Guest mačona 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 sploh nima veze ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Pikec moj zlati, kje pa je tvoja slikca? Tvoj flirtovski smešek, pa sladke besede, hahaha, to je nekaj hrane za moški ego. Dobra provokacija!Punca, tu je fotka, za posebne zahteve posebna. Vsi drugi pa stran gledat! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 sej vem da ne smem gledat, ampak kake nogice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pikoooooooooooooooo!!!!!!!!!!! kaj pa j to!!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Mystica, superca barva las in majčka tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 mater, si suha...ne maram te več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 o glej jo moja kozica no pa še jaz... takoj bi šla nazaj semle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Mater ste vse fejst...ta prave bejbe, res. Mi je všeč, k ste tko lepo naravne in privlačne...ni unih izumetničenih, ''popolnih'' blondink, k jih mam že polhn kufr povsod po medijih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 punce 1A slikice Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Same fajne slikce... Full ste fajne vse..Od prve do zadnje.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Evo,takole pa jz zgledam na dopustu..Ponavadi si takole zaližem lase nazaj,pa nič make-upa ne uporabljam..Tk,da sem čist FREE Slikano par dni nazaj... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 bejbe, prov vse ste čist Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 kere luškane punce sej bi vas vse pojedu! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Ena frišna, tik pred zorbingom smo nabirali pogum z bandidosom Matr si se skrčla v zadnem času Mystica, čist hudo aja full ti paše mimogrede, taka drobčkena nežna zgledaš Morena, ti si pa tko dokazala da si full luštkana, čist morska, a je blo to na naši obali AJAAA pa Piiiiko mi je bil sploooh najbolj všeč - taka dobra fotka, malo grozna, skoraj bi segla z roko v ekran pa te stran od prepada povlekla ampak res, super efekt!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 uau, Morena, fantastičen geštel! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Ni samo Luna, tudi Zemlja svoje doda, včeraj je polni luni vrh glave naredila črno frizuro. (baje delni lunin mrk)Evo ti enega fanta, velikega osvajalca ženskih src, ker vem, da ne bo imel nič proti. tale fant je Trudi....a ne...fajn Tvoj flirtovski smešek, pa sladke besede, hahaha, to je nekaj hrane za moški ego. Dobra provokacija!Punca, tu je fotka, za posebne zahteve posebna. Piko ima vedno super fotke.....so mi zelo všeč...ampak tale je pa fenomenalna tako med nebom in zemljo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 uau, Morena, fantastičen geštel! Hvala.. Ej,mačona..Kaj ,ko bi ti mene še malj astrološko obdelala??Tk kaj mi seka ven ,pa to..Ko ti tk fajn znaš.. Ena modelka,ko sem jo na morju spoznala,me je prvič vidla je kr vn butnala,da sem sigurno ribica.. Sploh nisem mogla verjet,ker jz pa sploh ne zgledam ribje..Pa postavo se mi zdi,da mam bolj ovnovsko-venera v ovnu,mars v 1.hiši....No,boš ti povedla... Ne ,ni blo na naši obali..V grčiji/Lesbos.. Hvala,5rca.. , čist morska, a je blo to na naši obali Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Uau, Piko Madonca maš ti sexi nogice Mysti, fantastična barva las!! Ksenia, kok mas pa ti dobr ten Morena, taprava pičkica a? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Uuuu, kok fotk evo, mal konkurence Pikotu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Uuuu, kok fotk evo, mal konkurence Pikotu tole pa tko k kaka Portugalska zgleda...imam jaz podobne fotke iz Lagosa Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Cabo da Roca, Cabo San Vincent, zadnja pa sever Španije, Vigo. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 lepo...sem čist podoživela...eden izmed mojih najboljših kruzov sploh (Španija-Portugalska 1,5mesca) daj še kake slikice Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 grem se pelat zdej, dokler je še sonce.. bom dala še kej, sej v bistvu res še nič nisem pokazala od letošnjega poletja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Hvala.. Ej,mačona..Kaj ,ko bi ti mene še malj astrološko obdelala??Tk kaj mi seka ven ,pa to..Ko ti tk fajn znaš.. Ena modelka,ko sem jo na morju spoznala,me je prvič vidla je kr vn butnala,da sem sigurno ribica.. Sploh nisem mogla verjet,ker jz pa sploh ne zgledam ribje..Pa postavo se mi zdi,da mam bolj ovnovsko-venera v ovnu,mars v 1.hiši....No,boš ti povedla...nehi no, ker mi bo še nerodno. sploh nisem tako dobra. blefiram ... čeprav velikokrat kar uganem na podlagi videza, vedenja ... kaj je kdo. najprej opazimo Asc - v večini primerov. vidim te kot čist Devico - kar se postave tiče in drže telesa - dolge roke in noge ter trup .... ampak za vsa spremenljiva znamenja so značilni dolgi udje - pravzaprav za Strelca noge, za Device vse tri zgoraj naštete stvari, Dvojči so nasploh visoki, Ribe tudi visoke in dolgonoge .... ta znamenja imajo najlepše noge.deluješ malce sramežljivo, zadržano - kar je spet lahko Riba ali Devica. ti si Škorpijonka, ane? kje maš pa pol Asc? Mars v 1. - če je na Asc, ti daje energijo, telesno moč in mišičasto, a vitko telo. včasih imamo kako telesno značilnost, ki je ne moremo pripisati ne Soncu, ne Luni, ne Veneri, morebitnemu planetu na Asc ali vladarju Asc, če je 1. hiša prazna, ... včasih se opazi celo Merkur ... recimo pri meni je ena taka značilnost močne, usločene, temne obrvi - Pluton ali Škorpijon - pa tega nimam močnega v karti. ampak to je mogoče zaradi Urana na Asc, ki itak daje presenetlij videz in zaobrne vse za 360 °. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Uuuu, kok fotk evo, mal konkurence Pikotu ...lepe....ti pa ob morju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.