Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 mizo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 No, tak les pa nism. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 kul fotke..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 no če bi na vsaj način rada mela neki na nogi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 3 roke maš? Ju frik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 3 roke maš? Ju frik! mi frik....ju đejn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 mi čita....uuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 aja....upsi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Jebemo, sploh nism tok zaspana, k sm prej spala 2 uri...jao...a ti neki pokažem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 kdo je pa to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ma nemoj...ki s pa toto šojo uhaklala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ah daj ful se vidi...sm monitor skor sesula, pa še z neta me je vrglo ob vsemu trudu dab vidla kdo za bogasvetega je pa kle č je spet jadranka, fajn zgleda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Sašo Udovič. pa koji ti je ovaj....nkol čula vidla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Slovenska reprezentanca v košarki...mislm, da ta njmlajši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 skupinski športi me pa nkol niso zanimali duet kvečmu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 kuku, evo menem frišno fotkana. malo čorava in še slaba grafika, ampak ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ooo bejbi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ful si lušna tuki...res!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 a se vidi, da mam en obesek z modrim srčkom okoli vratu, pa vijola majčko? jooooj no, kaj mata vidve, mene bo še sram ratalo, a sta mal pijane, pa bi se kr malce cartale, al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Reče se hvala, pa tišina. Jst nism pijana, sam Todika je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ka ti bo nerodno drgač pa obeska js neb vidla, glih č b me po buč kresnla z njemu ja ja....js nism pijana sam todika je bla bla bla.....ž prov sej ne more človk s takmule folku trezn sobivat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 No, mačona, sej ti njen post vse pove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.