Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 http://img259.imageshack.us/img259/5124/dsc00970yr0.th.jpg Jaz in moj fejk trebuh princeska! sam še kak bršljan po tleh manjka, pa bi blo prfect! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Melody, luštkan obrazček, sladke ustnice, sam zakaj si tlačiš povšter pod oblekco Povšter je za pod glavo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Joj, Todi, k sm gledala tvoje fotke, sm glih razmišljala, tale pička pa ma jajca, al si mora bit pa blazno všeč, da se (skos) slika in te slike pol objavlja (in čaka na komentarje - valda +), no par komenatrjev nižje pa izvem, da si se slikala KO si šele vstala iz postelje Mah, zgledaš boljše, kot jaz, ko zjutraj vstanem Drgač pa pomaga krtača pa elastika (no, vsaj pri meni) na neki si pozabila, Todi je zajebantka in pol skrbi za narod Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Todika :OO!: hec Melody ti si pa res kot ena princeska ja, full ti pašejo take oblekce, se spomnim ko si eno drugo slikco dala enkrat, ko sediš na nekem zidu na terasi, zlo kjut Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Melody, luštkan obrazček, sladke ustnice, sam zakaj si tlačiš povšter pod oblekco Povšter je za pod glavo Pravzaprav je žoga. Sem jo nameravala skriti pred drugimi. Is it that obvious? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 moje..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 joj... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 uuu, spet ene take zasanjane, nežne učke ... sam mal žalostne, obupane ... razočarane predvsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 uuu, spet ene take zasanjane, nežne učke ... sam mal žalostne, obupane ... razočarane predvsem. ja takrat ko je ta fotka nastala je blo vse nasteto res Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 učke nikoli ne lažejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 učke nikoli ne lažejo. ne mors verjet ane, ampak je res ja no, vazn da je zdej bols Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ja no, itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 na neki si pozabila, Todi je zajebantka in pol skrbi za narod vse za narodov blagor mam jajce, pa všeč sm si tud zdej me pa požrite Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 vse za narodov blagor mam jajce, pa všeč sm si tud zdej me pa požrite bi jih rada vidla, ko se bojo prišl do tvojga savinskega jezička Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 bi jih rada vidla, ko se bojo prišl do tvojga savinskega jezička naj se jim zatakne nek s(a)vinski jeziček sej si to misla a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ne un je za pojest bol sem mislila, na tvoj jeziček...zgorne savinčanke ste znane po ostrem jezičku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sej zato sm pa dala A u oklepaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 vse za narodov blagor mam jajce, pa všeč sm si tud zdej me pa požrite Tody ... saj je pri sebi treba zacet, ne vem, zakaj se to vsem ni jasno ..pozrli pa te ne bomo, rajsi nektarine in kavo za zajtrk Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 mam jajce, pa všeč sm si tud zdej me pa požrite men si tudi všeč, mam tut sama jajce ... lahko bi skupi nekaj požrli, če bi se združili ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 nič posebnega slikice...jaz sleherni dan...samo in izključno JAZ...zadnje čase nekoliko zamišljena in vedno preveč prestrašena (ne vem zakaj, ampak, če se ne smejim imam vedno tak prestrašen obraz) http://www.moj-album.com/vstopnica/cbx37p8zvc/ Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 luštkana na ta sredni si pa dobesedno pa an tretji tud nč bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 U full lepe fotke a smem pripomnit da imaš full lepe zobke sploh ne vem zakaj to zmeri opazim pri ljudeh... včasih sem imela full komplekse zaradi svojih, samo zdej ko so nekak spodobni pa kar opazim tut pri drugih Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 so bl zmačkane Klarus, poleg tega pa slike vedno izražajo moje počutje ...sem še eno bl veselo dodala U full lepe fotke a smem pripomnit da imaš full lepe zobke sploh ne vem zakaj to zmeri opazim pri ljudeh... včasih sem imela full komplekse zaradi svojih, samo zdej ko so nekak spodobni pa kar opazim tut pri drugih zobeki so bili včasih res lepi...sedaj pa čakajo na obisk pri zobozdravniku, saj od blizu ne izgledajo nič preveč " " Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Mana, ful si modelka, lepe živahne žareče očke maš, fajni nasmeh in zobe in sploh žariš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 so bl zmačkane Klarus, poleg tega pa slike vedno izražajo moje počutje ...sem še eno bl veselo dodalauna ta vesela je pa zlo fejst Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.