girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 nič ... saj pravi, da hoče tepih .. pa bušija Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Glede na to, da sm zadnje čase zlo velik tle gor...še ena moja fotka....zlo nova - iz morja...."družbo" sm pa stran odrezala...da ne bo kakih ženitnih ponudb Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Glede na to, da sm zadnje čase zlo velik tle gor...še ena moja fotka....zlo nova - iz morja...."družbo" sm pa stran odrezala...da ne bo kakih ženitnih ponudb Sej jih bo že zate dost že vidim da se bo Bobnar zapalil full si kjut!!! Pa mater si črna jst sm pravi jogurt proti tebi pa sm se neki hvalila da me je clo mal prijel letos Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 evo še ena malce drugačna... potem pa dovolj od mene.drugač pa punce super ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...ti si B. Pahor? Ksenia ....men na vsaki fotki bl šlang zgledaš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 de best in to s ta fajnim škorpijom Ksenia pa Binch tud fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...ti si B. Pahor? Ksenia ....men na vsaki fotki bl šlang zgledaš on jaz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Kar zginla je pa to...... Sn te vidu, sn te vidu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 kje maš zdej fotko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ne jaz sem on on je jaz skupaj sva pa par Kak par? Men nis nič na nj. ženo ličla? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 uf, dobr, da sm šla hitr gledat skor kot bi mela privid ... zdaj jo vidiš ... zdaj je pa že ne več Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 .............jaz tudi tebe......ko ti še vedel nisi za to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ja, vem, da si me vidla, pa vem tud kje.........Pa tud, da me nis hotla spoznat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 zginla grem zdaj mal mojo škorpijo crkljat Ja, vem, da si me vidla, pa vem tud kje.........Pa tud, da me nis hotla spoznat. ali ti mene ne vem kako to.....ampak neki mi pravi,da še ni čas za to Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 http://www.planet-zabave.com/Duplerice/borut-pahor.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 madona očitno jst neki ne vem... kakorkoli dečva luštna si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ksenia, binch super sta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 madona očitno jst neki ne vem... kakorkoli dečva luštna si hvala......vse ob svojem času Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 prosim sicer pa itak ni treba da vse vem men je pomembna Človečnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ksenia full dobra frizurca..I like it Škoda,da sem zamudila AUDENTE..me full zanima kako zgleda..Več sreče prihodnjič... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ksenija Fantastique Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ksenia, morm rečt, da prov spočita in nabita z energijo zgledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 binch.... ksenia...razturaš..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ksenia, dobr zgledaš, fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ksenia 1A Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.