Nordika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hej a nimaš ti že ene pse doma? Kaj je pa s tistimi? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kolikor jst vem je Sealu poginil maltežanček že pred časom, potem pa se je pohvalil da ima tole mrcinco Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hej a nimaš ti že ene pse doma? Kaj je pa s tistimi? ja, mamo doma še samo enega neaplskega mastifa, sicer pa je od brata last Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja, mamo doma še samo enega neaplskega mastifa, sicer pa je od brata last no, no se mi je zdelo, da si 1x dal gor slikice ene mrcine . Ta pupika je potem samo tvoja, ne! Čist sta zalublena ........ nice Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ja, Seal, saj sem te videl s tole pupiko pri vezeninah danes, ko sem se s šihta peljal...luštna je, res 5rca je pa itak vilinska Conteso sem pa spet zamudil do sedaj sploh še nobene njene slike nisem videl, kjer bi se je dobro videlo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 5rca...ti si pa čist vilinska.... conti pa zamudila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Mystica, hvala! Sem se premislila, saj tisti, ki me poznajo vedo kakšna sem! A jo ne bi mal ponovila za tiste, ki te imamo radi, pa te v živo nismo še nikol videli? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 A jo ne bi mal ponovila za tiste, ki te imamo radi, pa te v živo nismo še nikol videli? zvedavi Nosorog Ma,ja..lahk bi jo ponovila.. Sicer pa se men zdi contesa,da sem te enkrat vidla po tv Celje..Sem si pol gor prišla,ko sem prebrala en Stanettov post,da si bla ti zravn njega...Lahk napišem sam to ,da si full lušna,karizmatična in da bi te človk sam poslušu,tolk fajn govoriš...No,če si to ti???? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Je. No..pol sem pa prav poštekala...Super! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 društvo za namakanjehttp://www.kcchiefs.com/media/staff/dick_vermeil.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 no, pa sm dokumentirala....da vidte kok se jz zbudim zjutri......pol pa ni čudn č o bolniški razmišljam za popizdit grem probat ukrotit zdej tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Đekica...zdej sm se pa res dokončno zbudila, k taki šoki navsezgodi te pa res sezujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hja, takle mamo.......si sploh pomislit ne upam ka moji lasje počnejo ponoč zgleda ful eno zaroto kujrjo proti men Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 K te tkole gledam, bi lohk rekla, da bi ti mirne duše dodelila vlogo od Kruelle de Ville al kaj je bla una pr 101 Dalmatincu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 hvala hvala sa sočustvovanje in moralno podporo in vlivanje upanja da bo enkrat bolš mogoč bom pa plešasta na stara leta in bo gmah s tem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 No, sej tok grozn pa spet ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 anjede....u bistvu še zmeri fajn zgledam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 pa meni pa se ne zdi tako švoh ... mogoče pa malo preveč aerosmith poslušam Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 anjede....u bistvu še zmeri fajn zgledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 uuuuuu, Todi, maš pa že res čupo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Joj, Todi, k sm gledala tvoje fotke, sm glih razmišljala, tale pička pa ma jajca, al si mora bit pa blazno všeč, da se (skos) slika in te slike pol objavlja (in čaka na komentarje - valda +), no par komenatrjev nižje pa izvem, da si se slikala KO si šele vstala iz postelje Mah, zgledaš boljše, kot jaz, ko zjutraj vstanem Drgač pa pomaga krtača pa elastika (no, vsaj pri meni) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Todika, kaj si pa rinla prste v štekar! ma ne, bejba si bejba, vsak lahko samo sanja o tebi. tudi jaz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 http://img259.imageshack.us/img259/5124/dsc00970yr0.th.jpg Jaz in moj fejk trebuh Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Todi, frizura odraža dinamičnost tvoje osebnosti in to zelo zgovorno al je bila tko divja noč? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.