Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ua dbest upam da maš sonce tam....ne tak kt kle, k sam ščije Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ful taka mila deluješ, Jeternica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Todi...jutri letim...15 dnevna vremenska napoved je obetavna...več sončka in topleje ne vedno PikaNo, sej, kam pa pridemo, če bi bli vsi vedno prijazni...kdaj je treba tud po mizi udart, a ne? Fajn se mej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hv...bom kaj poročala...hm...če bo čas...saj bom fotkiča s seboj vzela, da vse dokumentiram evo, jeternica, zdej pa točno vem, da te poznam. pa ti tudi mene - na videz sigurno. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hv...bom kaj poročala...hm...če bo čas...saj bom fotkiča s seboj vzela, da vse dokumentiram No, le dej, da ti bomo lahko mal fovš. Lohk tud kkšnga fejst pobča po ''nesreči'' fotkneš, pa ga daš med dobre tipe, ne bomo nič jezne nate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tale je čist frišna od učeri to kar mam na glavi res zgleda kt una cuna za tla k dobr tud po kotih pomije, sam u bistvu je freizura ma ok no, pač....lasje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Todika ! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Todika nice, very nice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tale je čist frišna od učeri to kar mam na glavi res zgleda kt una cuna za tla k dobr tud po kotih pomije, sam u bistvu je freizura ma ok no, pač....lasje sam res ej, nekam bogo je vse skupi. ma ne no, dbest frizurca maš na vseh fotkah, ki si jih do zdaj dala gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ja ja....... .......čakam da me frizer sam pokliče Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 za frizuro al kakšne druge storitve? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 za frizuro al kakšne druge storitve? a ti mesarja kličeš da ti pride odtoke spucat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 vesela...potem se kaj srečava konec septembra...pa še Ksenio povabiva...velja velja super ste... a se midve poznava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 a ti mesarja kličeš da ti pride odtoke spucat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 a ti mesarja kličeš da ti pride odtoke spucat jaaaaoooooo, mesarja ne bi klicala niti, če neb bla vegi, k so vsi taki debeli, plešasti, odvratni, ko pravi serijski morilci mi delujejo. ja, frizer ma bolj fine rokice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 jaaaaoooooo, mesarja ne bi klicala niti, če neb bla vegi, k so vsi taki debeli, plešasti, odvratni, ko pravi serijski morilci mi delujejo. ja, frizer ma bolj fine rokice. jebeš roke so moje dost fine Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 jebeš roke so moje dost fine aaa, to sem pa vidla, maš blazno lepe dolge prste. če bi bla dec, bi si želela, da me božajo po ljubavnem tepihu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 aaa, to sem pa vidla, maš blazno lepe dolge prste. če bi bla dec, bi si želela, da me božajo po ljubavnem tepihu. ju viš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tale je čist frišna od učeri to kar mam na glavi res zgleda kt una cuna za tla k dobr tud po kotih pomije, sam u bistvu je freizura ma ok no, pač....lasje Iiiiii, kak sn lušn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Iiiiii, kak sn lušn..... ooo lejga mene.......ki sm kej jaz zadnje cajte Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 tale je čist frišna od učeri to kar mam na glavi res zgleda kt una cuna za tla k dobr tud po kotih pomije, sam u bistvu je freizura ma ok no, pač....lasje prava griva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ooo lejga mene.......ki sm kej jaz zadnje cajte Mah kaj pa vem, baje nek flat rihtaš, pa baje me boš povabu pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Mah kaj pa vem, baje nek flat rihtaš, pa baje me boš povabu pa to..... baje a grema js na buldožerje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jetrenica.........full simpatična.....mogoče se srečava kje v Izoli v soboto..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 baje a grema js na buldožerje .....ja ne vem, js todika grem, ne vem pa če ti mick greš....Kterga že je pa po kolk so karte in a so že v prodaji? Hjah, se bo v koncerte treba muvnit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.