Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Keri zdej? Mick, Amis, Mystica in Todika? Zdej s me pa čist zmedla...mislm, da mi 8 pirov v riti manjka, preden te bom lohk sploh dohajala. Ampak kera samovšečna rit si, ej...kr svojo fotko boš dala gor al kaj? Mislm... Sej ne upaš dat une, k sma skupe gvor. ne mnam trem zdej enga folka levga turit zravn........v obrazložitev....dans sm trojček Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ta je pa že skor za u nude.... a to s zdej slikana, k glih tko nabasana zgledaš? Lej, k jo je res dala...madona, sma fest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 aja fotko sm oblubla Ne dajaj gor moje fotke! ........ ne mnam trem zdej enga folka levga turit zravn........v obrazložitev....dans sm trojček Sva faci, ne pikica? Fajn fotka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Aja, še eno opozorilo...prosim, da si fotko dobro vtisnete v spomin, ker mislim, da kaka podobna NE obstaja, kjer bi Todika koga objemala...tega ona NE počne....kok se mi fajn zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Aja, sej sm se zmotla...na tej me Mick objema. Dons pa res nism čist pr ta pravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ne dajaj gor moje fotke! ........ Sva faci, ne pikica? Fajn fotka sori mucek, sam tak dobr in hot zgledaš da se nism mogla zadržat.....sm mogla podelit to radost z ostalimi piki una je z morja u 10 dneh dva platoja pira plus še kar je blo po oštarijah Aja, še eno opozorilo...prosim, da si fotko dobro vtisnete v spomin, ker mislim, da kaka podobna NE obstaja, kjer bi Todika koga objemala...tega ona NE počne....kok se mi fajn zdi. še dobr das me spomnla.......matr, sm pa res pijana Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 sori mucek, sam tak dobr in hot zgledaš da se nism mogla zadržat.....sm mogla podelit to radost z ostalimi Me bi, ha, me bi.... Ne dam! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Me bi, ha, me bi.... Ne dam! še žal ti bo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Premal se trudiš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 piki grdoba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Pa kaj, glavn, da sn jaz lep gor...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Premal se trudiš. spet na pamet lapaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Nism bla jst, Mick je bil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 spet na pamet lapaš .......Mick, ti sam lapaš, nardiš pa nič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Nism bla jst, Mick je bil. aha.... .......Mick, ti sam lapaš, nardiš pa nič. to nam je pa itak jasno pa tale je tud dobra.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Jebemo, Mickeni, maš dobre noge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 .......... Sam, da se mickeni ne vid...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 .......... Sam, da se mickeni ne vid...... še dobr da je mickeni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kaj pa je tist ovit okol ta leve noge? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ki pa ti vidiš kej ovit okol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 To ma še v spominu, ko sva bla na piru z njo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 To ma še v spominu, ko sva bla na piru z njo...... smo bli ....sm povedla da dans sm trojčk ......še mal pa nas bo petindvajst....najbolš da grem spat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ne vem, jst neki vidm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.