Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Vidim da maš prav svoj motel... al ka je že to :D hihi

5rca praviš da maš eno Finko uh uh :P naravno blond in to hm hm :P ajajaj :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vidim da prihaja do nesporazumov in bom mogla začet v narekovaje vse dajat da se bomo razumel x:Dx

Eh zakaj se zmeraj motim in pišem Misty namesto Mysti :vragec:

No sej zdej ko sem vidla slikco tistega motela se mi bo vtisnilo v spomin 4ever - motelček a, a majo prjatli kej popusta x:Dx :palec:

Mystica drugače >> :palec: tut zgledaš full prijazno, tako kot sem enkrat za tinol rekla, okolju prijazno smeječe bitje...anyway samo zdej sem pa žejna ratala ko sem vidla tist sokec, pridm še nazaj x:Dx

Behemoth kje je zdj tisto kar si obljubil :vragec: pa sploh nisi grd, ej...pariraš Sealu samo veš kaj je...Seal ima tepihček ti pa ne tako da si načeloma v prednosti :palec: zdej pa hitr slikco vrž že, ne daj se prosit x:Dx

Pa zaradi fingerja ti ne bo noben zameril, pwomise x:Xx

Ninci a te Finke zanimajo a...prov prov...pa nej te - Binch prjatlca, ne bom nč zamerla :vragec: x:Dx

Uff potem si moram pa novo žrtev poiskat, vseznalci, kaj imamo na forumu slučajno kakega bjondeka ki izgleda kot Skandinavec xsrcbumx xangx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:D hja Marsa... kr sebe poglej na tejle fotki si uh :D rdeča in navihana :P pa modra hkrati pa bela :D lih taglavne barve :D rdeča bela plava a :D hihi mnjam
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tak prst kot je tvoj :D hihi treniran na basu pa bobnih ko ti zažuga :D se kr ustraši človk pa pridno piše sam še lepe poste naprej....

dejavu... :eek: tole je ze bilo, morda celo 2x ze... :eek:

xNNx

ampak faJN slisat tud 2x, 3x... 4x... ----->

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mysti,

a morda ti delaš tam...??? :inocent: x:Dx

Sončna,

ko te berem, je milina...kaj šele, ko bi te gledal v živo...prav Sončna ! :2src: x;)x :palec:

5rca,

ni panike...ti sam po občutku...kljub temu, jaz morja ne dam za nič na svetu...in se ne oziram na našo obalo...nasplošno !! x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>

Sončna,

ko te berem, je milina...kaj šele, ko bi te gledal v živo...prav Sončna ! :2src:  x;)x  :palec:

xDDx x8Dx x:Xx

... :vragec: x:o)x tega si mors pa prav zapisat v temo (v ENO OD tem, pravzaprav xrolleyesx ... x:o)x) komplimenti...

da bos imel mushterchek. x:px x;)x

Haha, saj je res, Soncna je res lustna... tako v zivo kot na fotkah... x8Dx :palec: x:)x

Prav veselje vas je pogledat, kot itak skoz... lapam. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Ix ja hudo, sm na hitro preletela fotke.. toliko simpatičnih ljudi na "kupu oz. forumu x:Dx " :2src: x:)x

DIANA - zelo simpatična in sexipilna x;)x :palec:

Tinal - luškana x:Ix :palec:

contesa - poseben "žar" :palec:

AIWA - zelo srčkana x:Ix :palec:

Marsa - nagajiva(ikonca) x:Dx posebna :palec:

Seal - luškan in zelo sexy x:px :palec:

El Nino - simpatičen fant :palec:

.........verjetno sm koga spustila, v glavnem ste vsi simpatiko x;)x

no pa še jaz x:Ix

tisti pih je bil namenjen tvoji fotki, Electra, je pa sicer (navadno) vzklik... pozitiven skratka. :)

*Mystique - itaq. xDDx x;)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...