislim .... Pa nisem mislila vizitke, v postu, ki si ga citirala je napisal koliko je star. Drugače pa sorry, kr se vtikam Nič ni napisal v postu,kolk je star.. na mojmu compu se nič ne vidi ,sam njegov ne se vidi in smajliji.....Če bi mi napisal v postu kolk je star,pol sigurno ne bi spraševala..Tako tele pa nisem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 kok sta tečne, a vama še koža ni prav a?! ja,tečne sma...in kaj je to zdj kaj takega??Ti pa nikol nisi,ane??Si popolno bitje,,, Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ne jst sem zdej lih prov tok tečna da bi mal zaropotala, me pms daje pa vidim da sem v pravo družbo padla mrs. perfect Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja a ni to grozn, se mi zdi da si sploh ne moreš pomagat v takih trenutkih, jst sem tečna kukrkol me obrneš - no razen če me obračaš v tisto smer v katero mi paše pol sem mal manj "tečna". Ah - me ženske Mystica - priporočam ti da izkoristiš to nedeljo in malček odspiš popoldanski spanec, drugače te bo še bolj matralo jutri ko je pa že delovni dan in bo samo huje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Iz mene pa danes sama nagajivost skače Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 O, lej jo Sn gledau nek dan une fotke k smo se vidl, si ful fotogenična Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 O, lej jo Sn gledau nek dan une fotke k smo se vidl, si ful fotogenična Joj pa veš da nisem, mam pa svetle trenutke...ki jih zelo cenim Smem vprašat, so fotke samo na telefonu ali so že v kaki digitalni obliki na računalniku PS: Hwawa Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Da se ne boste samo vi dol dajal Ma kaj... one gole obstajajo še... ko imam materiala hahah Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Lepa si. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Majica, tako nežna si. se te spomnim z ene fotke kakšni 2 leti nazaj, tam si delovala bolj taf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Oooo pa res lepa fotka, jst se tut spomnem že od kar neki časa nazaj in je bla fotka zelo tuf ja, tale je pa čist neki drugega Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 5rca navihana, majica pa prov nežna. 5rca, a ti veš, da sva midve s tvojo sestrično Katjo otroški prijateljici? Zdej sm se spomnla, da ti morm to povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Vau, majica Fajn ti rutica paše Še vedno sam na telefonu, 5rca To si na pc spravš sam tko, da si pošlješ nekak, se men zdi, k ko sn probau direkt iz gsm na pc mi ni ratal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 meni tut ne odkar imam Či.Mobila! Nič, saj živi spomini so tako boljši Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Vau, majica Fajn ti rutica paše Še vedno sam na telefonu, 5rca To si na pc spravš sam tko, da si pošlješ nekak, se men zdi, k ko sn probau direkt iz gsm na pc mi ni ratal Pošlješ kot mms na mail svoj, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Prov lepe ste bejbe Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mi bo nerodno.... Ma... šla k fotografu... nardila 300 slik... je rekel, da sem taf ja... ma je hotel izziv, zato je hotel milino... Ma kje so une nude... no! (saj sem... čisto raznežena drugače... zdaj sem v drugem obdobju....) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Majica..Ksenia......Todika.........carice ste res......ena bolj luškana ko druga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 http://img153.imageshack.us/img153/3162/zalaui2.jpgto sem pa jaz in moj best friend mi je pa on zelo všeč in upam,da se bo med nama razvilo v kaj več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 punce...razturate vse po vrsti...todika, ksenia, 5trca, majica in kessy........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Da nom še jst slike gor dala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ja kaj pa čakašššššš.... marš fotko goooooorrrrrrrrr....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Oooo Kessy fajn zgledata Pikica, fotko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kje pa upam. Konkurenca prehuda. Sej me mate že v ikoni zadost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kje pa upam. Konkurenca prehuda. Sej me mate že v ikoni zadost. v ikonci prov fajn zgledaš konkurence se pa ti ja ne bojiš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.