Mick 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 To je đek ta prav! Evo, minuto nazaj sm se slikala, da delam konkurenco untitledu...se opravičujem aakhutu, da se riti in jošk ne vidi. Satan mali Boljša frizura od k sn te zadnč vidu Še mal pa te boš za ponucat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Satan mali Boljša frizura od k sn te zadnč vidu Še mal pa te boš za ponucat A-a...ista, sam kle sm brez špeglov...pa ja nis bil tok nabasan takrat? Aja, zdej pa nism z aponucat...eh, ne maram te. :xx!: khem khempodobna eni moji prjatlci aja, još ima nade ja A s to prjatlco obdelu? Sam vprašam, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 res ja al pa še bolš: neki časa nič, pol pa kako bl dekolte in obline in to...bo folk padal dol Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ja, pa še po repete je redno hodla, sam pol sn pa biu grd in sn jo nagnau, sam je bla bolj modra k jaz in mi je clo oprostila mojo fuknjenost, ne morš verjet. zdaj sma pa sam frenda. lolJa, pamet je pol menda pome pobrala. Mana, boh ne dej...obline...pol bo cela stran zafilana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 odlično. še kakšno hočem iiiiiiiiii nagajiv pogled. prav nevarna si Tenks...reč untitledu, naj ti da eno, k mi jo je včer pokazal...tam pa res dol padeš od smeha. Sam, itak ne upa, k je prpa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Tenks...reč untitledu, naj ti da eno, k mi jo je včer pokazal...tam pa res dol padeš od smeha. Sam, itak ne upa, k je prpa. že to je skor preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 že to je skor preveč Sej sm rekla, prpa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 prpa sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 kaj pa čakamo? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ne vem jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Enga, da se ojunači. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Pikica dej raj to fotko v avatar Ja pa morm priznat da ti FUUUUULL paše fru-fru, jst bi ga tut imela pa ga ne znam nosit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Aja? Men je pa mal psihotična. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Aja? Men je pa mal psihotična. Zakon je Frfru je res zate 1A Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Meni se tut zdi 1A in full žariš. Zato se mi zdi še bolj posebna za v avatar, nekak tvoj pravi jaz ven skače, nagajiv Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Hihi...ma nom, no...ta je že preveč osebna. Sej jo mate kle, za gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Meni se tudi zdi the best za avatar! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 woww....ful fino kje pa delaš? hvala..delam pa v trgovini-vnašalka cen sem ,pa včasih naj bi poslovodkinjo nadomeščala..Tuki delam komaj 1 .mesec...Je kr ql..za enkrat.. pa same lepe punce no! Prav take Morena mene spominjaš na kako dobro čarovnico IN TO čist s komplimentom rečeno ... se mi zdi da čist posodabljaš kako dobro vilo sploh s temile skodranimi rdečimi lasmi tko nežno a obenem iskrivo deluješ! oo,hvala za tak kompliment..Mal pretiravaš... Morena, lepa,lepa.... Sem si te predstavljala čist črno, ne vem zakaj. lepo, da si tako zadovoljna, preden greš v službo Sj naravne lase imam full temne,sam ne glih črne, si devam gor rdeč ali kdaj kak rjav preliv..Se full hiter naveličam barve.. Pa frizure tud...Taka sem.. Ja,dans sem bla kr zadovoljna..Sicer pa delam tu šele 1 mesec...Tk,da je vse ok.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Nič ne pretiravam jst redkokdaj pretiravam, raj sem tiho. No pa da ne bo izpadlo če bom tiho da ni kul včas tut kej spregledam ane, pogostokrat pravzaprav No spominjaš me na eno kolegico, ki je naravna rdečelaska, dolgolasa in skodrana - zlo čarobno deluje ampak ti še nekak bolj izžarevaš to in "čarovnic" pač ne vidiš v vsakdanjem življenju... le na filmu. No pač če že imam priložnost rečt da zgledaš kot ena, čeprav nisi iz filma - seveda se ne bom zadrževala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 morena pa res no, same simpa bejbe tuki šetajo.... to pa najrajš slišim/berem,če mi kdo reče,da sem simpatična... Nič ne pretiravam jst redkokdaj pretiravam, raj sem tiho. No pa da ne bo izpadlo če bom tiho da ni kul včas tut kej spregledam ane, pogostokrat pravzaprav No spominjaš me na eno kolegico, ki je naravna rdečelaska, dolgolasa in skodrana - zlo čarobno deluje ampak ti še nekak bolj izžarevaš to in "čarovnic" pač ne vidiš v vsakdanjem življenju... le na filmu. No pač če že imam priložnost rečt da zgledaš kot ena, čeprav nisi iz filma - seveda se ne bom zadrževala Ja,kaj naj rečem..Tolk lepo si vse napisala..Hvala Ps:ma neko blesavo energijo res včasih oddajam..Lahk pa,da sem bla v prejšnem življenju kaka čarovnica..Mogoče Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 to pa najrajš slišim/berem,če mi kdo reče,da sem simpatična... Simpa si. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Kristalka, Morena, Piki Same dobre bejbe, same manekenke Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 še js mal updejtam, čeprav sm shiran na tej fotki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Pikica, super. Mal me na mojo hčer spominjaš, ko je imela črne lase...mogoče tud zarad plavih učk. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.