Mana 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Rudi je star približno 7,8 mesecev drugače pa smrdi...in to pošteno x!x jaz ga čistim na 2-3 dni (imam izredno občutljiv nos) problem pri zajčkih je v tem, da jih imamo za popolnoma krotke živalce, ki so na svetu samo zato, da jih crkljam...zajčk pa je lahko tudi precej agresiven (ne se smejat) predvsem, ko se gonijo postanejo bolj agresivni...kolegica svoje zajčise sploh iz kletke ni upala vzeti, ker je bila dobesedno napadalna!pa niso vsi zajčki enaki....nekateri se pustijo crkljati in sami za tabo skačejo, druga so pa malo bolj "neudomačeni", ne glede na to kdaj zajčka dobiš ok...bom zaključila tukaj, ker ne gre v to temo nekaj sem o tem že pisala v eni temi (mogoče male živali ali kaj podobnega), če te še kaj zanima o zajčkih, pa kar vprašaj Morena ful imaš lep nasmeh sem vprašala kje delaš, ker se mi zdiš znana...pa ni važno...včasih kar bleknem kaj v 3 krasne Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 No vidiš, popolnoma drugačno mnenje je imela kolegica, ki je imela tole mini zajčico - je rekla da ji je full super ker je čista in prijazna. Po stanovanju (dokler so imeli še staro psico, ki je bila izredno prijazna) jo je imela spuščeno, na žalost jo je kap zadela (zajčico namreč) ko jo je pustila pri babici nekaj dni poleti, ta pa ji je hotela dobro in jo dala malo "na zrak" na balkon. Vročica jo je pokončala Pomoje je čisto odvisno od karakterja ane, verjetno se da zajčke tut sterilizirat ( nič smejat bolj malo vem o zajcih) in v teh primerih so pomoje lahko krotke in prijazne živalice. Čeprav meni osebno je bolj všeč tisti orenk zajc - ala donda par kilska s povešenimi ušesi. Če bi mi pustili doma bi ga kuj imela Mick (?) baje ima Contesa nekega velikega psa ane, predvidevam da je tudi pasjeljubec, po eni fotki sodeč ki jo je enkrat obesila mora bit doberman Ma vsi psi so zakon! Samo gospodarji ga večkrat pofulajo pri vzgoji, če že se izkažejo za "krvoločne" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Morena, lepa,lepa.... Sem si te predstavljala čist črno, ne vem zakaj. lepo, da si tako zadovoljna, preden greš v službo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mick (?) baje ima Contesa nekega velikega psa ane, predvidevam da je tudi pasjeljubec, po eni fotki sodeč ki jo je enkrat obesila mora bit doberman Ma vsi psi so zakon! Samo gospodarji ga večkrat pofulajo pri vzgoji, če že se izkažejo za "krvoločne" Ma ja. Jo morm že vlačit stran, k se hiter skompa s psmi, ne vem če mi bo ratal ji kdaj kazga mačkona uturit..... Sam sem bl mačji, čeprav so mi tud psi fajn, sem od malega rastu ob pseh, mačkih in zajčkih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mana......Morena..............full luškane punce Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 yeah, punce.. super, super.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 takole je to blo punce fajne ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 takole je to blo punce fajne ste in kwa je to blo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 moja fotka in fotka moje hčere Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 moja fotka in fotka moje hčere kje? js nič ne vidim.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 kje? js nič ne vidim.. bila in šla :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 moja fotka in fotka moje hčere ja sej fotko sm vidu, v avtu slikane, sam nevem katera je katera Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ejjjjjjjjjjjjj, to ni fer jaz nič nisem vidla protestiram Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 oooooooo najs...super mama Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 poglej poglej poglej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 hej, AUDENTE, tebe sem pa od nekdaj hotela videt.. katera si zdaj, leva ali desna? (ma, ne nas zdaj mešat s tem brisanjem pa to..) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 za volanom je zihr hčerkica kolk je luštna njena mama pa itak carica ful v redu! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ...ta desno poznam, se mi zdi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ...........sta si gledala iz oči v oči.....kajne.....opasna je mala.....veš in resnična za volanom je zihr hčerkica kolk je luštna njena mama pa itak carica ful v redu! ko bo prva prilika......pridem na veselico da se spoznamo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ma, vi niste resni... date neke fotke gor (ko jih glih slučajno vidim- te rubrike sploh ne gredam), in potem čez pol ure sve skenslate.. v čem je sploh point! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 saj si vidla....a ne......in še tko zelo grozno ni blo mah za začetek je dost bilo je na posebno željo nekoga, ta je vidu in to je dovolj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ma, jaz bi tud vidla in vedla.. lalala Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 JSt tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.