majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Da nom še jst slike gor dala. Daj Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 http://img153.imageshack.us/img153/3162/zalaui2.jpgto sem pa jaz in moj best friend mi je pa on zelo všeč in upam,da se bo med nama razvilo v kaj več držim pesti da se bo ja pa sej to ni reeeesss. Tanci s kerga planeta si se vzela, da poletim tja Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Noče mi prpet, pa sm že 5x probala...pa nč ne napiše, da bi kej blo narobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Luštne ste vse po vrsti.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Tanci tud fajn Pikica, kje je zdej fotka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ampak... Tanci... ti si pa čist ista, ko na ikoni... Misti.... si ko cuker... ampak vseen mam občutek, da si mal divjaška... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mistyca tud huda men tud mal divja deluješ Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Bo Mysti zrihtawa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 iiii..Pikica-full simpatična...Ne vem zakaj,sam sem se te predstavljala kot eno suhico...Super si... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Iiii Pikica de best Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pa je res bonbonček... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kessy--tale tvoj prijateljček..upam,da kmal tud kaj več ,je pa full cute... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 uuuuuuuuu, Piki in njena nečakinja, a ne Fajn slikca, še barvno sta ful skladni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 pikica, mystica, tanci...super..... ...carice ste bejbe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mah, vse zamudila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 evo .. za pikico Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 a unga tipčka...js tud.... opala...pa le nisem zamudila...ogleda vredno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ni mi tok všeč, girly...sicer pa prek slike težko rečem...ma, sicer pa že dejstvo, da ga je pol lj dalo čez, vse pove o njem. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 hvala,hvala jaz tudi upam,da bova postala par morena vem,da je ful lušen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Joj meni tut ne preveč jebački zgleda, jst padam na bolj "skromne". Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ni mi tok všeč, girly...sicer pa prek slike težko rečem...ma, sicer pa že dejstvo, da ga je pol lj dalo čez, vse pove o njem. :xx!:kdo pa je to? firbec me matra neki nisem na tekočem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Men je pa kar všeč... Sam k je mlad... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Men je pa kar všeč... Sam k je mlad...ma itak...pa saj gledat ni prepovedano.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ni ti všeč??? pa tip tako zgleda, da ti pride, že ko ga samo vidiš! se spomnim, da je enkrat prišel, ko sem še ga komaj pecala in je bila moja kolegica zraven .. tip odide, kolegica pa v smeh. pravi, da je direkt s televizije in pri takih tipih sploh nimaš kaj mrdat, ker vejo, da hudo zgledajo in nima smisla ... pa ni dal pol LJ čez .. odkar je v LJ je 4 leta imel resno zvezo (brez varanja - vmes moje neuspešno leto dolgo trajajoče pecanje) .. tako da ko z nekom je, s tistim je ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.