Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ...tole danes je pa tako, ko da bi bla luna v sco..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 no, še 5 min bodo slikice, potem pa dol, ker mi bo itak glavo odtrgal, če bo zvedel, da ga ponujam okoli (mi jo je enkrat že hotel, ko se še v času najinega sestajanja nenormalno dopadel moji kolegici in sem ga vprašala, če bi se "dobil" z njo). Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Zakaj ne, Pikica, tm majo radi take gobčne... k si velik zmislijo... Ar ju koling mi a lajr? No, to je pa višek, grem kr spat od užaljenosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ...tole danes je pa tako, ko da bi bla luna v sco..... čist res jst sem šla prov čekirat prej, kje je luna ... pa mi ni blo nč jasn kar en rak ... tuki pa taka akcija Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 no, še 5 min bodo slikice, potem pa dol, ker mi bo itak glavo odtrgal, če bo zvedel, da ga ponujam okoli (mi jo je enkrat že hotel, ko se še v času najinega sestajanja nenormalno dopadel moji kolegici in sem ga vprašala, če bi se "dobil" z njo).še dobro, da si v enem kosu..... čist res jst sem šla prov čekirat prej, kje je luna ... pa mi ni blo nč jasn kar en rak ... tuki pa taka akcija a ne?...čist neznačilna scena za luno kr u enmu raku..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 čist res jst sem šla prov čekirat prej, kje je luna ... pa mi ni blo nč jasn kar en rak ... tuki pa taka akcija po moje dans mal lev seka, ga je dost Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Huh, same dobre bejbe tle na tem forumu...a je še kj dobrih tipčkov? OK, resno - vse full full luškane.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 a delajo take modele tud mal starejš letnik...... ...... Kaj se štuliš, Amis... a ni fino bit samski... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kaj se štuliš, Amis... a ni fino bit samski... Na, Amis, pa te je pičla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Huh, same dobre bejbe tle na tem forumu...a je še kj dobrih tipčkov? OK, resno - vse full full luškane.... A nisi vidla tistega, ki ga girly ponuja - 26 let, dobr seksa, narjen faks, redna služba, geštel čist hud; baje da ti pride sam ko ga vidiš. Zaenkrat je sam Majica v igri sam za njo je baje mal mlad, tko da - se kar prijavi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kaj se štuliš, Amis... a ni fino bit samski... se sploh ne štulim....zraven vsega me ne zanima zares...je pa luškan, kaj morem...men so všeč temni tipi.....kar se pa tiče "bit fino" bom pa spoznala v kratkem....in komaj čakam.....me vsaj noben ne bo moril.....in mi nakraj pameti ne pade, da bi me zanimalo kaj v stedi varianti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 kaj pa je narobe,če bi bila luna v sco jaz imam drugače luno v sco in moram reč,da sem prau ponosna da sem tudi jaz škrpijonoska in se mi tudi fajn opazi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Na, Amis, pa te je pičla. pičit me ja ne more...sej ni sco..... kaj pa je narobe,če bi bila luna v sco jaz imam drugače luno v sco in moram reč,da sem prau ponosna da sem tudi jaz škrpijonoska in se mi tudi fajn opazi z luno v sco je vse več kot kul ...rada pa mal na prej omenjene teme udari.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ja pa sem.... v ascendentu... kar Marso praši... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 kaj pa je narobe,če bi bila luna v sco jaz imam drugače luno v sco in moram reč,da sem prau ponosna da sem tudi jaz škrpijonoska in se mi tudi fajn opazi nič narobe daleč od tega samo tale akcija tukaj je čist bolj značilna za kakšno luno v sco ne pa za raka na sco drugač kot ponosna sploh ne moreš bit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ja pa sem.... v ascendentu... kar Marso praši... o madonca.... ....sem si zapomnila sam da si lev/inja.....ups.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 A nisi vidla tistega, ki ga girly ponuja - 26 let, dobr seksa, narjen faks, redna služba, geštel čist hud; baje da ti pride sam ko ga vidiš. Zaenkrat je sam Majica v igri sam za njo je baje mal mlad, tko da - se kar prijavi Kje se pa prijavim???? In, NE! mism ga vidla.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja zdej ga je pa spet dol dala - je šel že 2x gor pa dol Baje da je hud no, kr OS girly Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jez sm si ga zlovdala dol a je to bad? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jez sm si ga zlovdala dol a je to bad? jok brate...to je pohvalno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 nevem,če sem te prav razumelamisliš reč,da ko je luna v sco je vse bolj živahno in razdraženo sicer pa sem drugače po horoskopu tehnica ampak ful folka misli,da sem sco in pol,ko rečem da imam luno v sco pravijo,da se mi fajn opazi zakaj pa ne morem bit ponosna,da imam luno v sco jaz pa sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jez sm si ga zlovdala dol a je to bad? če ga boš mela sam za osebno uporabo, je čist ok Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jez sm si ga zlovdala dol a je to bad? joj, to pa je goljufanje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 če ga boš mela sam za osebno uporabo, je čist ok Mislš, da ga bom okol ponujala? ccccccc ne ne... ni goljufanje... je samo zloraba priložnosti Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 no, naj ti bo. hehe grem spat. lahko noč vsem skupaj. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.