janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Oj Janif, sm zbrisala, ja; me je Trudi razkačil s svojo funkcionalno nepismenostjo, pol sm pa vse dol ruknila. Sm ga lepo prosila po OS-u in tuki, javno, pa nič. No, pol bo(ste) pa nič gledal in sm vse zbrisala, čeprav sm sprva mislila pustit gor kak dan, dva. Men tut ni všeč, če folk vse tok hitr zbriše, sam... Ja, je biu Krk a tko , pol pa pravilno, ne se dat , jst pa še zmer mal firbčen , ker je tist mest al kraj, a je to na otoku, al je kopno , mam rad križarjenja, pa sem zmer firbčen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 zamudila tisto kar me je zanimalo.... škoda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 navihano aiwco pa nisem še nč pohvalu , pa fajn majčka , no jst bi rajI love evenings Todi pa itak , prav dobre volje na fotki, če se bo pa še tle kdo pritožil , jst mislim,da mu ni pomoči Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a tko , pol pa pravilno, ne se dat , jst pa še zmer mal firbčen , ker je tist mest al kraj, a je to na otoku, al je kopno , mam rad križarjenja, pa sem zmer firbčen Ok, ampak sam za firbčne: placu se reče Dunat; gre za smučišče na vodi, ob cesti med Punatom in mestom Krk, ne morš sfalit, ker je dost atraktivno. Lansko leto je blo tuki svetovno prvenstvo v smučanju na vodi; zmagu je semizdi en Slovenc - btw taaaaako zeeeeeeelo postaven, da se vsi Avstralci lah skrijejo pred njim (imam bubo na Avstralce), a sm napisala da je blond, visok, zagorel, mišičast,...v glavnem, padeš v nezavest (vpričo partnerja ne, zdej pa že pretiravam, res ) Če greš iz morske strani, je znotraj zaliva (U uvale) Punatske marine, bliz Košljuna. Tak na "kratko" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 še nism smučala tm, ker je stvar ful draga :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ok, ampak sam za firbčne: placu se reče Dunat; gre za smučišče na vodi, ob cesti med Punatom in mestom Krk, ne morš sfalit, ker je dost atraktivno. Lansko leto je blo tuki svetovno prvenstvo v smučanju na vodi; zmagu je semizdi en Slovenc - btw taaaaako zeeeeeeelo postaven, da se vsi Avstralci lah skrijejo pred njim (imam bubo na Avstralce), a sm napisala da je blond, visok, zagorel, mišičast,...v glavnem, padeš v nezavest (vpričo partnerja ne, zdej pa že pretiravam, res ) Če greš iz morske strani, je znotraj zaliva (U uvale) Punatske marine, bliz Košljuna. Tak na "kratko" hvala Cookie, si se pa potrudla , pride tut kdaj to na vrsto, sam brez Avstralcev , Avstralke , to je pa neki druzga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a potem praviš, da nimaš katamaran? kera beda Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a potem praviš, da nimaš katamaran? kera beda No, Janif, pa si odpadu k gumb od gat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 aaaa, ti smola , ja, nisem Donald Trump, da bi si ga lahk privoščil ,tist milijonček evrov, ki jih nekje skrivam, bi pa že lohk zapravil , aja, pa par stotisočza benz Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Audente, pojma niam; men se 3/4 folka, k ga srečujem, zdi od nekod znanih, verjetno kje iz LJ, Šiška morda, kdo vi vedel, če jst ne vem mal si zmedena...........iz LJ težkooooooo In pravi odgovor... Sta samo dve možnosti. Roza.roza zamudila tisto kar me je zanimalo.... škoda... vse se da rešit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 mal si zmedena...........iz LJ težkooooooo Da si nauš kej naredla grem jst tut kdaj iz LJ, ke prot Gorenjsko-Bohinjskem koncu, pa včas se mal na dolensjko zapeljem, svoje dni sm po MB in Obali rajžala, no zdej sm pa res sam še na relaciji LJ-Krk (poleti), pozim se držim doma.Anyway, sej sm rekla, da pojma nimam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Da si nauš kej naredla sama si ne bom nič naredila bi bila pa takoj zato da tist iz fotke kaj naredi menda obvlada zadeve Trudi.press drgač pa tudi mene najdeš vsepovsod.....največ pa na morju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Niti pod razno ni dober tip :xx!: če bi ti bil dobr..bi se malo zamislila nad tabo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a od Cookiece fotko sem zamudil kakšna smola Trudi, slinček je premajhen za to, do kamor mi jezik visi ob takih fotkah Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 V takem mu tudi nebi hotel, ker se ne ponižujem in hlinim in ne klečeplazim za raznimi intervjuji in ne obljubljam raznih skledc za pijačo in za prost termin na radijskih valovih...... Sem jaz in sem to in se ne prodajam tako kot on, sploh pa ne na tako bedne in prezirljive fore....mene bi blo sram oz. se preveč spoštujem, da bi zato, da bi ena bejba hotla naredit intervju z mano ob kavi mogu delat sketce in uparabit 100000000 besedo prosim in to na otroški način.........halo, jaz mam svoje dostojanstvo, kar ga pa on nima.....samo na videz ga hoče dajat :xx!: :xx!: od kje pa tebi tale informacija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Evo, ena ta okasta, sam za janifa. Ampak opozarjam, da je stara 1 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 to s dala gor, k sm jaz na lnf pršlaal si jo celo za ikono imela? kej nouga PP...mal domišljije uporabi no Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ena joškasta to s dala gor, k sm jaz na lnf pršlaal si jo celo za ikono imela? kej nouga PP...mal domišljije uporabi no Ej zdej sm tok utrujena, da ne bom nč frišnga delala...pa sej sm več al mn dala vse svoje fotke gor. Itak pa nemaram dajat, tko, da bom tud to skinla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 zakaj si skinla? K ne prenesem kritike! Sori za prej, me je zmanjkal, lohk zdej pridem, če češ, na čvek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Pridem , kot vsak dan pogledat v fotke in kaj vidim ... Audi da gor slikico, ki potem naredi celo sranje :xx!: ...kako bi bil svet lep, ce bi ljudje znali strpno izrazait svoje mnenje.Saj ne gre za to, da ne sme nihce nicesar povedati, pa vendar verjamem, da se da to narediti na lepsi nacin .. tudi meni vsi na forumu niso blizu, ali celo zelo blizu, pa jih zato ne podcenjujem in pljuvam po njih.Pac samo so.In imajo tudi vso pravico biti tu.Kljub temu, da mi niso simpaticni tak, morala sem se skasljati Mojca ps. Audi in druge punce, ne obupat , kar dajte slikce gor... je bol pestro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 hello bejbe! od kdaj maš desno oko zeleno, levo pa rjavo? hecam te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ma, ej, kok mi je huda tale tvoja farba, no!!!! Jst sm tud vedno tako želela, pa sm bla vedno mal bl temna, zamolklo rdeča. Sej je bla tud lepa, sam, pr teb je pa res...wow. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a je že 5 minut? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pa še jst sam za 5 minut pa te nisem vidla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.