Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 KLARUS, kaj pa kakšna tvoja fotka?...enkrat se spomnim, da si eno dala gor (z družbo si slikana...se mi zdi) pa si te ne znam več predstavljati...imaš pa bej izrazito lepe oči... hvala za komentarčke...pa sploh nisem v formi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 edina fotka, ki jo mam na compu pa še moja okica http://www.shrani.si/pics/okovmw08.jpg to mam pa na enem drugem forumu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 se spomnim ja... kje pa si to?kdo pa je to? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 v franciji..natančneje taize...so mel črnci predstavitev afrike kot celino.....pa je bil ta tip taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sem se itak mogla slikat z njim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 mana....veri najs.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 še ena stara..sem jo mela na mailu....sam zdej sem pa čisto blont http://img484.imageshack.us/img484/6704/hpim1260aq8.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 aha, učeka se spomnim...si ga imela za ikono, ne? potem se morš pa slikat, pa novo gor, če maš zdej čist drugo frizurco Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ampak se mi zdi da ti bolj pašejo rdeče Klarus Sicer me pa tkoooo zlo na eno mojo kolegico spominjaš, Ano... se nisva že zlo dolg vidli ampak čist obraz, usta... oči ima čist iste samo rjave, frizurco ima isto kot ti samo nič barvano včasih človek ne more verjet kako smo si lahko ljudje podobni! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 aha, učeka se spomnim...si ga imela za ikono, ne? potem se morš pa slikat, pa novo gor, če maš zdej čist drugo frizurco prej me more kak fotoaparat srečat nova frizura bo pa v ponedeljek Ampak se mi zdi da ti bolj pašejo rdeče Klarus Sicer me pa tkoooo zlo na eno mojo kolegico spominjaš, Ano... se nisva že zlo dolg vidli ampak čist obraz, usta... oči ima čist iste samo rjave, frizurco ima isto kot ti samo nič barvano včasih človek ne more verjet kako smo si lahko ljudje podobni!ma zdej je čas za natur farbo 6 let rdeče je blo skor preveč me prav zanima kak zgleda ta tvoja kolegica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 fajne fotke vse po vrsti bravo bejbe Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Klarus, na trenutke me kr name spominjaš. Res. Mana, fajn si, kaj spet neki bluziš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Klarus, na trenutke me kr name spominjaš. Res. zakaj pa to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 zakaj pa to Težko ti rečem...tko, občutek mam, pa tud par potez pa tko...če bi bla kakšna čist naravna moja slika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 sploh ko mama obe špegle gor, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Tud, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Klarus kaj imaš lepe plave očke Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 joj teh učku se pa spomnim hudoooooo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 hvala za komentarčke...pa sploh nisem v formi Moraš dat še kako, ko si "v formi" , ker že na teh zgledaš super v živo pa super na kvadrat Nore čokoladno rjave okice Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Na tej fotki sem pa s svojo srčico (nečakinjo, da ne bo pomote ) Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ops, nekaj mi nagaja. Zdaj pa bo Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 čist preveč si lepa! nežna .... paše ti otrok. ma ne mi rečt, da si že mamica? aja, deluješ čist Devica, Lev s kašno Ribo al Neptunom kje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ups, najprej me mede koncentracija, zdej pa še je vdarlo na slepoto. jao jao, kam smo prišli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Ops, nekaj mi nagaja. Zdaj pa bo Zlo zlo simpa bejbi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Na tej fotki sem pa s svojo srčico (nečakinjo, da ne bo pomote ) wow...ful fino...ampak res zgledaš nekam materinsko...s emi zdi...ql Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 ja, Lolita je že godna za materinstvo ...fantje, navalite zelo si luštna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.